Hur man bär solbränd tröja

Det finns några färger som inte är så populära men kan få dig att känna dig unik, vacker och konstnärlig. Förra gången täckte vi en av dessa färger som är blågrön. Den här gången vill jag prata om färgen på solbränna, som är en mycket ljus, blek version av brunt. Mer specifikt ska jag prata om hur man bär den bruna tröjan. För att visa dig hur du utformar det här unika och fantastiska föremålet har jag sammanställt några riktigt fina bruna tröja-outfitidéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Tan tröja med mock-hals och grå smal ankeljeans


källa

För att starta den här listan över mysiga och snygga outfitidéer, skulle jag vilja börja med en diskret men elegant och elegant affärsavslappnad look. För toppen, använd bara en ljusbrun slim fit-tröja med en brun ståkrage. Kombinera den med ett par mörkgrå skinny jeans. Ett par ljusrosa läderklackar är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Tan snörningströja med vita skinny jeans

Ljusbrun snörningströja med vita skinny jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå detta härliga och uppfriskande enkla utseende. Använd en ljusbrun, stickad tröja. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. För skorna, ha ett par korta, grå mockaskor med öppna tår. Lägg till en brun och vit plädplånbok i mixen för att slutföra utseendet.

Ljusbrun kofta med grå linne och rippade skinny jeans

ljusbrun kofta med grå linne och rippade skinny jeans
källa

Solbränna och kamelfärger är båda olika versioner av brunt och det är perfekt att sätta ihop de två färgerna. I denna outfit ser du ett par ankelstövlar av kamelmocka och en ljusbrun kofta som ser riktigt bra ut tillsammans. För resten av utseendet, bär en grå t-shirt och blå skinny jeans.

Ljusbrun tunikatröja med halsringning och svarta leggings

Ljusbrun tunikatröja med halsringning och svarta leggings
källa

För att forma denna härliga och mysiga outfit, här är vad du vill göra. Använd en tunn tunikatröja med ljusbrun halsringning. Koppla ihop den med svarta leggings. För skorna kan du bära ett par svarta mocka snörskor för att hålla det coola utseendet rent och snyggt.

Brun longline tröja kofta med vit V-ringad t-shirt och smala jeans

brun longline kofta med vit V-ringad T-shirt och smala jeans
källa

Om du vill se lite ljusare ut kan du bara ha en lite ljusare brun färg istället för en ljusbrun färg. Använd till exempel en brun långdragen kofta med en vit V-ringad t-shirt och svarta skinny jeans med ett rippat knä. För skorna, ha ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Tan longline tröja kofta med rippade knäblå skinny jeans

Tan longline tröja kofta med rippade knäblå skinny jeans
källa

Detta är en annan mycket minimal outfit som du enkelt kan ta av. För toppen kan du bära en grå V-ringad blus och blå skinny jeans med ribbade manschetter. Använd ett par öppna kamelklackar för skorna. Lägg till en rodnande rosa läderhandväska till mixen för att se mer elegant och elegant ut.

Ljusbrun ribbad tröja med ljusbrun långfärgad kofta

Ljusbrun ribbad tröja med en lång brun, ljusbrun kofta
källa

Det här är ett underbart solbrunt utseende som du kanske vill prova. Använd en solbränd ribbad bodycon-tröja med en lång brunbrun ullrock. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans med ett rippat knä för att se extra långa och smala ut. Använd ett par svarta mockasko stövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Brun Maxi-tröja kofta med blå höghöjda manschetter

brun maxikofta med blå jeans med höga muddar
källa

Låt oss nu titta på hur du kan sticka ut från mängden med en maxikofta. I det här fallet väljs en ljusbrun långjacka med smal passform. Du kan kombinera den med en vit linne. Kombinera dessa bitar med blå smal passform jeans med hög midja och manschett. Använd svarta klippta högklackade klackar för att göra utseendet komplett.

Ljusbrun kofta med vit blus och halsduk i fuskpäls

ljusbrun kofta med vit blus med halsduk i fuskpäls
källa

För att uppnå denna helt vackra outfit kan du gå ihop med en vit chiffongblus med en brun kofta och en brun fuskpälsduk. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se extra smala ut. För skorna kan du bära ett par stövlar i brunt läder för att komplettera utseendet.

Superlätt, ljusbrun stickad tröja med knappar och svart miniklänningklänning

superljus ljusbrun stickad tröja med knappar och svart miniklänning
källa

För att forma denna söta och attraktiva streetoutfit perfekt för dejting kan du bära en ljusbrun kofta med en svart miniklänningsklänning och en lång grå parkajacka. Nu kommer nyckeln till den vackra outfit. Bär ett par svarta strumpor och ett par bruna snörstövlar för att slutföra utseendet.

Ljusbrun ribbad tröja med blå mammajeans

Ljusbrun ribbad tröja med blå mammajeans
källa

Om du vill se underskattad och minimalistisk, här är en outfit för dig. För toppen, använd bara en ljusbrun ribbad tjock tröja. Kombinera det med ett par ljusblå beskurna mammajeans. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att komplettera outfit med en särskilt snygg touch.

Ljusbrun tröja med halsduk och vita jeans

ljusbrun tröja med halsduk och vita jeans
källa

Detta är en väldigt söt och uppfriskande outfit som du enkelt kan ta av. För toppen, använd bara en ljusbrun, tjock stickad tröja med en matchande ull fransduk. Bär dem med vita manschetter i slim fit för en uppfriskande look. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Ljusbrun tröja med vit T-shirt och gröna skinny jeans

ljusbrun tröja med vit T-shirt och gröna skinny jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå detta härliga bruna och gröna utseende. Använd en ljusbrun stickad tröja med en vit överdimensionerad t-shirt under för några fina lager. Team dem med gröna skinny jeans och ett par mocka ankel stövlar.

Här är de idéer för brun tröjautrustning som jag ville dela med dig. Prova det så kommer du att upptäcka att färgen på solbränna är en färg som får dig att se extra attraktiv ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*