Hur man bär Slim Fit Chinos

Hur man bär Slim Fit Chinos

Medan skinny jeans och chinos ser väldigt snygga och trendiga ut, låt oss vara ärliga här att de inte ser bra ut för alla. Jag säger inte att du behöver ha de bästa benen för att ta av dig tunna byxor, men jag säger att du inte behöver vara besatt av ordet ”tunn”. Du kanske vill prova smala chinos och se om det verkligen får dig att se bättre och smalare ut. Du kan enkelt sätta ihop en snygg business-casual outfit med chinos som passar dig perfekt. Vad jag ska visa dig nu är några av de bästa idéerna för chinos outfit med smal passform jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Vit stickad tröja med olivgröna slim fit chinos


källa

Låt mig börja den här listan över snygga och luftiga outfitidéer med en enkel och mysig outfit. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit stickad tröja med en avslappnad passform. Kombinera den med olivgröna slino-chinos. För skorna, ha ett par beige mockaskor i oxford för att se snygga och eleganta ut samtidigt.

Vit och ljusgrå randig långärmad topp med svart slim fit chinos med muddar

vit och ljusgrå randig långärmad topp med smala jeans med svarta manschetter
källa

Så du kan bygga en avslappnad street outfit runt chinos. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusgrå och vit långärmad horisontell randig t-shirt med svarta manschetter med smal passform. För skorna kan du bära ett par ljusgrå och vita canvas sneakers för att komplettera kläderna vardagligt.

Ljusblå axelbandslös blus med beige slim fit chinos med muddar

Ljusblå axelbandslös blus med beige, smala chinos
källa

För att forma denna sexiga, avslappnade outfit som är perfekt för dejting, kan du bära en ljusblå långärmad långärmad blus till toppen. Kombinera den med slim-fit chinos med beige manschetter för en avslappnad och avslappnad outfit. Använd svarta läderskor för att se snygga ut.

Vit skjorta med puffärmar och knappar med svarta chinos med höghöjd

vit skjorta med puffärmar och knappar med svarta chinos
källa

För dig som älskar enkelheten i en svartvit affärsdräkt, här är en som du kanske vill prova. På toppen bär du en vit skjorta med puffärmar och knappar. Kombinera den med svarta slino-chinos med hög midja och svarta ballerinor. Slutligen lägg till en elegant svart handväska så att du ser mer professionell och elegant ut.

Vit ärmlös chiffongblus med ljusblå, chinos med smal passform

vit ärmlös chiffongblus med ljusblå, smala chinos
källa

För att uppnå det superavslappnade utseendet som du kanske vill ha på dig för promenader och shopping kan du helt enkelt bära en vit topp med en avslappnad passform. Kombinera den med ljusblå, smala chinos. För skorna, ha ett par svartvita rutiga canvas sneakers för att se avslappnad och lite konstnärlig ut.

Svart ärmlös crop topp med ljusgrå chinos

svart ärmlös topp med ljusgrå chinos
källa

Det här är den typ av lågmäld sexualitet som kan accepteras i vissa jobb. För att forma denna outfit kan du bära en svart ärmlös crop top och para ihop den med ljusgrå smala byxor. För att ge elegansen till denna outfit kan du bära ett par svarta spetsiga läderskor för att komplettera outfit.

Svart, figur-kramande linne med mörkblå, smala chinos

svart figursydd linne med mörkblå, smala chinos
källa

Låt oss nu titta på något som är mer kroppskramande och särskilt lämpligt för dig som är på den tunna sidan. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart bodycon-linne med smala, beskurna marinchinos. Bär ett par spetsiga svarta mocka ballerina lägenheter för att se enkla och snygga ut.

Svart, beskuren linne med elfenben chinos

svart snitt, figur-kramande linne med elfenbenfärgade chinos
källa

För att se återhållsam sexig ut, överväga att bära en svart linne som är beskuren för att bara avslöja en halv tum hud, förutsatt att du har lagt ner lite arbete på att få en smal midja. Kombinera toppen med smala elfenbenchinos och ett par kamelkängor för att komplettera utseendet.

Ljusgrå, figurkramande långärmad T-shirt med svarta chinos

ljusgrå, figurkramande långärmad T-shirt med svarta chinos
källa

Denna grå och svarta outfit är lika enkel som en casual casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusgrå långärmad bodycon-topp och para ihop den med smala svarta chinos med svarta manschetter. Bär ett par svarta läderhöga klackar för att se elegant ut.

Vit kortärmad T-shirt med citrongul smal passformbyxa

vit kortärmad T-shirt med citrongula byxor i slim fit
källa

För ett enkelt och glatt utseende, överväga att lägga till ett gult element i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med citrongula slim-fit chinos. För att lägga till ännu roligare i din outfit, använd vita och neonrosa låga sneakers för skorna för att komplettera utseendet.

Vit knapp-up skjorta med svarta, beskurna chinos

vit skjorta med knappar och svarta, korta chinos
källa

För en konstnärlig och mer seriös affärsutseende kan du bära en vit skjorta med knappar och svarta, höga midjor, beskurna, slim-fit chinos. Bär ett par svarta platåklackar med mocka med öppet tå för skorna på ett mycket kreativt sätt för att komplettera outfit med mycket stil.

Grå tröja med V-ringning och chinos med smal passform i rodnadrosa blommor

grå V-ringad tröja och smala chinos med rosa blommönster
källa

För en mysig och glad look kan du bära en gråstickad V-ringad tröja till toppen. Här är den intressanta delen. Använd smala chinos med blommigt rosa blommönster och bruna sandaler för att se glada och unika ut.

Vit kortärmad linne med bruna slim fit-chinos

vit, kort linne med bruna, smala chinos
källa

För en sexig och snygg look med låg vikt kan du bära en vit beskuren linne med bruna, smala chinos. För skorna, använd bara ett par svarta canvasskor för att se rena och snygga ut.

Hoppas du gillar de slim fit chinos outfit idéer jag just delade. Försök bara med dem och se om de ser bättre ut eller om dina smala byxor ser bättre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*