Hur man bär spetsgröntopp

Det finns ett enkelt och elegant föremål som får dig att se reserverad sexig och elegant ut. Det är perfekt att bära, speciellt om du har lagt ner dig lite för att få en smal midja. Detta magiska föremål är det översta skalet. Först kan det låta som något helt annat än stil. Men i själva verket är allt du behöver göra att para ihop den med en kjol eller jeans för att se smal och lång ut. De enklaste färgerna att bära är vita och svarta. För att visa dig några fler stylingtips har jag sammanställt en lista över de bästa toppfruktdräktidéerna. Låt oss nu kolla in kläderna.

Vit topp med spetsar i fåll och svart, figur-kramande minikjol

vit spets topp med korsad fåll och svart, figur-kramande minikjol
källa

För att starta den här listan över vackra outfitidéer, ska jag visa dig en outfit med några mycket snygga detaljer. För att uppnå det här fantastiska utseendet kan du bära en vit spetsskiva som kommer med den underbara skulpterade fållkonstruktionen. Kombinera den med en svart midikjol med hög midja, för att förhindra hudskador och för att se lång och smal ut. Bär svarta klackar för att pryda utseendet snyggt.

Svart spets topp med mini läder bodycon kjol

svart spets topp med figur-kramar minikjol i läder
källa

Detta är ett väldigt coolt och elegant utseende som använder ett läderelement för att skapa denna effekt. Bär i detalj en svart spetsad kortärmad topp med en svart minikjol i siffra i läder. Kombinera dem med en rosa läderhandväska och ett par rosa spetsiga klackar för att ge en feminin touch till utseendet.

Vit kort spets t-shirt med smala jeans

vit, kort spets t-shirt med smala jeans
källa

Detta är en snygg business casual outfit som bara är för dig som bara behöver följa en super casual klädkod. Du kan bara bära en vit spets topp med en gråblå skinny jeans med muddar. Bär röda klackar och en rosa läderhandväska för att komplettera din outfit på ett flashigt sätt.

Svart spets topp med ljusblå minikjol


källa

Det finns några spetstoppar som är halvtransparenta. Det bästa sättet att utforma dem är att para ihop dem med färgmatchande braletter. I det här fallet bär du till exempel en svart spetsöverdel över en svart bralette för att se sexig ut och fortfarande inte visa för mycket hud. Koppla ihop dem med blå jeansshorts och vita träningsskor för att ge en touch av ungdomar till outfit.

Vit långärmad spets topp med ljusrosa midikjol i kjol


källa

Det här är en snygg och sofistikerad outfit som du kan bära till en semi-formell händelse. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit topp med lång ärm och spets med en mock neck top och en ljusrosa bodycon midikjol. Bär grå sandaler med öppen rem och skor för att ge extra unikhet och elegans till utseendet.

Vit långärmad crop top med en himmelblå minikjol

vit långärmad crop top med himmelblå minirater kjol
källa

Det här är en annan halvskuren crop top, men den här gången är det en mysig vit långärmad topp som bärs över en svart beskuren västtopp för en intressant kontrast. För att utforma dessa bitar, para ihop dem med en himmelblå minirater kjol. Koppla ihop dem med vita sandaler för att se mer uppfriskande ut.

Grå axelbandslös spetsskörd med en veckad, hög split maxikjol

grå axelbandslös spets topp med veckad, hög split maxikjol
källa

Denna outfit är perfekt för en fotografering på stranden eller utomhus. Den har den intensiva luftiga och eleganta känslan som kan göra några underbara bilder. För att forma detta utseende, bär en grå av axelns spets topp med en grå veckad hög split maxikjol. Bär nakna sandaler för att slutföra feminin outfit.

Vit topp med snygg halsringning och ljusblå skyskrapajeans

Crop top med vit spetshalsring och ljusblå höghus
källa

Färgkombinationen vit och himmelblå är alltid något som får dig att se väldigt uppfriskande och vacker ut. För att applicera detta på din outfit kan du bära en vit spets topp med en älskling hals och himmelblå skinny jeans. Koppla ihop dem med vita sandaler för att se extra uppfriskande ut.

Svart crop topp med figur-kramande midikjol

svart crop top med figur-kramande midikjol
källa

Detta är en mycket snygg och unik outfit som kan ses som antingen en street outfit eller en cocktail party outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart beskuren spets topp med en svart midikjol i bodycon. Koppla ihop dem med vita läderstövlar för att göra denna outfit ännu mer snygg och konstnärlig.

Svart, beskuren spetsblus med kepsärmar och en röd, golvlång, utsvängd kjol

vit spetsblus med kepsärmar och en röd, golvlång, utsvängd kjol
källa

Ibland kan en svart och röd outfit få dig att se väldigt aggressiv ut. Men av någon anledning ser den här väldigt attraktiv och damlik ut. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart spetsskiva med kepsärmar och en röd golvlång utsvängd kjol. Bär en svart ankelrem med öppen tå för att ge utseendet en elegant touch.

Använd den med en matchande svart spets minikjol


källa

Detta är en väldigt enkel och ren cocktailpartydräkt. Det är en tvådelad klänning som består av en svart, långärmad spets topp som toppen och en svart, matchande minikjol som botten. För skorna, använd bara svarta balletmockaskor för att hålla temat konsekvent.

Vit virkad kimono över topp med spets


källa

Detta är ett mycket ladylike spets-på-spetsutseende. Bär den med en vit spets kimono över en vit spets topp. Para ihop dem med ljusblå höghöjds mini-denimshorts och ett par ljusrosa läder- och mesh ankelstövlar för att komplettera outfit unikt och ungdomligt.

Vit spets topp med grå högbyxa med raka ben

vit spets topp med grå höga byxor med raka ben
källa

För en luftig och avslappnad look kan du bära en beskuren vit spets-t-shirt med grå, raka, höga byxor. Koppla ihop dem med klackar med öppna tå och bruna fotledsremmar och en ljusgrå läderhandväska för ett rent, diskret utseende.

Vit spets topp med lång kofta och svart filthatt

vit spets topp med lång kofta och svart filthatt
källa

Bär en vit kofta eller vit spetsöverdel för att se helt bedårande och attraktiv ut. Koppla ihop dem med blå jeansshorts och kala sandaler. Avsluta med en svart filthatt för att se mer lekfull och unik ut.

Här är de bästa spetsfruktdräktidéerna som jag vill dela med dig. Även om du inte är van vid att bära spets är de här kläderna lätta att ta av överst, vilket ger dig ett mycket lägre inträdeshinder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*