Hur man bär söta Jean-shorts

Hur man bär söta Jean-shorts

När det gäller att ha på sig jeansshorts, förknippar många människor dem nu med att se ungdomliga och reserverade sexiga ut. Men idag ska jag prata om en mycket specifik typ av jeanshorts som får dig att se vacker och attraktiv ut, och jag kategoriserar generellt denna grupp jeanshorts som de söta jeanshortsen. Vad jag menar med det är jeansshorts, som antingen är blommiga broderade shorts eller tribal tryckta shorts eller shorts med ett sött tryckmönster. För att visa dig hur du utformar dessa speciella föremål har jag sammanställt några av de bästa söta jeansshortsidéidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blush rosa knuten skjorta med blå söta jeansshorts


källa

Låt mig visa dig en elegant och uppfriskande casual casual outfit för att börja med den här listan över söta och flickaktiga outfitidéer. För att forma detta utseende kan du bära en rodnande rosa långärmad skjorta med knappar. Koppla ihop det med ett par blå ribbade, blommbroderade, söta jeansshorts. Bär ett par vita sandaler för att skorna ska se extra uppfriskande ut.

Gul linne med svarta, höga jeans och en jeansjacka

gul linne med söta svarta jeansshorts och jeansjacka
källa

För att se söt och glad ut samtidigt är detta en outfit som du kanske vill prova. På toppen bär du en vit linne med rund hals och en blå jeansjacka. Koppla ihop dem med svarta denimshorts med höga tryck för att se långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par vita låga sneakers för att komplettera utseendet.

Svart linne med blå jeansshorts med blommig broderi

svart linne med blå broderad jeansshorts med blommönster
källa

För att forma det superminimala och ungdomliga utseendet kan du bära en svart knuten t-shirt på toppen för att se smal och smal ut. Kombinera den med en ljusblå, blommig broderad söt denimshorts. Låt oss bli lite kreativa och ungdomliga för skorna genom att bära ett par högklassiga svartvita klassiker.

Grön t-shirt med blå blommiga jeansshorts

grön t-shirt med blå jeansshorts med blommönster
källa

För att uppnå denna uppfriskande och eleganta casual casual outfit kan du bära en ljusgrön slim fit-t-shirt och ljusblå blommiga broderade söta mini-jeansshorts. För resten av utseendet kan du bära ett par bruna mockaskor och en matchande brun filthatt.

Vit linne med söta jeansshorts och longline rodnad kofta

vit linne med söta jeansshorts och rodnande långjacka
källa

Detta är en street outfit som kan få dig att se luftig och reserverad sexig ut. Börja med den vita, figur-kramande linne med en låg utringning. Kombinera den med en ljusblå, söta jeansshorts. Bär en rodnande rosa lång tröja över dem för att skapa några underbara lager. Slutligen avsluta utseendet med nakna sandaler.

Grå t-shirt med söta jeansshorts i blått och svart

grå t-shirt med blå och svart tryckta söta jeansshorts
källa

För att forma denna eleganta och unika outfit kan du bära en grå t-shirt med ljusblå jeansshorts och ett svart brett läderbälte. För skorna kan du helt enkelt bära ett par vita sneakers med låg topp för att slutföra kläderna. Du kan lägga till en svart läder ryggsäck handväska till mixen för att se mer ungdomlig ut.

Ljusblå och vit randig blommbroderad axelblus med matchande shorts

ljusblå och vit randig blommig broderad axelblus med matchande shorts
källa

För att få den lågmälda sexiga outfit perfekt för att samla och träffa vänner kan du bära en blå och vit vertikal randig blus med blommig broderi som mittpunkten för din outfit. Koppla ihop den med rosa broderade söta jeanshorts och nakna sandaler för att komplettera det attraktiva utseendet.

Gul grafisk t-shirt med blå blommor broderade söta jeansshorts

gul grafisk t-shirt med blå blommor broderade söta jeansshorts
källa

Detta är ett mycket glatt utseende tack vare användningen av den gula färgen. För att uppnå detta utseende kan du bära en gul och svart grafisk t-shirt och para ihop den med ljusblå söta jeansshorts. För skorna kan du bära ett par klassiska svarta och vita lågtoppade Converse för att komplettera outfit med en ungdomlig twist.

Röd en axel linne med blå söta jeansshorts

röd axelbandslös linne med blå söta jeansshorts
källa

Rött och blått är en mycket klassisk och attraktiv färgkombination som aldrig blir gammal. För att applicera detta på din outfit kan du bära en röd axelbandslös linne med en ljusblå broderad söta jeansshorts med hög midja. Bär ett par ljusrosa sandaler för att se ännu mer attraktiva ut.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med tribal tryckta mini-jeansshorts

Ljusblå chambrayskjorta med knappar och tribal mini jean shorts
källa

Chambray och denim är två olika tyger som ser väldigt lika ut och att sätta ihop dem är mycket meningsfullt. Till exempel kan du uppnå ett coolt utseende genom att ha på dig en ljusblå chambray-skjorta med knappar och ett par blå och mörkblå tribal mini-jeansshorts. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna.

Ljusrosa tröja med söta svarta jeansshorts

Ljusrosa tröja med söta svarta jeansshorts
källa

För att komplettera denna mysiga och uppfriskande outfit kan du kombinera en ljusrosa halvtröja med söta svarta blommiga broderade jeansshorts. För resten av utseendet kan du bära ett par nakna platta sandaler och en ljusrosa avslappnad handväska för att komplettera utseendet.

Svart linne med djup V-ringning och blå jeansshorts

svart linne med djup V-ringning och blå jeansshorts
källa

För att uppnå denna sexiga sommardräkt kan du ha på dig en svart, nedskuren linne med en djup V-ringning som fokus för outfit. Koppla ihop den med ett par blåa, blommiga broderade, söta jeansshorts med hög midja. Bär ett par svarta sandaler för att skorna ska se rena och speciella ut.

Vit blus med ljusblå, blommig broderad, söta jeansshorts

vit blus med ljusblå, blommbroderade, söta jeansshorts
källa

För att uppnå denna uppfriskande och minimalistiska outfit kan du ha på dig en vit blus med blåa blommiga broderade söta jeansshorts. Använd vita låga sneakers för att komplettera detta attraktiva utseende.

Här är de söta outfitidéerna för jeansshorts som kan få dig att se väldigt ungdomlig och flickaktig ut. Testa dem och uttrycka den responsiva sidan av dig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*