Hur man bär spetshals

Hur man bär spetshals

Spetsskjortan ser väldigt snygg och sexig ut på egen hand. Den största utmaningen med styling är hur man naturligt integrerar den med resten av en avslappnad outfit. Det är inte att säga att det är riktigt svårt, men det kommer att göra det väldigt enkelt när du har några fina kläder att relatera till. Syftet med detta blogginlägg är just att förse dig med en stilguide. Jag har sammanställt några av de bästa idéerna för spetsar av camisole för spetsar för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Marinblå spetshals med blå skinny jeans


källa

För att starta den här spännande listan ska jag visa dig denna riktigt avslappnade och naturliga street outfit. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en mörkblå spetsskjorta. Camisolen är inte särskilt sexig att ha på sig vardagligt eftersom den har några spetsdetaljer i V-halsen. Du kan bara para ihop den med blå skinny jeans och svarta klackar för att se avslappnad och snygg ut.

Svart spetsskjorta med svarta skinny jeans

Smala jeans från en svart spetsskjorta
källa

För en snygg hel svart outfit kan du bära en svart spetsskjorta. Stoppa den i svarta skinny jeans. Ett par svarta ballerina-lägenheter och en svart läderhandväska är ett utmärkt tillskott till ditt utseende som är coolt och mörkt men ändå underskattat.

Vit spetsskjorta med pojkvänjeans

vita spetsar jeans med pojkvän
källa

Denna outfit är som en sexig version med låg vikt av en typisk vit västtopp och denimdräkt. I detalj är toppen en vit spetsskjorta. Den är ihopkopplad med ljusblå jeans med hög midja och hög midja. Koppla ihop dem med svarta slip-on skor för att se vardagliga och coola ut. Du kan till och med använda en svart kopplingsväska för att ge en snygg touch.

Grå topptröja med lång kofta

lång kofta i grå spetsskjorta
källa

Här är ett lite mer sofistikerat lager. För att uppnå detta kan du bära en grå spetsskjorta med svarta skinny jeans. Bär en lång grå kofta över den för en luftig känsla. Avsluta med att ha på sig ett par ljusgrå bandiga sandaler och en cheetah-koppling för en elegant touch.

Vit linneskjorta med minikjol i svart skinn

vit linneskjort svart läder minikjol
källa

För ett vackert men ändå snyggt utseende, kan du prova den här intressanta outfit som innehåller en flickig topp och en snygg botten. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit spetsskjorta för toppen. Kombinera den med en svart läder kjol och svarta läder stövlar för att lägga till en mörk och snygg touch till denna underbara outfit.

Använd den med en svart skinnjacka och stövlar

svarta läderjacka stövlar
källa

Här är en annan outfit som använder lädret. Men den här gången är det en läderjackaoutfit. Bär i detalj en svart spetsskjorta med en svart skinnjacka för toppen. Kombinera den med svarta läderbyxor och svarta mockaskor för att komplettera detta unika och snygga helt svarta utseende.

Svart kavaj med mörkblå byxa

svart undertröja mörkblå byxor med vida ben
källa

För att se lång och smal ut, här är en outfitidé som perfekt visar ett mycket trevligt knep för att göra just det. Först och främst vill du ha en liten topp som den här svarta spetsskjortan. Då vill du ha vida byxor med vida ben, precis som dessa marinblå byxor. För skorna, ha svarta plattformsklackar med öppna tår för att se ännu större ut.

Grå siden- och spetsskjorta med jeansshorts

grå siden och spets camisole denim shorts
källa

Vanligtvis ser en skjortad spets v-ringad skjorta alltför sexig ut när du vill integrera den i en avslappnad streetoutfit. Denna speciella grå sidenskjorta har dock en mycket fin och unik design som har några spetsdetaljer som täcker den djupa V-halsen vilket gör det lättare att ha på sig vardagligt. Du kan helt enkelt para ihop den med jeansshorts och nakna sandaler för ett uppfriskande och reserverat sexigt utseende.

Bär den med Heather Grey Long Knit Cardigan & Jeans

ljunggrå lång kofta
källa

För en elegant lager i lager kan du kombinera en ljusgrå spetsskjorta med en lång grå grå kofta. Koppla ihop dem med rippade skinny jeans och grå ankelstövlar med öppen tå för att se coola och smala ut. För att göra detta till en sexig och elegant outfit kan du drapera en axel på koftan för att avslöja lite av din axel.

Spetsskjorta med svart kavaj och korta byxor

Spetsundertröja svarta blazershorts
källa

Detta är en mycket unik och uppfriskande arbetsdräkt. Du ser sällan en avslappnad och bekväm utseende som denna. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart spetsskjorta med en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med ljusrosa chinos med breda ben. Bär korta, svarta mockaskor med öppen tå för att ge outfit en feminin touch.

Svart spetsskjorta med minikjol i denim

svart spets camisole denim mini kjol
källa

Här är ett väldigt coolt sätt att utforma en svart spetsskjorta. Du kan också bära en vit skjorta med kepsärmar och en minikjol i denim. Det skulle ha sett väldigt trevligt ut nu, men lägg nu till en svart spetsskjorta i din skjorta för ett snyggt och unikt lager. Om du vill se mer avslappnad, klä upp den här outfit med vita sneakers.

Burgundy bodice med svart skinnjacka

Burgundy camisole svart läderjacka
källa

För en cool men feminin look kan du bära en burgundy spetsskjorta och para ihop den med en svart lädermotojacka. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta spetsiga tå pumpar för en nästan helt svart outfit som har en feminin touch.

Ljusrosa skinnjacka med svart sidenskjorta

ljusrosa skinnjacka svart sidenskjorta
källa

Denna outfit visar ett sätt att integrera en svart kavaj i en arbetsdräkt. Du kan också bära den svarta spetsskjortan med en ljusrosa skinnjacka till toppen. Kombinera dem med svarta, tunna chinos och svarta ballerinor för att se professionella och relativt mysiga ut samtidigt.

Lacy skjorta med en svart omlott minikjol

Spetsskjorta svart wrap mini kjol
källa

För en unik och diskret sexig, helt svart look kan du bära en svart spetsskjorta med en svart bodycon-minikjol. För att göra kläderna ännu mer unika, använd ett par svarta remmar med öppen tå.

Svart camisole med en lång lila kofta

svart undertröja lila lång kofta
källa

För ett elegant och feminint streetlook kan du börja med att ha en svart spetsskjorta med ljusblå pojkvänjeans. Nu kommer den speciella delen. Kombinera dem med en lång lila kofta och nakna sandaler för en feminin och luftig touch.

Medan spetsskjortan låter som något för sexigt att bära som en del av din avslappnade outfit är det bara inte det. Hoppas att outfitidéerna ovan hjälpte mig att bevisa min poäng och viktigast av allt hjälpte de dig att utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*