Hur man bär slouchy tröja

Idag ska jag prata om hur man utformar den avslappnade tröjan, något som får dig att se väldigt mysig ut och samtidigt återhållsam sexig eftersom det låter dig visa upp dina axlar och krageben naturligt. Den goda nyheten är att det är förvånansvärt lätt att utforma och ta av. Du kan bara bära en avslappnad tröja med jeans och du kan redan förvänta dig att se bättre ut än de flesta omkring dig. Med andra ord är det en typ av låg risk, hög avkastningsstil. För att visa dig fler sätt att utforma det har jag sammanställt några av de bästa slouchy outfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem.

Grå slouchy tröja med svarta leggings och kalvstövlar


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en mycket mysig och attraktiv affärsavslappnad outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en grå tunika slouchy tröja med svarta leggings. Koppla ihop dem med ett par svarta mockakängor i mitten av kalven. Lägg till en svart läderhandväska för att ge mixen en elegant touch.

Blushrosa halvhårig slouchy tröja med tweed kjol

rodnande rosa halvtransparent slouchy tröja med tweed kjol
källa

Detta är en annan outfit som du kan bära på jobbet. Men det är också trevligt och mysigt att bära för att träffa och träffa vänner. För att forma denna outfit kan du ha på dig en rodnande tröja med en matchande rodnad i rosa tweed-minikjol. Koppla ihop dem med ett par svarta läderstövlar i läder för att se snygga och snygga ut.

Grå en axel slouchy tröja med vita pojkvän jeans

grå axelbandslös tröja med vita pojkvänjeans
källa

För att uppnå denna lågmälda sexiga outfit som också ser pojkig ut kan du börja med den grå överdimensionerade casual stickade tröjan med en axel uppåt. Koppla ihop den med vita pojkvänjeans. För skorna, ha på dig ett par svarta ankelstövlar i läder för att komplettera klädseln i stil.

Grå en axel slouchy tröja med svarta skinny jeans

grå från axeltröjan med ena axeln och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå det snygga och mysiga gatutseendet kan du bära en grå tröja med en axel till toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par grå sandaler för en uppfriskande touch. Slutligen lägg till en svart läderhandväska för att se mer elegant ut.

Grå halvtransparent tröja med vita slim fit ankeljeans

grå, halvgenomskinlig tröja med vita, smala skuren ankeljeans
källa

Detta är en väldigt intressant och vackert skiktad outfit som du enkelt kan ta av. På toppen bär du en grå, halvskinnig stickad tröja över en vit linne. Koppla ihop dem med vita smala, smala ankeljeans för att se uppfriskande ut. Bär ett par grå sandaler för skorna för att göra utseendet komplett.

Vit kabelstickad kortärmad slouchy tröja med grå långärmad T-shirt

vit kortärmad tröja med kortärmad och grå långärmad T-shirt
källa

För att få denna mysiga och jordnära lagerlagring kan du bära en vit kabelstickad kortärmad tröja över en grå långärmad tee för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med blå slim fit-jeans med manschett. Använd ankelstövlar i kamelmocka för att komplettera din outfit på ett snyggt och unikt sätt.

Grå slouchy tröja utan axel med mörkblå skinny jeans

grå off shoulder slouchy tröja med mörkblå skinny jeans
källa

För att se återhållsam sexig och mysig ut samtidigt, prova denna outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För en topp, bär en grå slouchy stickad tröja över en grå topp med en spagettirem. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och bruna bandiga sandaler för att se extra uppfriskande ut.

Vit halvtransparent slouchy tröja med båthalsringning och svarta jeans

vit, halvtransparent slouchy tröja med båthalsring och svarta jeans
källa

För att skapa detta enkla och mysiga svartvita utseende, låt oss börja med den vita halvtransparna tunika långärmade tröjan för toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta läderstövlar med klackskor. Lägg till en vit liten koppling i mixen för att se snygg och snygg ut.

Grå slouchy tröja med en kall axel och en lång, randig stickad halsduk

grå slouchy tröja med kall axel och randig, långstickad halsduk
källa

Det här är en snygg och luftig street outfit som du kanske vill prova. Bär en grå kall axeltröja och en grå randig långstickad halsduk på toppen. Kombinera dem med svarta, beskurna leggings. För skorna, ha ett par svarta quiltade läderskor med låg topp för en snygg och ren finish.

Svart axelbandslös tröja med smala läderbikerbyxor

svart axelbandslös tröja med smala läderbikerbyxor
källa

I de flesta fall fungerar en grå eller vit slouchy tröja bäst eftersom de ljusa färgerna passar mycket bra med den luftiga känslan som följer med den slouchy cut. Ibland kanske du vill se mörkare och svalare ut med en svart. Till exempel kan du bära en svart slouchy från axeltröjan med svarta läderbiker-leggings. Använd ljusrosa klackar för en lite feminin touch.

Röd tjock tunikatröja med blå jeans

röd, tjock tunikatröja med blå jeans
källa

För att forma det mysiga och skarpa utseendet kan du bära en mörkröd eller vinröd ribbad slouchy tröja som faktiskt är tillräckligt lång för att räknas som en tröja klänning. Kombinera toppen med blå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par knähöga stövlar av svart mocka för att se snyggare och smalare ut.

Grå överdimensionerad slouchy tröja med minikjol i paljetter i silver

grå överdimensionerad slouchy tröja med minikjol i paljetter i silver
källa

För att forma den glänsande cocktailpartyträkten kan du bära en grå båthals och en silkeslång bodycon-minikjol. Kombinera dem med svarta leggings så att dina ben ser särskilt tunna och långa ut. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se ännu högre och smalare ut.

Ljusgrå överdimensionerad tröja med blå jeansshorts

Ljusgrå överdimensionerad tröja med blå jeansshorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande outfit som är perfekt för dejting och hangouts. Bär en ljusgrå slouchy tröja för toppen. Koppla ihop den med blå rippade jeansshorts och ljusrosa platta sandaler för att se uppfriskad, ungdomlig och damaktig ut.

Här är de lediga idéerna för tröjautrustning som jag vill dela med dig. Testa dem och se hur de kan göra dig mysig, attraktiv och lättillgänglig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*