Hur man bär söt blus

Hur man bär söt blus

Medan du bär en blus får du dig vanligtvis elegant och elegant, men du kan definitivt också älska vackert om du väljer en broderad blus eller grafik. Jag brukar använda termen ”söt blus” för att kategorisera dessa blustyper. En blus är bättre än en skjorta ibland, särskilt när du inte är i din bästa form. Anledningen är att blusen vanligtvis har en bantningseffekt som hjälper till att täcka ditt magefett såvida det inte finns för mycket. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt bra, söta blusoutfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusblå ros broderad söt blus med smala jeans


källa

För att starta den här listan över vackra och uppfriskande outfitidéer, börjar jag listan med super chic och rena idéer. För att uppnå denna outfit kan du bära en ljusblå söt blomma broderad blus på toppen. Koppla ihop den med blå jeans. Bär ett par vita höga klackar och en kamelkoppling för att göra det coola utseendet.

Blå och vit randig slips framför söt blus med manschettrivna knäjeans


källa

För att uppnå denna eleganta och attraktiva streetoutfit kan du bära en mörkblå och vit vertikal randig slipsfront med en söt blus på toppen. Kombinera den med en blå förstörd skinny jeans med manschett. För skorna, ha ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att se snygga och smala ut.

Vit rufsig axelbroderad söt blus med manschettjeans


källa

För att forma denna ladylike och uppfriskande outfit kan du bära en söt långärmad blus med vit volangbroderi på toppen. Koppla ihop den med ljusblå slim fit-jeans med ribbade manschetter. För skorna, ha på dig ett par svarta remmar med öppna sandaler för en ren och snygg finish.

Blå och vit randig Bell halvärmad blus med mini-jeansshorts


källa

För att forma detta vackra och ungdomliga utseende kan du bära en blå och vit vertikal randig blus med halva klockhylsor för toppen. Koppla ihop det med flytande mini-höghorts i blå denim som har ett rött bandbälte. Koppla ihop dem med ljusrosa spetsiga tåklackar och en brun läderväska för att komplettera utseendet.

Vit grafisk söt blus med ljusblå slim fit jeans


källa

För att se luftig och glad ut, här är en speciell outfit som du kanske vill prova. Bär en grafisk skjorta med en vit tunika och knappar på toppen. Kombinera toppen med ljusblå jeans med smal passform så att de ser långa och smala ut. För skorna kan du bara bära ett par vita sneakers med låg topp för att komplettera outfit avslappnat och rent.

Vit broderad knappblus med pojkvänjeans


källa

Detta är en väldigt enkel outfit som du kan ha på dig både som en casual casual outfit och en street outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit, lite överdimensionerad söt knappbroderad skjorta. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans. Använd ett par svarta ankelband för öppen tå för att göra ditt utseende komplett.

Söt broderad skjorta med manschett och blå denim kjol med hög höjd


källa

För att se användbar och vacker ut är det vanligtvis en mycket bra idé att ha på sig en denimkjol. I det här fallet kombineras en blå midikjol med hög midja och en ljusblå, broderad, söt blus med knappar. För resten av utseendet kan du bära ett par vita sneakers och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Svart, halvtransparent, broderad blus med blå skinny jeans


källa

Vita blusar kan inte bara se söta ut, svarta. Till exempel, här är en svart, blommabroderad, halvklart chiffongblus som ser helt underbar ut. Du kan kombinera den med en mörkblå skinny jeans. Koppla ihop dem med en svart läderkoppling och ett par ljusrosa klackar för att se snygga och ladylike ut.

Vit tribal tryckt blus med manschett i rippade jeans


källa

För att uppnå det diskreta men uppfriskande utseendet kan du ha en vit och blå stambroderad blus på toppen. Kombinera den med blå manschettjeans. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra kläderna. Detta är en fantastisk outfit som kan bäras på jobbet såväl som att träffa vänner.

Ljusblå och vit tunikasöt skjorta med manschettjeans


källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som lutar något till den avslappnade sidan. För att forma det här utseendet kan du bära en blå och vit vertikal randig blus med knappar på toppen. Kombinera den söta blusen med smala jeans med blå manschetter. För skorna, ha ett par lila mockaskor för att slutföra kläderna på ett kreativt sätt.

Vit Button Up överdimensionerad söt skjorta med blå pojkvänjeans


källa

För att se pojkig och söt ut samtidigt, överväga att prova denna enkla och rena vita och blå outfit. Bär en vit långärmad broderad söt blus för toppen. Koppla ihop den med blå pojkvänjeans. För skorna kan du bära ett par svartvita höga Converse för att packa kläderna på ett ungdomligt sätt.

Semi-Sheer Bell Sleeve Vit söt blus med svarta skinny jeans


källa

För att se söt och ladylike ut, kanske du vill ha en chiffongblus. Här är till exempel en halvskinnig vit chiffongblus med klockärmar och några söta broderade detaljer. Kombinera toppen med svarta skinny jeans. Använd ett par ljusrosa och svarta klackar för skorna för att komplettera det attraktiva utseendet.

Silke kricka broderad söt blus med röd kopplingspåse


källa

För att se elegant och iögonfallande ut kan du bära den här broderade blusen av krickensilke som fokus för din outfit. Kombinera den med blå skinny jeans. För resten av kläderna, ha på dig ett par nakna sandaler och en röd mockapåse för att göra det här fantastiska utseendet.

Här är de söta blusoutfitidéerna jag vill dela med dig. Testa dem och se om du gillar den här typen av kläder som kan få fram den vackra sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*