Hur man bär söt handväska

Hur man bär söt handväska

Det är ingen tvekan om att en vacker läderhandväska får dig att se mer elegant och feminin ut. Men blir du inte lite uttråkad och ser elegant ut hela tiden? Kan vi inte bara gå tillbaka i tiden då och då för att ha på oss något sött och lätt istället? Idag ska jag prata om hur du kan göra det genom att bära en söt handväska. Den goda nyheten är att du inte nödvändigtvis behöver klä dig väldigt söt för att para ihop med den härliga plånboken. Bär bara en avslappnad outfit med några ljusa färger. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa söta plånboksdräktidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Ljusblå söt plånbok med ljusrosa banddesign


källa

När du pratar om att se söt ut är det vanligtvis ett bra alternativ att lägga till ett bandelement i utformningen av din handväska. Här är till exempel en ljusblå söt läderhandväska med snygga ljusrosa banddetaljer. Du kan bära en blushrosa spetsblus, svarta flytande mini-shorts och ett par svarta ballerinor för att komplettera det här underbara utseendet.

Ljusblå liten söt plånbok med vit t-shirt och blå denim mini kjol

ljusblå liten söt plånbok med vit t-shirt och blå denim minikjol
källa

För att se söt och lätt ut kan du också göra det genom att bära en väldigt liten handväska eller bara en plånbok som du kan lägga alla dina tillhörigheter i. Här är en ljus himmelblå söt plånbok som ser enkel men ändå attraktiv ut. Du kan bära en vit t-shirt med en minikjol i blå denim och vita sneakers för att se vacker och ungdomlig ut med en sådan handväska.

Grå och vit smal vertikal randig blus med en ljusgul katttryckt miniplånbok

grå och vit smal vertikal randig blus med blekgul minikattplånbok
källa

För kattälskare finns det en ljusgul, söt miniplånbok tryckt med katter som ser väldigt snygg och attraktiv ut. Plånboken kan vara en isbrytare när du träffar andra kattälskare. Bär bara denna handväska med en grå och vit randig blus och en svart mini chiffong kjol. Bär vita klackade sandaler för att se uppfriskande och söta ut.

Sky Blue Cat Ear Shaped Mini söt plånbok med en hel randig klänning

himmelsblå kattöronformad mini söt plånbok med randig helhetsklänning
källa

För att forma det söta och ungdomliga utseendet kan du bära en himmelblå och vit randig miniklänning över en avslappnad passform vit långärmad t-shirt. För skorna kan du bära vita sneakers eller ett par svarta och vita Converse med låg topp. Lägg till en himmelsblå söt kattörformad plånbok för att komplettera utseendet med en fin touch.

Blå och vit vertikalt randig mini-skiftklänning med en söt rund plånbok gjord av halm

blå och vit vertikalt randig mini-skiftklänning med en söt rund handväska gjord av halm
källa

Här är en väldigt fin och luftig outfit som är perfekt för en utomhus-hangout eller på stranden. Du kan bara bära en blå och vit vertikalt randig långärmad miniklänning med en söt rund axelväska. Kombinera dem med nakna sandaler för att se snygga och uppfriskande ut.

Vita djur shopping väska, t-shirt och mamma jeans

vit djur shopping väska, t-shirt och mamma jeans
källa

Om du letar efter en söt snygg väska och bara fokuserar på läderplånböcker saknar du mycket. Några av de sötaste väskorna kommer faktiskt i form av en totepåse. Här är en vit väska med tema som du enkelt kan para ihop med en vit t-shirt, ljusblå mamma-jeans och vita sneakers för att se snygga och ungdomliga ut.

Snygg blå resväska i denim med tunikaskjorta och tvättade smala jeans

vacker blå resväska i denim med tunikaskjorta och tvättade, smala jeans
källa

Låt oss titta på en söt väska som inte tillhör tecknade serier och är lättare att utforma. Här är en blå denim-resväska som skiljer sig mycket från en snygg läderhandväska. Du kan bara bära den med en ljusblå tunikaskjorta och tvättade slim fit-jeans. Använd vita sneakers och en basebollkeps för att komplettera utseendet.

Vit utslagsplats med hjärtformad Faux 2D plånbok

T-shirt med vitt tryck och hjärtformad plånbok i faux 2d-stil
källa

Här är en supersöt och unik pappersliknande påse. Det är i grunden en tryckt hjärtformad plånbok som simulerar en 2D-tecknad plånbok. Du kan bära den med en vit t-shirt och blå minilinneshorts. Bär vita sandaler för att se ungdomliga och lätta ut.

Brun och vit rävformad stickad axelväska med en ljusgul t-shirt

Stickad axelväska i brun och vit rävform med en ljusgul t-shirt
källa

Här är en annan bedårande plånbok, som i grunden är en brun och vit rävformad stickad axelväska. Du kan kombinera plånboken med en ljusgul t-shirt och himmelsblå minishorts. För skorna kan du bära vita sandaler för att se mer uppfriskande och vacker ut.

Vit och blå Polka Dot Mini söt handväska med blus och mini chiffong kjol

vit och blå prickig mini plånbok med blus och mini chiffong kjol
källa

För att se lite mer mogen ut och ändå se söt ut kan du välja en vit och blå prickig miniplånbok och para ihop den med en vit chiffong långärmad blus. Koppla ihop dem med en vit mini-chiffongkjol och ett par ljusrosa ballerina-lägenheter för att hålla kläderna ljusa och feminina.

Ljusblå, söt, rund läderväska med panda-öronformade detaljer

ljusblå söt rund axelväska i läder med öronformade pandadetaljer
källa

Du ser söt ut med en ljusblå, rund läderhandväska. När den kommer med en öronformad panda, multipliceras den söta effekten tio gånger. Du kan bara bära den med en blekrosa blus och en ljus himmelblå minikjol. Bär vita lägenheter för att se smala och uppfriskande ut.

Mini-jeansshorts förvandlas till söta shoppingkassar

Mini jeansshorts förvandlades till en söt shoppingväska
källa

Ibland kommer en mycket unik och lekfull design att få dig att se prickig och söt ut. Till exempel, här är en blå denimficka som ser ut som mini-shorts. Du kan till och med vara super lekfull genom att para ihop den med riktiga jeansshorts och en vit t-shirt. Bär vita sneakers för att komplettera det här supercoola utseendet.

Ljusgul knäppt linneblus med blå denim mini söt handväska

ljusgul knäppt linneblus med en söt miniväska av blå denim
källa

För att se mer naturlig ut och bara lite mer mogen kan du bära den här långa, söta väskan i mörkblå denim med en ljusgul skjorta i knäppt linne. Koppla ihop dem med en himmelsblå minikjol och vita klackar för att komplettera det här damiga och vackra utseendet.

Hoppas att du gillade de söta plånboksutrustningsidéerna jag just delade med dig. Riktigt kul att se söt ut och då. Du behöver verkligen inte känna dig obekväm med att visa din ungdomliga och älskvärda sida av dig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*