Hur man bär smaragdgrön klänning

När jag tänker på den smaragdgröna färgen är det första som kommer att tänka på jadestenen.
Den smaragdgröna nyansen ser väldigt lyxig och rik ut. Det är färgen som gör ett uttalande om du bär en smaragdgrön klänning, kappa eller bara en väska.

Oavsett din stil finns den smaragdgröna färgen på väldigt avslappnade till riktigt eleganta klänningar. Du kan enkelt bära dina avslappnade smaragdgröna klänningar under dagen utan att oroa dig för att titta över linjen.
När det gäller de eleganta ser smaragdgröna klänningar väldigt eleganta och glamorösa ut. Du kommer att vara huvudpersonen i alla evenemang du vill delta i.

Låt oss dela upp den här artikeln i två delar. Jag kommer att avrunda de bästa avslappnade och eleganta smaragdgröna klänningarna som du kan bära som ser helt fantastiska ut.

Casual smaragdgröna klänningar

Stora smaragdgröna avslappnade klänningar är redo att bäras varje dag, under kontorstid eller för en avslappnad kväll.
Låt oss kolla in några av de bästa outfitidéerna för casual streetwear.

Maxiklänning grimma halsringning smaragdgrön klänning

Smaragdgrön klänning med grime
källa
Finns det något bekvämare än maxiklänningen? Om du frågade mig skulle jag säga nej. Denna vackra gröna smaragdklänning är en perfekt häftklammer för varma sommardagar eller en promenad på stranden.
Bär den med funky sandaler, flip-flops eller flats.

Smaragdgrön klänning med volanger

smaragdgrön rufsig klänning
källa
Det här är en vacker och avslappnad klänning som du kommer att älska att bära varje dag! Den har en stor midilängd och en axelbandslös halsringning. Det flyter och har massor av volanger.
Använd den med höga klackar eller platta sandaler. Det är perfekt för kvällsdrinkar med dina vänner.

Den kompletta smaragdgröna dräkten

smaragdgrön klänningbroderi
källa
Om du är ett riktigt fan av en smaragdgrön färg, som jag, kommer du att älska denna helt gröna outfit. Kappan, klänningen och väskan är i samma färg och det ser utan tvekan bra ut!
Använd den här smaragdgröna med den broderade blommaklänningen i kombination med nakna sandaler.

Gossip Girl Lookalike

smaragdgrön klänningsknapp nere
källa
Om du var ett fan av den berömda Gossip GIrl-serien och du gillar karaktären Blair Waldorf kommer du att vara intresserad av att bära den här klänningen. Det är en fantastisk smaragdgrön knappklänning som är bekväm och perfekt för dag- och nattevenemang. Använd den med eleganta flats eller höga klackar.

Smaragdgrön klänning och broderimantel

smaragdgrön tailcoat
källa
Om du gillar blommig broderi på modeklippen, bör du försöka hitta ett sätt att komma ner till denna typ av smaragdgrön klänning. Den är väldigt vacker, elegant och med rak skärning.
Bär den med pälsen i samma färg eller med den beige eller svarta trenchcoaten. Att para ihop det med höga klackar kan vara ett bra modealternativ för en avslappnad kväll ute.

Klassisk smaragdgrön klänning

ädel smaragdgrön klänning
källa
Det finns inget på mode som kan konkurrera med den enkla och eleganta klänningen. Låt din lilla svarta klänning bytas mot en smaragdgrön. Med den i din garderob behöver du inte oroa dig för en snabb men modern outfit varje gång du har bråttom. Dessa kan också vara bra arbetskläder för dig. Bär den lika med platta eller klackar.

Asymmetrisk smaragdgrön klänning

asymmetrisk smaragdgrön klänning
källa
Det här är en annan bra klänning att dricka från dina kontorsmöten på morgonen till sent på eftermiddagen med dina kollegor. Den har ett vackert geometriskt tryck och ett asymmetriskt snitt, vilket gör det till ett mycket intressant grundföremål.
Kombinera den med sammetskikten eller höga klackar.

Baggy smaragdgrön klänning

Baggy smaragdgrön klänning
källa
Om du har ett sportigt och väldigt avslappnat sätt att klä dig på är detta en perfekt klänning för dig tjejer. Denna smaragdgröna klänning är klassisk men ändå mycket effektiv. Du kan kombinera den med de vita sneakersna. Du är redo att gå ut på mindre än tio minuter.

Smaragdgrön klänning med passform

Midjeband smaragdgrön klänning
källa
Detta är en klassisk smaragdgrön klänning som smickrar din kroppsform. Den har en fin detalj på midjebandet – midjeband. Det är väldigt trendigt just nu så lägg till det i din garderob.
Använd den med svarta spetsiga stilettos och svart väska.

Eleganta smaragdgröna klänningar

I det här avsnittet ser vi klänningarna som är mer eleganta och kan bäras vid mer formella tillfällen. Vi kommer att se några underbara klänningar och maxiklänningar som får dig att känna dig vacker och glamorös.

Lång smaragdgrön klänning

smaragdgrön klänning elegant
källa
När du behöver en klänning för en riktigt formell cocktailparty, välj den här smaragdgröna långa klänningen. Det är sexigt, smickrande på din kropp och mycket elegant. Du kan para ihop den med en svart skinnjacka för en mer kantig look.
Använd den med paljetterade höga klackar eller spetsiga stilettos.

Slitsad smaragdgrön

smaragdgrön klädspår
källa
Om du vill klä mer provocerande är det här en klänning för dig. Den har en riktigt stor slits och en öppen ringning. Det är dock inte överst, och det ser inte heller billigt ut. Tvärtom är det väldigt elegant. Boka det för mycket eleganta och speciella tillfällen.

Satin smaragdgrön klänning

Satin smaragdgrön klänning
källa
Underbar midiklänning i satin är ett perfekt alternativ för formella tillfällen som bröllop och utomhusfester.
Du kan bära den med den svarta kopplingen som är dekorerad med paljetter och de silverbandiga sandalerna. Det är fantastiskt och mycket elegant formellt slitage.

Sammet smaragdgrön klänning

Sammet smaragdgrön klänning
källa
Om du vill uppnå en dubbel elegant effekt, använd sammet och smaragdgrön färg. Som du ser ser det perfekt ut och det är en mycket formell klänning.
Använd den med fotkängorna för ett unikt outfitutseende. Om du inte tycker att det här är en bra idé, använd dem med de klassiska svarta sandalerna.

Om du verkligen gillar den här färgen bör du överväga att ha minst en smaragdgrön klänning i din garderob.
Läs också de andra stilguiderna som jag har förberett för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*