Hur man bär smokingklänning

Hur man bär smokingklänning

Låt oss bara säga att du är någon som behöver klä sig formellt, eller åtminstone halvformellt, för att kunna jobba hela tiden, och nu kommer ett företagscocktail eller en årlig middag. För många damer skulle det vara ett utmärkt tillfälle att faktiskt klä sig feminint eller till och med sexigt för att se bäst ut. För vissa andra, särskilt chefer och chefer, kanske de bara vill behålla sin professionella image och fortsätta att klä sig tungt. I det här fallet skulle smokingklänningen vara ett bra val. Jag har faktiskt samlat några av de bästa smoking-outfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart smokingklänning med strappy balettklack


källa

För att starta listan ska jag visa dig denna väldigt typiska svarta smokingklänning. Denna svarta smokingklänning har de vanliga två knapppelarna som gör att du sticker ut från mängden medan alla andra runt dig är i sexiga klänningar. Ett par svarta bandiga ballerinaskor kommer att sammanföra denna outfit.

Vit smokingklänning med svarta klackar

vit smokingklänning svarta klackar
källa

Medan en svart smokingklänning definitivt är en ikon, är en vit också ett trevligt alternativ. Du kan bara bära en vit smokingklänning över en svart västtopp. Koppla ihop klänningen med en svart ankelrem med öppen tå och en svart och vit randig väska för att komplettera din svartvita outfit. Förresten, när du bär en smokingklänning kan du verkligen kontrollera hur sexig konfekten är genom att bestämma vilken västtopp du ska ha på dig. I det här fallet är det en riktigt sexig outfit att bära en djup v-ringad västtopp.

Svart smokingklänning med vita klackar med öppen tå

svart smokingklänning vita klackar med öppna tå
källa

Du kan bära en smokingklänning för ett snyggt unisex- och sexigt utseende som gör att du sticker ut från mängden på ett prom- eller cocktailparty. Till exempel består denna outfit av en svart smokingklänning och ett par vita klackar med öppen tå. Smokingklänningen i sig är en kraftfull och aggressiv look. Men om du bär den utan västtopp blir smokingklänningen en djup V-ringning och en högklädd miniklänning. Detta är en sällsynt outfit som kan få dig att se sexig och aggressiv ut samtidigt.

Svart smokingklänning med mockaskinn

svart smokingklänning lårhöga mockaskor
källa

Om du vill ha på dig en damliknande smokingklänning, visar denna outfit hur du gör det. Bär en svart smokingklänning med den vanliga designen med sex knappar. Koppla ihop den med svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att göra det feminina, eleganta och professionella utseendet.

Vit asymmetrisk smokingklänning

vit asymmetrisk smokingklänning
källa

Om du bara vill se lite mer luftig eller avslappnad kan du gå till en vit asymmetrisk smokingklänning. Det bästa valet för skor skulle vara ett par sandaler med nakna klackar. Denna outfit skulle vara perfekt för ett formellt evenemang.

Svart klänning med bandiga sandaler

sandaler med svart klänning
källa

Det finns scenarier där en smokingklänning är ett bättre val än en cocktailklänning eller en balklänning. Om festen är ute håller smokingklänningen dig varm. Om du till exempel behöver delta i ett företagsevenemang utomhus, överväga att bära en svart smokingklänning med svarta remmar.

Svart ärmlös smokingklänning med öppna ankelstövlar

svart ärmlös smokingklänning med öppna tåstövlar
källa

Förutom de mer populära långärmade smokingklänningarna kan du också välja något som är lite mindre professionellt och snyggt, den ärmlösa smokingklänningen. För en elegant look kan du bära en svart ärmlös smokingklänning med svarta stövlar i mocka. En fin, elegant svart plånbok passar perfekt till resten av kläderna.

Svart ärmlös smokingklänning med utskurna stövlar

svarta ärmlösa smokingkavajer med halsringning
källa

Du kan också utforma en smokingklänning på ett sött sätt. Använd till exempel en svart ärmlös smokerskridskor miniklänning med snygga utklädda ankelstövlar. Den rosa kopplingsplånboken ger outfit en sista touch.

Vit smokingklänning med rött ankelband och häl med öppen tå

vit smokingklänning, röd fotledsrem med öppna tår
källa

För en mer iögonfallande look, prova denna vita och röda outfit. Den består av en vit smokingklänning som bärs som en djup V-ringad klänning. Istället för ett typiskt urval av svarta eller nakna klackar för skorna, ha på dig ett par röda klackar med öppna tåremmar för att skapa lite kontrast med den vita klänningen.

Svart ärmlös maxi-smokingklänning

svart ärmlös maxiklänning
källa

De flesta smokingklänningar är faktiskt miniklänningar. Den här är en sällsynt som faktiskt är en maxiklänning. Det är en svart ärmlös maxiklänningsklänning som bärs som en djup klänning med en djup V-ringning. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta klackar för att komplettera detta unika, professionella och lågmälda sexiga utseende.

Asymmetrisk svartvit smokingklänning

asymmetrisk svart och vit smokingklänning
källa

Hittills har jag pratat med svarta eller vita kläder. Låt oss nu prata om en lekfull svartvit smokingklänning. Denna asymmetriska smokingklänning är ganska snygg i sig. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta ballerina-lägenheter för en touch av sofistikering.

Ärmlös midiklänning med långa handskar

ärmlös midiklänning med långa handskar
källa

För ett coolt och mörkt modellutseende kan du bära en svart ärmlös midiklänning med svarta långa handskar och knähöga läderstövlar. Kombinationen av långa handskar och ärmlösa klänningar gör att klänningen ser ut som en klänning med kalla axlar och tar outfit till en annan nivå.

Ljusrosa smokingklänning med overknee stövlar

Ljusrosa smokingklänning över knästövlarna
källa

För ett professionellt utseende med en snygg twist kan du bära en ljusrosa smokingklänning. Kombinera den med svart mocka över knästövlarna och en svart choker för att komplettera denna unika outfit.

Blå sammet smokingklänning

blå sammet smokingklänning
källa

För en look som ger djupet, använd en blå sammet-smokingklänning med svarta klackar med öppna tå. Sammet och smokingklänning verkar bara som en bra kombination som kan hjälpa dig att se snygg ut och skilja dig från andra.

Röd smokingklänning med svart skinnjacka

röd smokingklänning svart skinnjacka
källa

Om det finns en jacka som passar en smokingklänning, måste det vara den svarta skinnjackan, även känd som den mest mångsidiga jackan. En röd smokingklänning kombineras med en svart skinnjacka för denna outfit. Svarta stövletter i läder skulle vara de perfekta skorna att bära.

Hoppas att du gillar de idéer om smoking outfit jag har sammanställt. Du bör åtminstone prova dem och se om de passar dig bra. Om inte, kolla in denna webbplats för andra outfitidéer. Vi har tusentals outfitidéer som väntar på att bli upptäckta av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*