Hur man bär slipsfrontblus

Vanligtvis vill du ha på dig en vit skjorta med knappar som en del av din affärsavslappning eller arbetsdräkt. Även om det borde få dig att se ganska anständig ut, finns det något sätt jag kan få din outfit att se lite mer spännande och unik ut då och då? Svaret är ett rungande ja, och ett av de enklaste sätten att göra det är att bära en knytblus för att ersätta din knappade skjorta. Slipsfrontblusen kan levereras i form av en slipshals, ett slipsband eller helt enkelt en knuten DIY-kortblus. Nu, bara för att visa dig hur du utformar dem alla, låt mig visa dig några av de bästa idéerna för slipsblusutrustning för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit blus med rutig slips och svart pennkjol


källa

För att starta den här listan med uppfriskande och eleganta outfitidéer, låt mig först visa dig en outfit som du kan bära som en semi-formell outfit för antingen arbete eller några semi-formella företagsevenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och grå blus med rutiga klockärmar och en svart knälång pennkjol. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att se snygga och rena ut.

Svart och vit blus med en rutig slips på framsidan och en minikjol med en kammad fåll

svartvit rutig blus med korsad fåll och minikjol
källa

För att uppnå detta lite trevligare och mysigare utseende kan du bära en svartvit rutig blus med knapp och svart fluga. Kombinera toppen med en svart kjol med en kammad fåll för en särskilt söt touch. För skorna, använd bara svarta mockaklackar med rundade tår för att komplettera utseendet.

Svart slipsblus med grå och vit randig byxa med vida ben

svart slipsblus med grå och vita randiga byxor med vida ben
källa

För att uppnå denna eleganta och lite unisex-outfit som gör att du ser särskilt attraktiv ut på jobbet kan du bära en svart blus med en knäppning som fokus. Koppla ihop den med grå och vita randiga byxor med vida ben. Bär ett par svarta ballerinor för skorna för att göra det här fantastiska utseendet.

Blå slips midja kortärmad sidenblus med vita smala jeans

Kortärmad sidenblus med blå midja och vita skinny jeans
källa

Här är en annan smak av slipsens framblus. Det är en kungsblå kortärmad silkeslen midjeblus som får dig att se snygg och luftig ut. Koppla ihop den med vita skinny jeans för en uppfriskande touch. För skorna, använd bara vita sandaler för hälen för en uppfriskande känsla.

Camel Knotted Button Up-blus med svarta smala jeans med hög midja

Kamelknuten blus med knappar och svarta skinny jeans med hög midja
källa

För att uppnå den lågmälda sexiga kläderna, så här kan du tippa din korta blus. Du kan till exempel bara ha på dig en handknuten långärmad blus med kamelknappar för att bara avslöja lite hud i midjan. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta tåklackar med ankelband för att se långa och smala ut.

Vit och svart prickig blus med prickig slips fram och höga byxor

vit och svart prickblus med en prickig slips på framsidan och höga byxor
källa

Här är ett mycket intressant och vintage svartvitt utseende. Bär en löst sittande blus med en vit och svart prickig slips framtill. Koppla ihop den med svart rakt ben, chinos med hög midja. Ett par svarta ballerina-lägenheter är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Blushrosa chiffongblus med vita ankeljeans

rodnadrosa chiffongblus med vita ankeljeans
källa

För att se mysig och ladylike ut, kanske du vill ha en blus som är gjord av ett supermjukt tyg. Du kan till exempel ha en blushrosa eller ljusgrå blus med chiffongslips på framsidan för att sätta tonen i en damliknande outfit. Kombinera toppen med ett par vita skinny jeans. Använd rosa balettlägenheter för skorna för att komplettera det enkla utseendet.

Bourgogne fluga blus med knä höga bruna läder stövlar

Bourgogne fluga blus med knä höga bruna läder stövlar
källa

Här är en outfit som kan få dig att se chic och smal ut. Till toppen kan du helt enkelt bära en burgundy slim fit-blus med slipshals. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Den viktigaste biten i detta pussel är de bruna läderknäskor som kan få dig att se lång och smal ut.

Vit blus med svart slipsdetalj och mörka jeans

Vit med svart slips och mörka jeans
källa

För dig som inte redan har en vit slipsblus är det värt att tänka på några sätt att göra din egen innan du faktiskt försöker köpa en. Du kan till exempel bara bära en svart fluga med en vit knappblus för att skapa din egen slipsblus. Kombinera den med en svart kavaj och mörkblå skinny jeans. Använd svarta höga klackar för att slutföra utseendet.

Ljusblå och vit vertikal randig knuten skjorta med jeans i smal passform

Ljusblå och vit vertikalt randig knuten skjorta med jeans med smal passform
källa

För att se uppfriskande och lättillgänglig ut, gå till den blå och vita färgkombinationen. Du kan till exempel ha en himmelblå och vit vertikalt randig knuten blus med knappar. Koppla ihop den med vita slim fit-jeans. Bär bara remmar sandaler för en extra uppfriskande touch.

Svart skinnjacka med grå blus och lägenheter

svart skinnjacka med grå blus och lägenheter
källa

För att uppnå detta coola och eleganta utseende kan du bära en grå slipsblus med en svart skinnbikerjacka i toppen. Kombinera dem med svarta smala jeans med hög midja för att se extra smala ut. För skorna kanske du vill ha kläderna enkla genom att bära ett par svarta läderlägenheter.

Vit och svart chiffongskjorta med slipshals och smala jeans

vit och svart chiffongskjorta med slipshals och smala jeans
källa

För ett luftigt och avslappnat utseende kan du helt enkelt lämna blusen öppen. Till exempel kanske du vill ha en vit chiffong slim fit skjorta med en svart fluga och inte lämna skjortan undanstängd. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera detta minimalistiska och attraktiva utseende.

Vit sidenblus med slipshals och grå chinos med hög midja

vit sidenblus med slipshals och grå chinos med hög midja
källa

För att uppnå detta attraktiva utseende kan du helt enkelt bära en vit blus med silkeslips på framsidan och grå, rak ben, chinos med hög midja. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och feminina ut.

Hoppas att du tyckte om att idéerna med blusoutfit ovanför kan hjälpa dig att se lite annorlunda ut än din typiska vita knappskjortoutfit. Prova dessa kläder då och då för att hålla dig skarp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*