Hur man bär sommarscarf

För dig som vill se vackert och annorlunda ut på sommaren är det en bra idé att bära en vacker tänkande halsduk. Jag tycker om att kalla den tunna halsduken som passar bra med shorts eller minikjolar sommarscarfen. Att se ut som alla andra är inget problem. Som sagt kan du bara ha på dig en vit t-shirt med mini-shorts i jeans. Men om du vill vara över genomsnittet måste du vara rätt och annorlunda än majoriteten. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för sommarhalsdräkt för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit t-shirt med orange mini-shorts och en ljusrosa tryckt sommarscarf


källa

Till att börja med den här listan över uppfriskande och attraktiva outfitidéer, visar jag dig en enkel och damliknande outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en rosa minishorts. Kombinera dem med en ljusrosa chiffong sommar halsduk. Bär ett par rosa klackar för skorna för en särskilt feminin touch.

Grå och vit randig sommarscarf med en vit V-ringad T-shirt och jeansshorts

grå och vit randig sommarscarf med vit V-ringad t-shirt och jeansshorts
källa

För att uppnå denna snygga och unga outfit här är vad du behöver göra. Bär bara en vit V-ringad t-shirt och en grå och vit randig lång sommar fransduk. Kombinera dem med en ljusblå mini-jeansshorts. För skorna finns det inget som de vita sneakersna för att avsluta det här utseendet.

Vit kall axel-t-shirt med ljusrosa halsduk med jeansshorts

vit t-shirt med kall axel och ljusrosa halsduk med jeansshorts
källa

För att skapa denna attraktiva och avslappnade streetoutfit perfekt för avslappnade hangouts kan du bära en vit t-shirt med avslappnad passform och en lång rosa halsduk. Kombinera dem med en ljusblå jeansshorts. Bär ett par röda mocka ballerina lägenheter för dina skor för att göra utseendet komplett.

Svartvitt tryckt chiffong sommar halsduk med linne och shorts

svartvitt tryckt chiffong sommar halsduk med linne och shorts
källa

För att forma denna enkla och eleganta affärsavslappnade outfit kan du bära en vit linne med en avslappnad passform och en sommarlängd svart och vit chiffongduk på toppen. Kombinera dem med ett par gröna, flytande mini-shorts. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se längre och smalare ut.

Gul tryckt sommarscarf med vit t-shirt och svarta minishorts

gul tryckt sommarscarf med vit T-shirt och svarta minishorts
källa

För att uppnå den glada och attraktiva outfit, här är vad du vill göra. För toppen är det bara att bära en vit t-shirt med en gul sommarhalsduk. Kombinera dem med svarta, flytande mini-shorts. För skorna, ha på dig ett par silverblanka läderskor för att se unika och blanka ut.

Svart och grå sidenhalsduk med stamtryck och vit t-shirt

svart och grå tribal tryckt siden halsduk med vit t-shirt
källa

För att få den här snygga och luftiga klädseln som du kan ha på dig för att jobba såväl som för vänner, kan du bära en vit, smal t-shirt med en lång sidenskärm i siden med grått och svart stamtryck. Kombinera dem med ett par svarta minishorts. För skorna kan du bära ett par leopardbalettlägenheter för att se mer feminin och mogen ut.

Vit och svart rutig skjorta med en röd minisilversommarhalsduk

vit och svart rutig skjorta med röd mini siden sommar halsduk
källa

Denna snygga silkescarf är så liten och kort att du kan kalla den en fluga om du vill. I detalj är det en röd sidenhalsduk som du kanske vill bära med en sommardräkt. Du kan till exempel kombinera den med en vit och svart rutig skjorta med en svart mini-shorts. Bär svarta sandaler för att packa kläderna i stil.

Vit t-shirt med lång halsduk i rosa siden och mini-jeansshorts

T-shirt med ett vitt tryck och en långrosa silkesduk med mini-jeansshorts
källa

För att uppnå det här glada och iögonfallande utseendet kan du bära en vit grafisk t-shirt med en lång rosa siden sommar halsduk. Kombinera dem med en ljusblå jeansshorts. För skorna, ha ett par citrongula lågtåliga sneakers för att slutföra kläderna på ett glatt sätt.

Svart linne med jeans med blå manschett

svart linne med blå jeans med muddar
källa

Detta är ett mycket enkelt och rent utseende som är perfekt för avslappnade hangouts. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart linne med en blå och vit sommarhalsduk med stamtryck. Kombinera dem med en gråblå jeansshorts med muddar. Bär ett par svarta flip flops för att göra din outfit stilfull.

Svart chiffongblus med V-ringning och tunn sommarscarf

svart chiffongblus med V-ringning och tunn sommarscarf
källa

För att se avslappnad och snygg ut samtidigt är här en fantastisk sommardräkt som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en svart chiffongblus med V-ringning och en svart smal sommarscarf. Koppla ihop dem med ljusblå bältesbyxor i jeans. För skorna, använd ett par vita sneakers för att avsluta utseendet.

Vit linne med en rodnande rosa infinity sommar halsduk

vit linne med rodnande rosa infinity sommar halsduk
källa

För att se uppfriskande och lättillgänglig ut, överväga att bära denna outfit. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en avslappnad passform vit linne med en rodnande rosa infinity-halsduk. Koppla ihop dem med ett par grå mini-shorts. För skorna kan du helt enkelt ha på dig ett par sandaler med remmar i silver för att slutföra kläderna.

Blushrosa tröja med kungsblå mini-shorts

Blushrosa tröja med kungsblå mini-shorts
källa

Att se prickig och glad ut är att använda den kungliga blå färgen en bra idé. Till exempel kan du bära kungsblå minishorts med en rodnande rosa tröja och en blå, orange och vit tryckt sommarchiffongduk. Koppla ihop dem med ett par orange spetsiga klackar för att se ännu mer attraktiva ut.

Svart kavaj med grå mini-shorts med korsad fåll

svart kavaj med grå spetsshorts med minitandningar
källa

För att forma detta snygga utseende kan du bära en vit blus med en svart kavaj och en svart tunn halsduk. Ett par grå shorts med fåll i fåll och fotkängor i svart läder är det perfekta ackompanjemanget för ditt utseende.

Här är outfitidéerna för sommarsjalar som kan hjälpa dig att se extra luftig ut på sommaren. Prova dem och var annorlunda och rätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*