Hur man bär sommarkläder

För att se luftig, snygg och naturlig ut på sommaren är sommarblazern ett måste, speciellt om du vill klä dig elegant och avslappnat på jobbet. På de svalare sommardagarna kan du helt enkelt ha på dig en tunn, avslappnad kavaj med västtopp och jeans. Under de hetare dagarna, byt ut dina jeans mot mini-shorts. Om du känner att vädret är för varmt för att bära en jacka, kan du bara ha den på kontoret för att behålla ditt eleganta och professionella utseende. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina sommarblazer-outfitidéer för dig. Låt oss nu dyka in.

Blushing sommarblazer med rosa och vitt blommönster och rippade pojkvänjeans


källa

För att starta den här listan med eleganta, snygga och uppfriskande outfitidéer kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig ett väldigt glatt och damligt utseende. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en rodnande rosa blommig blazerjacka och en rodnande linne. Kombinera dessa bitar med blå pojkvänjeans. Använd ett par ljusrosa klackar för att komplettera klädseln i stil och elegans.

Vit avslappnad sommarkläder med en väst med en urringning och rippade jeans

vit casual sommarblazer med väst med scoop-halsringning och rippade jeans
källa

För att forma denna uppfriskande och snygga outfit kan du bära en vit casual blazer över en vit scoop neck top. Koppla ihop dem med gråblå, smala passform, jeans. För skorna kan du bära ett par vita höga klackar för att komplettera outfit med elegans. Lägg till en vit läderväska i mixen för att göra klädseln komplett.

Vit sommaravslappnad blazer med himmelsblå randig knapp upp skjorta

vit sommarblazer med en avslappnad passform och en himmelblå randig skjorta med knappar
källa

För en mer avslappnad look kan du bära några bitar med en avslappnad passform istället för att bära bitar med en smal passform. Du kan till exempel ha en himmelblå och vit vertikal randig blus med en avslappnad passform och en vit avslappnad sommarblazer. Koppla ihop dem med blå slim fit-jeans och vita klackar för att komplettera utseendet.

Använd den med en ljusblå knapphals och en mörkblå midikjol

Ljusblå skjorta med knappar och mörkblå midikjol
källa

Detta är en snygg och sofistikerad outfit, särskilt lämplig för de av er som är vana vid power dressing. Detta är i grunden en trevlig och nedtonad typ av power dressing. För att forma denna outfit kan du bära en ljusblå skjorta med knappar och en vit sommarblazer till toppen. Använd den med marinblå midikjol och ljusrosa spetsiga tåklackar för att slutföra utseendet.

Använd den med orange och svarta vertikala randiga blusar och manschettjeans

orange och svart vertikal randig blus och jeans med manschetter
källa

Här är en mycket glad och kreativt designad outfit. Bär en orange och svart randig topp med en avslappnad passform och en vit, avslappnad sommarkläder över den. Kombinera dem med blå jeans med raka ben och ett par regnbågens klackar för ett unikt sätt att komplettera utseendet.

Svartvit randig sommarblazer med djup V-ringning

svartvitt randig sommarkläder med djup V-ringning
källa

Om du letar efter en unisexdräkt som ser reserverad sexig ut för ett företagsevenemang, här är några saker att tänka på. Till toppen kan du bära en lågklippt svart västtopp med en svartvit randig sommarkläder. Koppla ihop dem med vita minishorts och svarta klackar för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Citrongul sommarkläder med svart väst och stambyxor

Citrongul sommarblazer med svart västtopp och stamtryckta byxor
källa

Om du vill se mer glad ut för att matcha sommarens energi, överväga att bära något gult, särskilt ljusgult. Du kan till exempel ha på dig en svart västtopp och lägga en citrongul kavaj över den. Kombinera dem med svarta och vita tribal tryckbyxor och svarta läderklackar för att komplettera utseendet med elegans.

Casual casual blazer med halva ärmar och blå mini shorts

casual casual blazer med halva ärmar och blå mini shorts
källa

För att uppnå detta ungdomliga och attraktiva utseende bär vi lätta, flytande mini-shorts istället för jeans. För resten av kläderna kan du bära en vit linne med öppen hals och en lila sommarkläder med halva ärmar. Bär ett par grå superkorta stövlar för att ge extra stil till utseendet.

Gul avslappnad sommarkläder med kraftigt sönderrivna pojkvänjeans

gul casual sommarblazer med dåligt rippade pojkvänjeans
källa

För dig som inte har en mycket strikt klädkod på jobbet är det här du kan ha på dig för att se superglada och ungdomliga ut på avslappnade fredagar. För toppen bör du ha en lite överdimensionerad ljusgul sommarkläder över en vit t-shirt. Kombinera dem med ljusblå, kraftigt rippade pojkvänjeans. Bär ett par rodnande rosa tryckta klackar för att se smala och lekfulla ut.

Vit överdimensionerad kavaj med ljusblå pojkvänjeans med muddar

vit överdimensionerad kavaj med ljusblå pojkvänjeans med muddar
källa

Detta är en mycket uppfriskande business casual outfit som lutar kraftigt mot casual. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en vit, lätt överdimensionerad sommarblazer. Kombinera dem med ljusblå pojkvänjeans med revben och manschetter. Använd vita låga sneakers för att se avslappnad och ren ut.

Bär den med orange och vita mini-flytande shorts

Bär den med orange och vita mini-flytande shorts
källa

Detta är en annan mycket glad look som innehåller ett flytande shorts. För att forma denna outfit kan du bära en vit avslappnad sommarkläder med en vit linne. Kombinera dem med en orange och vit tryckt, flytande mini-shorts. Bär ljusrosa klackade sandaler för skorna för att komplettera utseendet.

Gul sommarkläder med vit peplum-topp och smala jeans

gul sommarkläder med vit peplumtopp och smala jeans
källa

Detta är en mycket enkel och ren outfit som har en glad touch. Till toppen kan du bara bära en vit t-shirt med en citrongul sommarblazer. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Blush Pink Thin Blazer med svart läder gamacher

rodna rosa tunn blazer med svart läder gamacher
källa

För att se ladylike och snygg ut samtidigt kan du kombinera en rosa kavaj med läderjackor. I detalj kan du bära en svart linne med svarta läderjackor som kärnan i kläderna. Kombinera dem med en rodnande rosa sommarkläder och ett par ljusrosa klackar för att komplettera utseendet på ett feminint sätt.

Hoppas att du tyckte om sommarens blazer outfit idéer som jag delade med dig ovan. För att alltid se avslappnad på sommaren, var noga med att prova dessa kläder och se hur de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*