Hur man bär sommarshorts

Hur man bär sommarshorts

För att se extra luftig och attraktiv ut på sommaren är det en mycket bra idé att bära minishorts. Jag tycker om att kalla dessa små, uppfriskande och glada snygga shorts för sommaren. Låt oss idag titta på några sätt att utforma dem på både vackra och snygga sätt. Som alla typer av shorts är sommarshorts mycket lätta att forma och ta av. Du kan mycket lätt få dina ben att se längre och smalare ut. För att göra stylingen enklare för dig vill jag visa dig några riktigt bra outfitidéer för sommarshorts som jag har samlat. Låt oss nu titta på den coola listan.

Vit spetsblus med ljusblå denim mini-sommarshorts


källa

Jag börjar denna lista med uppfriskande och ungdomliga outfitidéer med en liten överraskning genom att visa dig en relativt damliknande outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit halvblank spets topp med halva ärmar och para ihop med blå sommar mini sommarshorts. Koppla ihop dem med en vit högkonversation för att packa outfit i stil.

Grå och vit vertikal randig axelblus med denim grafiska sommarshorts

grå och vit, vertikal randig axelblus med grafiska denimshorts
källa

För att forma denna uppfriskande och återhållna sexiga outfit kan du bära en grå och vit randig från axelblusen med en avslappnad passform. Koppla ihop det med ett par blågrå minisommarshorts. För resten av klädseln, ha en vit koppling och ett par gråa platta skor för att komplettera utseendet.

Ljusblå chambray-skjorta med manschetter i denim sommar

Ljusblå chambrayskjorta med bundet jeansshorts
källa

För att se pojkig och ungdomlig ut, bär vi en ljusblå chambray-skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med blå jeansshorts. Bär en quiltad röd läder crossbody väska för att ge känsla till denna outfit. Avsluta slutligen utseendet med ett par klassiska svarta och vita höga Converse.

Svart ärmlös knäppningskjorta med ljusgula mini-sommarshorts

svart ärmlös skjorta med knappar och ljusgula mini-sommarshorts
källa

För att forma denna enkla casual casual outfit kan du bära en svart ärmlös blus med knappar på toppen. Kombinera det med en sällsynt ljusgul mini sommarbyxa i bomull. För resten av klädseln kan du bära en brun läderväska och ett par bruna sandaler för att komplettera klädseln med elegans.

Svart kavaj med vit linne i öppen hals och minisommershorts i denim

svart kavaj med vit linne med scoop-urringning och mini-sommarshorts i denim
källa

För att se mer professionell och smartare ut samtidigt som du ser ungdomlig ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit linne med en svart kavaj för att skapa snygga lager. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. Använd ljusrosa flip flops för att avsluta din outfit.

Vit form passande beskuren T-shirt med svarta Tribal-tryckta minishorts

vit, figur-kramande, kort t-shirt med svarta mini-shorts med stamtryck
källa

För att se sexig och uppfriskande lågmäld ut, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en vit beskuren t-shirt för toppen. Kombinera den med svarta och vita mini-shorts med stamtryck. Bär ett par vita sandaler för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Mörkblå och vit randig långärmad t-shirt med mini-jeansshorts

mörkblå och vit randig långärmad T-shirt med mini-jeansshorts
källa

Det här är en väldigt ungdomlig och naturlig look street outfit som är lätt att ta av. Bär en mörkblå och vit randig långärmad t-shirt för toppen. Koppla ihop den med ett par ljusblå jeansshorts i denim. Koppla ihop dem med bruna platta sandaler så att du ser ner på jorden och uppfriskar.

Rutig svartvit skjorta med mini-shorts

svart och vit rutig skjorta med mini casual shorts
källa

För att skapa det superavslappnade utseendet kan du börja med den svarta och vita rutiga kortärmade skjortan med knappar på toppen. Koppla ihop det med ett par vita mini-sommarshorts. Bär ett par silverflip-flops för skorna för att ge lite glans till denna outfit. En mörkgrön och svart rutig tygväska för en damliknande twist är ett säkert alternativ.

Blå och vit randig axelblus med mini-sommarshorts med blommig broderi

blå och vit randig axelblus med mini-sommarshorts med blommig broderi
källa

Detta är en sexig sommardräkt med låg nyckel som är perfekt för en strand-hangout. Bär en blå och vit randig axelblus för toppen. Kombinera den med ett par ljusblå blommiga broderade denimshorts. Bär ett par senapsgula platta sandaler för dina skor för att göra utseendet rent och glatt.

Svart minipolka-skjorta med vita höghorts

svart minipolka dotskjorta med vita shorts
källa

För att skapa detta unika och konstnärliga utseende kan du bära en svart och vit knappad chiffongskjorta fylld med ett minipolka mönster. Kombinera toppen med vita mini-sommarshorts. Använd en svart filthatt och ett par vita sandaler så att du ser mer uppfriskande och konstnärlig ut.

Svart linne med gröna mini shorts

svart linne med gröna mini-shorts
källa

För att skapa den platta outfit som du vill ha på sommaren för superavslappnade hangouts eller livsmedelsbutiker, kan du bära en svart linne och para ihop den med en grön avslappnad mini-sommarshorts. Koppla ihop dem med flip-flops för leopardtryck för att ge utseendet en lite sofistikerad twist.

Svart jeansskjorta med blå mini-sommarshorts

svart denimskjorta med blå mini-sommarshorts
källa

Detta är en ganska unik denim-på-denim-outfit. Bär en svart, tunn jeansskjorta med knappar på toppen. Kombinera det med ett par ljusblå jeansshorts. Bär ett par svarta sandaler för att skorna ska se uppfriskande och snygg ut samtidigt. Glöm inte stråhatten som får dig att se extra uppfriskande ut.

Vit ärmlös chiffongblus med orange mini-sommarshorts med blommönster

vit ärmlös chiffongblus med orange mini-sommarshorts med blommönster
källa

För att se extra luftig och damlik ut bör du ha en chiffongtopp som den här ärmlösa vita chiffongblusen här. Koppla ihop den med en orange mini-chiffong sommar shorts med blommigt tryck. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för att göra det fantastiska sommarutseendet komplett.

Här är outfitidéerna för sommarshorts som du inte nödvändigtvis behöver ha på dig bara på sommaren. De kan göra dig riktigt attraktiv och tillgänglig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*