Hur man bär sönderrivna jeans

Hur man bär sönderrivna jeans

För att se tuff och snygg ut är det en bra idé att bära ett par rippade jeans. Vi befinner oss i en tid då det är okej att bära rippade jeans med en fin blus, speciellt för arbete på den avslappnade fredagen. Självklart kan det också vara en riktigt trevlig klädsel för avslappnade mötesplatser att bära rippade jeans med en cool T-shirt. Oavsett hur du tittar på det är det något du bör ha i din garderob. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa rippade jeansoutfitidéerna som du kan hänvisa till. Låt oss dyka in i listan jag har sammanställt nu.

Svartvitt tryckt skinnjacka med blå sönderrivna jeans


källa

För att starta den här listan över coola och lite pojkaktiga outfitidéer börjar jag med att visa dig en cool och unik outfit. För att uppnå just detta utseende kan du bära en svartvitt tryckt skinnjacka med en vit t-shirt med scoop-hals. Koppla ihop dem med ljusblå rippade jeans. Bär ett par grå och vita högklassiga klassiker för att se extra ungdomlig och snygg ut.

Vit ribbstickad avslappnad linne med blå mager sönderriven jeans

vit, löst klippt linne med scoop-urringning och blå skinny jeans
källa

För att uppnå denna snygga och avslappnade sexiga outfit kan du bära en vit chiffonglinne med grimmahals och ljusblå skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par grå och vita rutiga canvas sneakers för att komplettera utseendet. Detta är en perfekt outfit för avslappnade hangouts.

Vit tröja med fuskpälsväst och ljusblå, sliten skinny jeans

vit tröja med fuskpälsväst och ljusblå skinny jeans
källa

För att få den feminina och stiliga outfit som kan betraktas som en cocktailparty med kantlinje, kan du bära en vit stickad tröja med en brun faux pälsväst i lager. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för skorna för att ge en feminin touch till utseendet.

Svart stickad tröja med rutig pojkvänskjorta och rippade jeans

svart stickad tröja med rutig pojkvänskjorta och rippade jeans
källa

För att komplettera den här attraktiva och stiliga business casual-outfit kan du bära en svart stickad tröja med en grå och vit rutig pojkvän flanellskjorta. Kombinera dem med blå-cut slim fit jeans med manschetter. För resten av utseendet, ha på dig ett par silverfärgade loafers och en kungsblå läderhandväska för att göra det coola utseendet.

Blushrosa och svart tryckt tröja med jeans & mockaklack

Blush rosa och svart tryckta tröjor med jeans och mockaklackar
källa

För att uppnå detta unika och lite lekfulla utseende här är vad du vill göra. Använd en rodnad stickad tröja i rosa och svart för toppen. Koppla ihop den med en ljusblå beskuren jeans med smal passform. Bär ett par svarta mockaskor för skorna. Du kan också lägga till en svart skinnjacka i mixen för en extra snygg touch.

Ljusblå, knutna, knutna blus med rippade pojkvän jeans

Ljusblå, knutna, knutna blus med rippade pojkvän jeans
källa

För att forma denna luftiga och lågmälda sexiga outfit kan du bära en ljusblå knutna blusar för att avslöja lite hud på dina axlar och krageben. Kombinera toppen med ljusblå pojkvänjeans. För skorna, ha ett par ljusrosa läderskor med spetsig tå för att slutföra kläderna.

Svart Mock Neck form passande beskuren tröja med Belt Torn Cuffed Jeans

svart, snygg tröja med bälte och rippade jeans med bälte
källa

Det här är en annan sexig outfit med låg nyckel som bara kräver att du visar upp lite hud och visar upp dina kurvor. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart figur-kramar beskuren stickad tröja. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans med trasiga manschetter. För skorna, använd ett par svarta mockasko stövlar för att slutföra utseendet.

Svartvit randig t-shirt med en jeansjacka

svartvit randig t-shirt med jeansjacka
källa

Inte bara kan blå jeans få dig att se bra ut, de vita kan också få dig att se fantastisk ut. Du kan till exempel ha på dig en svartvit randig t-shirt med vita, rippade slim fit-jeans. Kombinera dem med en ljusrosa lägenhet. Knyt en blå jeansjacka runt midjan för att se extra snygg ut.

Vit grafisk t-shirt med rippade och bundna pojkvänjeans

vit grafisk t-shirt med trasiga och bundna pojkvän jeans
källa

För att forma detta snygga utseende kan du börja med en vit och svart randig t-shirt med en avslappnad passform på toppen. Kombinera den med blå pojkvänjeans med rippade och bundna manschetter för att se avslappnad och cool ut. För skorna kan du bära ett par kungsblå höga klackar med öppen tå för att slutföra kläderna på ett unikt och iögonfallande sätt.

Rutig svartvit skjorta med rippade skinny jeans

svartvit rutig skjorta med trasiga skinny jeans
källa

Detta är en avslappnad och konstnärlig svartvit outfit som du enkelt kan ta av. För att forma denna outfit kan du bära en svartvit rutig skjorta med pojkvän. Kombinera den med ett par svarta, rippade skinny jeans. Bär ett par svarta mockaskor med dina skor för att göra din outfit stilfull.

Vit och svart randig T-shirt med smala jeans och läder axelväska

vit och svart randig T-shirt med smala jeans och läder axelväska
källa

För att se vardagligt och rent ut, här är en casual casual outfit som du kanske vill prova. För toppen, använd bara en vit och svart randig kortärmad T-shirt. Koppla ihop det med ett par blå, rippade, smala jeans. För resten av utseendet, bär en svart läder crossbody väska och ett par svarta spetsiga mocka lägenheter för att slutföra utseendet.

Svart läderjacka med manschettjeans och pojkvän

svart skinnjacka med manschettjeans och kopplingsväska
källa

För att se snyggt och minimalistiskt ut kan du bära en svart t-shirt med svart skinnjacka som topp. Koppla ihop dem med ljusblå, manschetterade och sönderrivna pojkvänjeans. För skorna kan du bära ett par svarta och vita dukskor. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för att komplettera det fantastiska utseendet.

Hoppas att du gillade de rippade denim outfit idéerna jag just presenterade för dig. Försök bara med det så kommer du att upptäcka den eleganta och lite vinklade sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*