Hur man bär sommarsandaler

Idag ska jag prata om ett mycket brett och intressant ämne, hur man stylar sommarsandalerna. Vad jag menar med sommarsandalerna är de glada och snygga sandalerna som ser väldigt snygga ut i kombination med shorts och minikjolar. Naturligtvis passar de också bra med jeans. Det är bara att de passar underbart med sommarkläder. De är väldigt lätta att forma och kan också göra dig smalare och smalare. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa sommarsandalerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart tvådelad miniklänning med högklackade rosa sommarsandaler


källa

Låt mig börja den här listan med uppfriskande och avslappnade outfitidéer med ett sexigt och damligt sommarutseende. För att forma denna outfit kan du bära en svartmönstrad tvådelad miniskridsklänning. Kombinera den med ett par rosa sommarsandaler med dubbar. Lägg till en stråhatt i blandningen för att se extra uppfriskande ut.

Ljusgul stickad tröja med mörkblå slim fit-jeans och vita sandaler

Ljusgul stickad tröja med mörkblå slim fit-jeans med manschetter och vita sandaler
källa

Detta är en mycket konstnärlig och mysig outfit som mer är ett höstlook än ett sommarlook. För att slutföra denna outfit, överväg att bära en ljusgul löst sittande stickad tröja. Koppla ihop den med ett par mörkblå manschettjeans. Koppla ihop dem med vita dubbade sommarsandaler för att se uppfriskande och snygg ut. Lägg till en svart filthatt i outfit för en konstnärlig touch.

Vit och grå randig midiklänning med kort ärm och remmar sommar sandaler

vitgrå randig kortärmad midi-skiftklänning med remmar sommar sandaler
källa

För att forma denna flickaktiga och minimala outfit kan du bära en vit och mörkgrå randig midi shift-klänning som kärnan i outfit. Kombinera det med ett par svarta och nakna sommarbandssandaler. Kombinera dem med en kamelpåse. Lägg till en stråhatt i mixen för att se mer uppfriskande och unik ut.

Orange ärmlös knäppningskjorta med vita slim fit-byxor

Orange ärmlös skjorta med knappar och vita slim fit-byxor
källa

För att uppnå ett glatt och skarpt utseende är det en bra idé att lägga till ett orange element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en orange ärmlös skjorta med knappar och vita jeans med en smal passform. Bär ett par svarta och vita randiga kilsandalsandaler för att slutföra klädseln i stil.

Grå topp med vit miniskridskor och svarta flip-flops

grå topp med vit minirater kjol och svarta flip-flops
källa

För att forma denna uppfriskande business casual outfit kan du bära en grå kortärmad topp fylld med några snygga vita detaljer. Kombinera toppen med en vit minirater kjol. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta sommarsandaler och en vit läderhandväska för att se snygg och elegant ut.

Vit chiffongtopp med spagettiband, jeans och svarta sommarsandaler med klackar

vit chiffongtopp med spagettiband, jeans och svarta sommarsandaler med klackar
källa

Denna underbara ladylike outfit är förvånansvärt lätt att ta av. För toppen, använd bara en tunikatopp med vita spaghettiband i chiffong. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. Bär ett par svarta och silverbelagda sommarsandaler för skorna för att se elegant och uppfriskande ut.

Svart oversized t-shirt med vit minikjol och svarta och guld sommar sandaler

svart oversized t-shirt med vit minikjol och svarta och guld sommar sandaler
källa

För de av er som gillar att se lite konstnärliga ut, är denna svarta, vita och gulddräkt speciellt för dig. Bär en svart överdimensionerad t-shirt med vita minishorts eller vit minikjol för att skapa några underbara lager. Kombinera dem med ett par svarta och guldsandalsandaler för en blank touch för att komplettera outfit.

Vit t-shirt med kungsblå tryckta minishorts

vit t-shirt med kungsblå mini-shorts
källa

För att forma detta uppfriskande och skarpa utseende ligger hemligheten i att använda färgen kungsblå. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en kungsblå grafisk mini-bomullsbyxa. Koppla ihop dem med nakna sommarflip-flops för att se uppfriskande och attraktiva ut. Lägg till en mörkblå läderhandväska för att se mer elegant ut.

Vit t-shirt med grå skinny jeans och bruna sommarsandaler

vit t-shirt med grå skinny jeans och bruna sommarsandaler
källa

Det här är en väldigt påfallande men ändå mycket snygg avslappnad streetoutfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit, lite överdimensionerad t-shirt. Koppla ihop den med grå skinny jeans. Kombinera dessa bitar med en brun axelväska i läder och matchande sandaler.

Grå och vit randig linne med blå jeansshorts

grå och vit randig linne med blå jeansshorts
källa

För att se luftig och ungdomlig ut kan du börja med den vita och grå horisontella randiga linne överst. Koppla ihop den med ett par blå mini-jeansshorts. Bär ett par bruna sommarbandssandaler till dina skor. Om du vill se ännu mer uppfriskande och attraktiv ut, använd en vit stråhatt.

Himmelsblå chiffongblus med grå chinos och vita sandaler

himmelsblå chiffongblus med grå chinos och vita sandaler
källa

För att skapa en affärsavslappnad outfit som kan få dig att se elegant och vacker ut samtidigt kan du bära en himmelblå chiffongskjorta med knappar och para ihop den med grå ankelchinos. Kombinera dem med vita sommarslidesandaler. Lägg till en grå och svart rutig läderhandväska till mixen för att se mer professionell ut.

Ljus citrongul tröja med rosa shorts och silver sommarsandaler

ljus citrongul tröja med rosa shorts och silver sommarsandaler
källa

Att se glad och ladylike ut samtidigt kan denna outfit hjälpa dig med det. Bär först en citrongul stickad tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ett par rosa mini-shorts. Bär ett par silverbandiga sommarsandaler för skorna. Lägg till en rodnande rosa läderhandväska för att komplettera utseendet.

Vit babydoll mini-klänning med spetsar i silver och remmar i silver

vit spets babydoll mini gungklänning med silverband i sandaler
källa

För att se vacker och uppfriskande ut kan du bära en vit kortärmad mini-svängklänning gjord av babydollspets som fokus för din outfit. Koppla ihop det med ett par sandaler med remmar i silver. En blekrosa axelväska i läder är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Här är sommarens sandal-outfitidéer som kan hjälpa dig att se väldigt uppfriskande och lättillgänglig ut. Men du vill inte bara ha dem på sommaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*