Hur man bär solbränd läderjacka

För dig som vill lägga till en snygg touch till ditt utseende är det ett mycket logiskt steg att bära en skinnjacka. Medan de flesta av er kanske tänker på den svarta direkt, kommer jag att föreslå att du provar den ljusbruna läderjackan för att se mer unik och snygg ut. Det är ingen tvekan om att den svarta skinnjackan är väldigt lätt att forma och ta av, men den bruna är inte heller så svår. För att visa hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna i tankläderjacka för dig. Låt oss nu dyka in.

Tankläderjacka med en helt svart outfit


källa

Som du kanske hade förväntat dig ser du ett antal snygga outfitidéer. Jag börjar listan med ett svalt och mörkt utseende som får dig att se tunn och lång ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en solbrun skinnjacka med en svart t-shirt för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och rosa spetsiga klackar för att komplettera detta fantastiska och enkla utseende.

Tankläderjacka med vit peplum-topp och grå jeans

Tankläderjacka med vit peplum och grå jeans
källa

Låt oss nu titta på ett lite tonat ner och mysigare utseende. Till toppen kan du bära en vit chiffongpeplumtopp med en ljusbrun skinnjacka. Koppla ihop dem med gröna skinny jeans för att se lite mer unika ut. Slutligen bära ett par solbränna läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Tankläderjacka med svartvitt randig T-shirt och mörka skinny jeans

Tankläderjacka med svartvitt randig T-shirt och mörka skinny jeans
källa

För att uppnå detta affärsavslappnade utseende kan du bära en svartvit randig t-shirt med kort ärm och en brun läderjacka till toppen. För resten av kläderna kan du bara bära mörkblå skinny jeans och ett par rodnande högklackade rosa spetsiga läder för att se enkla och ladylike ut.

Läderjacka med vit tröja och silkescarf med leopardmönster

Läderjacka med vit tröja och silkescarf med leopardmönster
källa

En solbrun läderjacka gick överraskande bra med ett leopardtryck. För att tillämpa denna idé på din outfit kan du bära en grå tröja med en solbränd läderjacka och en leopard sidenhalsduk till toppen. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och ett par gulbruna mockaskinn för att se unika och snygga ut.

Brun skinnjacka med grå turtleneck och matchande halsduk

brun läderjacka med grå turtleneck och matchande halsduk
källa

För att uppnå detta eleganta utseende, slå en vit t-shirt med en solbränd läderjacka och en grå lång riven linneshalsduk för toppen. Kombinera dem med mörkgrå belagda skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta stövletter i läder för att se snygga ut. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se mer professionell ut.

Tankjacka med svart topp och kraftigt sönderrivna skinny jeans

Tankjacka med svart topp och kraftigt sönderrivna skinny jeans
källa

För att uppnå det snygga gatutseendet som gör att du sticker ut när du bär den för att träffa vänner, kan du bära en svart t-shirt med en solbränd läderjacka. Kombinera dem med gråblå, kraftigt rippade skinny jeans. Bär ett par bruna läderskor för att avsluta din outfit i stil.

Läderjacka med en grå turtleneck och en vit filthatt

Läderjacka med en grå turtleneck och en vit filthatt
källa

Låt oss nu titta på ett lite lekfullt och konstnärligt utseende. Bär en grå turtleneck med en brun skinnjacka på toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett par mockasko stövlar med kamel klackar. Lägg till en vit filthatt i mixen för att ge outfit en liten konstnärlig touch.

Tankläderjacka med svart fuskpälsduk

Tankläderjacka med svart fuskpälsduk
källa

Detta är en super chic outfit som du vill ha på dig för ett semi-formellt evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus med en solbränd skinnjacka och en svart halsduk i fuskpäls. För resten av utseendet, använd svarta skinny jeans och ett par unika svarta och vita randiga spetsiga klackar.

Läderjacka med vit blus med V-ringning och öppna kamelstövlar

Läderjacka med vit blus med V-ringning och öppna kamelstövlar
källa

För att uppnå detta eleganta affärsavslappnade utseende kan du bära en vit knapplös, avslappnad passformblus med v-ringning och en solbränd läderjacka. Kombinera dessa bitar med mörkblå skinny jeans med manschetter. För den här, ha på dig ett par kängor med öppen tå i mockamocka för att se snyggare ut. Lägg till en brun läderhandväska i blandningen för att matcha stövlarna.

Brun kort läderjacka med vit lång skjorta

brun kort läderjacka med vit lång skjorta med knappar
källa

För att skapa en snygg skiktad outfit som får dig att se extra tunn ut, kan du bära en vit lång skjorta och en kort brun skinnjacka för att skapa de snygga lagren. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Använd ett par bruna stövlar i matt läder för att göra utseendet komplett.

Quiltad tankläderjacka med vit t-shirt och jeans med muddar

Quiltad tankläderjacka med vit T-shirt och jeans med muddar
källa

Här är en affärsavslappnad outfit som är närmare den avslappnade sidan. På toppen bär du en vit t-shirt med en ljusbrun skinnjacka. Koppla ihop dem med pojkvänjeans med blå manschetter. Bär ett par mocka klackar med öppen tå och en mörkgrön läderhandväska för att komplettera utseendet.

Lätt tankjacka med sjögrön blus och ballerinor

lätt tankjacka med havsgrön blus och ballerinor
källa

För att uppnå detta mysigare utseende kan du helt enkelt bära en havsgrön v-ringad blus och en solbränd skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta ballerinaskor för ett rent och elegant utseende.

Tank lång läderjacka med vit tunika chiffong topp

Tank lång skinnjacka med vit tunika chiffong topp
källa

För att uppnå detta luftiga och mogna utseende kan du ha på dig en lång vit tunikablus med en tankjacka i longline-läder. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Använd ett par klackar med leopardtryck för skorna för att ge en sofistikerad touch till det övergripande utseendet.

Ljusbrun skinnjacka med vit linne och blå jeans

ljusbrun matt läderjacka med vit linne och blå jeans
källa

Här är en snygg och avslappnad street outfit. Du kan uppnå detta genom att bära en vit linne och en ljusbrun matt skinnjacka. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ljusgula klackar. Slutligen binda en blå och vit rutig pojkvänskjorta runt midjan för en särskilt snygg touch.

Hoppas att du gillade idéerna i tanbrun läderjacka som jag just delade med dig. För dig som redan är kär i den svarta skinnjackan, prova den bruna och se hur den passar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*