Hur man bär slipshalsblus

Om du tycker att en vanlig skjorta med knappar inte är feminin och elegant nog bör du skaffa en med den lilla slipsen eller bågdetaljen för att krydda din typiska outfit lite. Denna typ av blus kallas ofta en konjunktivalblus. Det är väldigt enkelt att utforma och ta bort det. Du kan bara behandla det som en vanlig skjorta och då får du några bra små överraskningar. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt bra idéer för slipsblusoutfit till dig. Låt oss dyka in.

Blus med crepe-slipshals och svarta chinos


källa

Låt oss först titta på en mycket enkel outfit som du kan bära på kontoret och som är extremt lätt att ta av. För toppen bör du ha en crepe färgad slipsblus med en rosett som är exakt samma färg som blusen. Kombinera den med svarta, beskurna chinos och ljusrosa klackar för att se feminin och elegant ut.

Vit slipsblus med svart casual blazer och läderjackor

vit slipshalsblus svart casual blazer läder leggings
källa

Låt oss nu ta en 180 graders vändning och titta på en outfit som är mycket snygg och har en feminin touch tack vare den vita blusen med slipshals. Bär den vita blusen med en svart casual blazer på toppen. Koppla ihop dem med svarta läderbyxor och ett par grå mockaskor för att se både snygga och eleganta ut.

Blusrosa knytblus med grå ull minikjol

blush pink tie neck blus grå ull mini kjol
källa

För de av er som älskar att klä sig som flickan bredvid jobbet, här är en underbar outfit som kan göra just det. Bär en rodnadslös blus med slips för toppen. Koppla ihop den med en midjekjol i grå ull med hög midja. Kombinera dem med svarta leggings och ett par rutiga slip-on skor för att se ungdomliga och vackra.

Svart och vit rutig skjorta med minikjol med fåll i fåll

svart och vit rutig skjorta med minikjol med kammad fåll
källa

Här är en annan trevlig arbetsdräkt. För att uppnå detta utseende, bära en svart och vit rutig skjorta med slipshals och en svart rosett. Koppla ihop den med en svart kammad minikjol. Avsluta med ett par svarta ankelremmar och en svart läderhandväska för en elegant touch.

Bär den med en vit päls och skinny jeans

Smala jeans gjorda av en vit fuskpäls
källa

Använd fuskpäls för en iögonfallande gatoutfit. Bär en vit slipsblus med vit fuskpäls på toppen. Kombinera den snygga toppen med casual grå skinny jeans. Lägg till den sista glänsande och kreativa touchen genom att bära stövlar i läder av guld.

Grå blus med chiffongslipshals och vita skinny jeans

grå chiffongblus med slipshals, vita skinny jeans
källa

Denna grå och vita outfit är ett utmärkt val för ett uppfriskande och luftigt utseende. Bär bara den grå chiffongslipsblusen med en avslappnad passform med vita skinny jeans. Ett par grå ballerinaskor är ett utmärkt sätt att hålla ditt utseende enkelt och rent.

Vit chiffongblus med grå chinos med vida ben

vit chiffongblus grå chinos med vida ben
källa

För dig som letar efter en enkel och feminin chino-outfit, här är en bra att prova. Du kan kombinera de grå chinosna med breda ben och en vit chiffongslips. Ett par svarta ballerinaskor är ett trevligt tillskott till denna outfit.

Vit och svart prickig blus med knytband och byxor med dragkedja

vita och svarta prickiga byxor med dragkedja i ankel
källa

För en mer lekfull streetoutfit kan du bära en löst sittande vit och svart blus med en prickig slipshals och svarta byxor med vida ben och blixtlås. Kombinera dessa bitar med svarta ballerinor för att komplettera denna kreativa och iögonfallande outfit.

Vit skjorta med slipshals och blå mammajeans

vit slips skjorta blå beskuren mamma jeans
källa

Här är en intressant och snygg chic casual outfit. För toppen, bära en lite överdimensionerad vit skjorta med slipshals. Kombinera den med blåklippta mammajeans. Använd svarta läderstövlar och en svart läderhandväska för att avsluta din outfit i stil.

Vit blus med marin kostym

Marin kostym med vit blus
källa

För en snygg och lite unisex look finns det en fin arbetsdräkt som är speciellt utformad för chefer och chefer. För att uppnå detta kraftfulla utseende kan du helt enkelt bära en vit slipsblus med en marin kostym. Se till att både blazern och shortsen är smala så att du ser smal och elegant ut. Du kan enkelt komplettera kläderna med svarta ballerinor.

Grå slipsblus med svart skinnjacka

grå slipsblus svart läderjacka
källa

Låt oss ta en titt på den här coola och mörka street outfit, som har en något feminin touch på grund av den grå blusen med slipshals. Till toppen kan du bära den grå blusen med en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Mycket intressant, bär vita strumpor och svarta läderlägenheter för att ge detta förmodligen snygga utseende ett flickaktigt utseende och för att skapa en iögonfallande kontrast.

Vit och svart mönstrad slipsblus med grå jeans

vit och svart mönstrad slipsblus grå jeans
källa

För en mycket avslappnad arbetsdräkt som du vill ha på dig vardagligt på fredagar kan du helt enkelt ha på dig en vit och svart skjorta med slipshals och knappar. Kombinera den med grå jeans och svarta balettlägenheter för ett enkelt och avslappnat utseende. Använd en elegant handväska i vitt och guld för att ge outfit en feminin touch.

Ljusblå och mörkblå slipsblus med läderkjol

Ljusblå och mörkblå läder kjol med slips hals blus
källa

Här är en mycket intressant och vacker outfit som inkluderar en feminin topp och en snygg botten. I detalj kombineras den ljusblå slipsblusen med en svart midikjol i läder för att uppnå ett unikt utseende. Du kan till och med ta denna outfit till en annan nivå genom att bära svarta stövletter i läder.

Vit slipsblus med svart motojacka och grå jeans

vit slipshalsblus svart motojacka grå jeans
källa

För en cool och konstnärlig look kan du bära en vit slipsblus och dra en svart skinnjacka över axlarna. Koppla ihop dem med gråa skinny jeans och svarta spetsiga läderstövlar för att komplettera detta snygga utseende.

Hoppas att du tycker om idéerna om slipsblusdräkter som nämns ovan. Du kan bara tänka på det som en knappskjorta som har en särskilt feminin touch. Dessa kläder är lätta att ta av. Låt oss testa dem och utvidga ditt outfit-spel lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*