Hur man bär Slim Fit Shirt

Hur man bär Slim Fit Shirt

För dig som älskar skjortor med knappar eller som måste bära mycket, vet att klippning är viktigt. Medan du definitivt kan se vardagligt och pojkaktigt ut med en rak pojkvänskjorta, är en skjorta med smal passform föredragen om du vill se smal och elegant ut. Med rätt slim fit skjorta som passar dig bra kan du bygga många olika kläder med olika stilar. För att göra det enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för slim fit-skjortor. Låt oss hoppa direkt in.

Röd och vit rutig slim fit skjorta med halva ärmar och grå jeans


källa

Medan de flesta rutiga knapp-up skjortor anses vara stora, rakt klipp pojkvän skjortor, bör du kunna upptäcka att dessa är smala och ger dig en mer flickaktig look. Till exempel, här är en röd och vit rutig slim fit skjorta. Du kan enkelt koppla ihop den med grå skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad finish.

Vit slim fit skjorta med röd penna kjol

vit slim fit skjorta röd penna kjol
källa

Eftersom det här blogginlägget handlar om skjortor, kan jag inte nämna den vita skjortan. I det här fallet väljs en vit slim fit-skjorta. Den är gömd i en röd penskjol. För skorna kan du helt enkelt bära ljusrosa spetsiga klackar för att ge den här affärsutrustningen en feminin touch.

Vit tryckt slim fit skjorta med knappar och minikjol i svart läder

vit tryckt skjorta med slim fit och svart läder minikjol
källa

Att se lekfull ut betyder inte alltid att du måste bära något baggy eller överdimensionerat. Du kan ha en vit tryckt slim fit skjorta istället för att hålla dig lång och smal. Kombinera den med en minikjol med dragkedja i svart läder. Lägg till ett par svarta läderstövlar i din outfit för att se snygg och kreativ ut.

Ljusblå randig slim fit skjorta med raka jeans

ljusblå randig slim fit skjorta med raka ben
källa

När skjortan inte är undanstoppad kan du enkelt skapa ett mycket avslappnat och pojkaktigt utseende. Du kan till exempel ha på dig en ljusblå randig slim fit-skjorta som inte är undanstoppad. Tack vare den smala passformen ser skjortan inte för väskig eller klumpig ut. Kombinera den med blå jeans med raka ben och vita sneakers för att komplettera det avslappnade och snygga utseendet.

Vit slim fit-skjorta med svarta chinos

vit slim fit skjorta svarta chinos
källa

För de av er som inte vill klä sig allvarligt och formellt för jobbet, överväga denna svartvita outfit som ser minimalistisk och relativt avslappnad ut. För att uppnå denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit slim fit-skjorta och svarta chinos med raka ben. Bär dem med svarta ballerinaskor för att hålla din outfit avslappnad och bekväm.

Svart knapp-up skjorta med elfenben chinos

ljusrosa chinos med svart knapp
källa

Om du föredrar att se lite mer seriös och professionell ut på jobbet, överväga istället en svart, smal skjorta med knappar. Kombinera den med elfenbenfärgade chinos. Komplettera din outfit med ljusrosa klackar med öppen tå. Du kan till och med bära en svart portfölj för att se mer professionell ut.

Svartvitt rutig kortärmad skjorta med jeansshorts

svartvita rutiga kortärmade jeansshorts
källa

För en söt och lättillgänglig look kan du bära den här outfit som är perfekt för dejting. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en svart och vit rutig slim fit-skjorta. Stoppa den i ett par svarta jeansshorts. För skorna skulle jag rekommendera att du bär de svarta ballerinorna elegant medan du är för elegant.

Svart tryckt slim fit skjorta med Velvet Flowy shorts

svart tryckt slim fit skjorta sammet flytande shorts
källa

Även om användningen av färg för denna outfit är ganska lik den tidigare outfit, gör skillnaderna i de använda tygerna att de ser väldigt olika ut. För denna outfit kombineras en svart tryckt slim fit skjorta med flytande shorts i svart sammet. För att se snyggare ut kan du bära ett par svarta loafers för att slutföra denna outfit.

Vit blommig chiffongskjorta med smala jeans

Smala jeans gjorda av en vit chiffongskjorta med blommönster
källa

För att uppnå ett oskyldigt och vackert utseende kan du prova denna helt vita outfit. På toppen bär du en vit, blommbroderad, smal skjorta med knappar. Koppla ihop den med vita skinny jeans för att se smal och uppfriskande ut. För skorna kan du bära vita sandaler för att se ännu mer avslappnad och uppfriskande ut.

Vit slim fit-polotröja med svarta jeansshorts

vit slim fit pikétröja svarta jeansshorts
källa

Det här är inte precis en skjorta med knappar, men det är en vit polotröja med smal passform som du kanske också är intresserad av hur du ska utforma. Ett bra sätt att göra detta är att bära pikétröjan med svarta jeansshorts och svarta knähöga läderstövlar. Du kan också bära en svart skinnjacka för att ge en extra snygg touch till utseendet.

Vit knappskjorta och svarta skinny jeans

vit skjorta med knappar svarta skinny jeans
källa

Detta minimala utseende är säkert den enklaste klädseln på listan. Det är i grunden en svartvit arbetsdräkt i sin enklaste form. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit smal skjorta med svarta skinny jeans. Ett par svarta ballerinaskor för skorna kompletterar detta utseende.

Vit, broderad slim fit-skjorta med blommönster och smala chinos

vit, blommig broderad, smalskuren skjorta, tunna chinos
källa

Denna outfit är också en svartvit outfit, men med lite känsla här och där är det en lite mer kreativ outfit än den tidigare. Den vita slim fit skjortan har en vacker detalj broderad med blommor. Kombinera den med svarta, smala, beskurna chinos och svarta, spetsiga klackar för att komplettera outfit med elegans.

Blå och vit rutig slim fit skjorta

blå och vit rutig, slim fit skjorta
källa

Här är en annan så kallad pojkvänskjorta som inte är så pojkvän på grund av den smala passformen som ger skjortan en flickaktig touch. Du kan bara bära den blå och vita rutiga skjortan med blå jeans och vita sneakers för att komplettera ett avslappnat och tillgängligt utseende.

Slim fit blå jeansskjorta med matt läderbyxa

Slim fit blå jeansskjorta, matt läderbyxa
källa

Det här är en så snygg outfit. Den består av en blå, smal denimskjorta med knappar och svarta, matt läderbyxor. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att se helt eleganta och unika ut.

Vit slim fit skjorta med uttalande halsband och jeans

vit slim fit skjorta uttalande halsband jeans
källa

För att få en business-casual outfit med en sofistikerad touch kan du bära en vit skjorta med en smal passform och en silverfärgad kedja. Kombinera dem med gråblå skinny jeans och svarta ballerinor för att ge outfit en feminin touch.

Här är några riktigt fina idéer med slim fit-skjortoutfit som faktiskt är ganska lätta att ta av. Ett av huvudsyftena med att skriva detta blogginlägg är att påminna dig om vikten av att klippa. Det kan faktiskt göra en enorm skillnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*