Hur man bär spetsbyxor i läder

För dig som vill utmana dig själv och ha på dig något som är ganska svårt att ta av, kommer du att älska det här blogginlägget som handlar om att visa dig hur du utformar läderbyxorna. Inte bara är de så kroppskramande, men de kräver också hud. Det som gör att du tar av dig byxorna från den svåraste delen är att snörningsmönstret bara inte ser bra ut för alla. Du måste ha lite nervositet i din karaktär för att se bra ut med dem. Vad jag ska göra här är att göra det så enkelt som möjligt för dig genom att visa dig några av de bästa snörade lederhosen-outfitidéerna jag har samlat. Låt oss komma in direkt.

Blågrå rutig pojkvänskjorta med svarta läderbyxor med snören


källa

Låt mig börja listan med en unik outfit som har en pojkvänstil. För att uppnå detta utseende kan du bära en blå och grå rutig, lite överdimensionerad pojkvänsknapp. Kombinera den med svarta, smala, beskurna läderbyxor. Bär ett par silver metalliska öppen tå remmar för att göra din outfit komplett.

Vit midjetröja med svarta läderbyxor med snören

vit tröja med snörbyxor i svart läder
källa

För att forma denna enkla och snygga outfit som är relativt lätt att ta av, kan du bära en vit bodycon-tröja med svarta läderbyxor med subtila snörningsdetaljer. Bär dessa bitar med ett par svarta sandaler för att se snygga och smala ut.

Ljusblå knapp med skjorta med kort lederhosen och klackar

Ljusblå skjorta med knappar och kort lederhosen och klackar
källa

Här är en annan outfit som är relativt lätt att ta av. Faktum är att klädseln ser tillräckligt avslappnad ut för att kunna bäras som en affärsglädje. För att uppnå detta utseende, använd en ljusblå knappad skjorta till toppen. Koppla ihop den med lädershorts med snörbyxor. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för ett rent och snyggt utseende.

Kavaj med leopardmönster, vit crop top och snörade byxor i läder

Leopardmönstrad kavaj, vit topp och snörade läderbyxor
källa

Här är en mycket feminin och sofistikerad outfit som kan få dig att se reserverat sexig ut på cocktailparty. Bär en kavaj med leopardmönster över en vit passformad t-shirt. Kombinera dem med snörbyxor i svart läder. Använd ett par svarta och vita canvas sneakers för att tona ner den mogna känslan av hela looken.

Vit, figurkramande långärmad tröja med läderjackor och klackar med öppen tå

vit, figurkramande långärmad tröja med läderjackor och klackar med öppen tå
källa

För att uppnå detta minimala svartvita utseende kan du bära en vit bodycon-tröja med rund hals för toppen. Kombinera den med ett par smala snörbyxor i svart läder. För skorna, ha ett par svarta, svarta sandaler med öppen tå för att komplettera denna minimala och konstnärliga outfit.

Svart ullblazer med snörade byxor i läder

svart ullkavaj med förkortade byxor i läder
källa

För att se lite unisex på en cocktailparty istället för att se feminin ut, här är en unik outfit att prova. För toppen bör du ha en svart tröja över en längre grå t-shirt för snygga lager. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart ullkavaj. Koppla ihop dessa bitar med snörbyxor i svart läder och vita träningsskor för att komplettera utseendet.

Grå, grovstickad tröja med svarta läderbyxor med snörning

grå, grovstickad tröja med svarta läderbyxor med spetsringning
källa

För att skapa denna outfit som är en blandning av ett mysigt utseende och ett coolt och mörkt utseende kan du bära en grå stickad tröja med tjock halsringning och svarta läderbyxor som är fyllda med utskärningar. Bär ett par silvermetalliska spetsiga klackar för att skorna ska komplettera outfit på ett unikt sätt.

Svart tryckt t-shirt med ljusröda läderbyxor med snören

svart tryckt T-shirt med ljusröda läderbyxor med snören
källa

Låt oss nu titta på den här snygga street outfit som är full av karaktär. För att forma det här utseendet kan du bära en svart tryckt t-shirt med ett par svarta chokers. Kombinera dem med snörbyxor i hetrött läder och ett par klackar med öppen tå med svarta fotledsremmar för ett hett och unikt sätt att komplettera din outfit.

Svart skinnjacka med beskuren t-shirt och bikerbyxor

svart skinnjacka med förkortad T-shirt och bikerbyxor
källa

För att få ett supercoolt vitt och svart utseende kan du bära en beskuren vit slim fit-t-shirt med en vit krage. Bär en svart skinnjacka över den vita toppen. För resten av kläderna, bär svarta snörbyxor i läder och ett par svarta läderstövlar för att avsluta klädseln rent och coolt.

Svart undertröja med djup V-ringning och utsvängda läderbyxor

svart camisole med djup V-ringning och utsvängda läderbyxor
källa

Här är en mycket intressant och snygg outfit som använder utsvängda läderbyxor istället för smala byxor. En svart djup v-ringad kavaj och svarta läderbyxor med snörning är det perfekta komplementet till denna outfit. Dölj ett par svarta läderstövlar under dina byxor. Bär en svart bomberjacka för att se ännu mer elegant ut.

Ljusblå knappskjorta med svarta, förkortade byxor med snörning

ljusblå skjorta med knappar och svarta, korta snörbyxor
källa

För att se lite mer avslappnad och lättillgänglig kan du bära en ljusblå chambrayskjorta med knappar och korta, smala byxor i svart läder. För att tona ner kläderna ytterligare kan du bära ett par vita och svarta sneakers och en avslappnad svart läderväska för att komplettera kläderna.

Svart linne med moto-snörbyxor

svart linne med moto-snörbyxor
källa

För att skapa detta helt svarta coola utseende kan du bära en svart linne med svarta läderbyxor. Använd svarta ankelstövlar med öppen tå för att se smala och unika ut.

Ljusblå knäppt skjorta med svarta läderbyxor med snören

ljusblå skjorta med knappar och svarta läderbyxor med snören
källa

För en enkel och elegant affärsavslappnad look kan du bära en ljusblå skjorta med knappar och svarta läderbyxor med snören. Lägg till ett par svarta läderstövlar i ekvationen.

Här är läder snörning outfit idéer som jag vill dela med dig. För er som försöker se unika ut och redo att ta sig an utmaningen, prova en av dessa kläder och se hur det ser ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*