Hur man bär snörningströja

Detta är ett blogginlägg om hur man utformar en snygg skjorta, snörningströjan. Det finns ofta en missuppfattning om snörningströjan att du måste visa mycket hud när du bär den. Detta stämmer inte alls. Det är sant att det finns snörningströjor där ute som gör att du kan visa lite hud och se riktigt sexig ut, men det är också sant att vissa helt enkelt är utformade för att se eleganta ut och inte kräver att du visar mycket hud. Följande outfitidéer kommer att visa dig några av de bästa sätten att bära snörningströjan jag satte ihop.

Vit snörningskjorta i chiffong med vita jeansshorts


källa

Jag börjar listan med en uppfriskande outfit som är perfekt att bära på sommaren och våren. Bär bara en vit snörningströja i chiffong med jeansshorts och vita klackar. Egentligen skulle en typisk chiffongskjorta få denna outfit att se riktigt bra ut. Snörningsdesignen ger hela outfit en feminin och elegant touch och tar outfit till en ny nivå.

Grå snörningströja med mamma jeans & läderjacka

grå snörning upp jeans jeans läderjacka
källa

Denna outfit är lite mer komplex och ser väldigt snygg och unik ut. Bär en grå spetsskjorta med en svart skinnjacka över axlarna. Koppla ihop dessa bitar med manschettmamma jeans och svarta mockaskor.

Svart snörningblus med smala jeans

svarta skinny jeans med snörningblus
källa

Som nämnts tidigare är vissa snörningströjor eleganta medan andra är väldigt sexiga. Denna svarta snörblus tillhör uppenbarligen den senare gruppen. För att utforma en topp som redan kräver mycket uppmärksamhet är den bästa strategin att hålla resten av klädseln enkel. Ett alternativ är att bära blusen med smala jeans och svarta ballerinor.

Svart blus med vit pennkjol

svart blus vit penna kjol
källa

Här är en annan svart sexig spets topp. För att bära den elegant, para ihop den med en vit midi-penna kjol. Svarta klackar med öppen tå för att komplettera denna svartvita outfit.

Vit snörningblus med svarta skinny jeans och filthatt

vit snörningblus svart filthatt
källa

Denna outfitidé visar ett luftigt och konstnärligt sätt att bära en snörblus. Bär den vita snörblusen med svarta skinny jeans. Kombinera dessa bitar med svarta läderstövlar och en svart filthatt. Jag gillar den här outfitidén så mycket eftersom det inte är så lätt att forma en svart filthatt så naturligt, men det verkar som att kemin mellan alla bitarna gör att filthatten passar så naturligt.

Snörning i camo-topp med rippade jeans

Snörade jeans med camo-topp
källa

Det är inte omöjligt att klä sig sexigt och tufft. Hårt men inte omöjligt. Som ett bra exempel på detta består denna outfit av en camo spets topp med rippade jeans. De svarta remmarna sandaler är ett utmärkt val för skor. Ett par vita tränare skulle också ha sett snygga ut, men tog inte fram karaktären i kamotoppen.

Svart snörningskjortklänning med grå filthatt

svart snörningskjorta klänning grå filthatt
källa

Det här är inte precis en skjorta utan en svart klänning med snörning. Den grå filthatten ger outfit en konstnärlig touch. För skorna rekommenderar jag att du bär svarta läderstövlar.

Röd spets topp med svart knapp framför kjolen

röd snörning ovanför svart knapp framför kjolen
källa

Detta är en arbetsdräkt med några kreativa detaljer. Bär bara en röd snörblus med en svart mockakjol med knappar. Lägg till ett par strumpor, svarta läderstövlar och en svart filthatt i ekvationen. Tveka inte att bära en filthatt för en arbetsdräkt. Även om du måste ta av dig hatten när du kommer till kontoret, är det faktiskt psykologiskt fördelaktigt att ha på sig något som är typiskt för jobbet. Du kan tänka dig att bära en filthatt som en utlösare för ett vanligt utseende. Lekfolk säger att du tvingas gå till jobbet även om du saknar motivation en viss dag. Förresten kan du vara intresserad av att kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart filthatt.

Svart och röd snörad rutig skjorta

svart och röd snörad rutig skjorta
källa

Du kan kombinera snörningen med en pojkvänskjorta. Denna svarta och röda rutiga snörningströja är ett bra exempel på detta. Du kan bära den med svarta skinny jeans och fotkängor. Bältet är en viktig detalj som du inte vill missa.

Svart snörningskjorta med läderkjol

svart läder kjol med snörning skjorta
källa

Här är en helt svart outfit som ser minimalistisk och helt chic ut. Du kan bära en svart snörningströja med en minikjol i svart läder. Lägg till svarta klackar i denna outfit. Det är fantastiskt hur tre enkla delar som detta kan sättas ihop för att göra ett så fantastiskt resultat.

Svart och röd rutig pojkvänskjortklänning

svart och röd rutig pojkvänskjortklänning
källa

Snörningsdesignen passar inte bara med en pojkvänskjorta utan också med en pojkvänskjortklänning. Ta den här outfit som ett exempel, den svarta och röda rutiga pojkvänskjortklänningen ser lika iögonfallande och söt ut som den är ihop med svarta ankelstövlar med öppen tå.

Svart snörningskjorta med minikjol i chiffong

svart chiffong mini kjol med snörning skjorta
källa

Detta är en sällsynt och vacker helt svart chiffong-på-chiffongdräkt. Kombinera den svarta snörningströjan med en matchande minikjol i chiffong. Ett par svarta fotkängor är det perfekta valet för att matcha resten av kläderna.

Svart snörningstopp med jeansshorts

svarta jeansshorts med snörning
källa

För en riktigt kausal men ändå unik outfit som du kan ha på dig i inte så kallt väder, kan du helt enkelt ha på dig en svart snörningstopp med jeansshorts och vita sneakers.

Grå och vit randig snörning med vita jeans

grå och vit randig snörning vit jeans
källa

För en professionell look outfit som använder en mjuk nyans, överväga denna vita och grå outfit. Bär bara en grå och vit vertikal randig snörningströja med vita skinny jeans. För skorna, använd bara vita klackar eller gråa balettlägenheter för att säkerställa användning av vitt och grått.

Svart och vit snörning med pojkvän med svarta jeansshorts

Svart och vit snörning pojkvänskjorta
källa

För en avslappnad street look med vita sneakers kan du bära en svart och vit rutig pojkvänskjorta med svarta jeansshorts.

Här är några av mina favorit sätt att bära snörningströjan. Prova några av dessa kläder. Du kommer att bli förvånad över hur mycket variation de kan lägga till din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*