Hur man bär skelett Leggings

Hur man bär skelett Leggings

Låt mig idag prata om ett mycket intressant ämne, hur man gör dig själv lekfull och rolig på Halloween. För de av er som inte gillar tanken på att ha en riktig Halloween-kostym men vill gå med på den roliga festivalen, finns det verkligen ingenting som skelett-leggings. I grund och botten är konceptet att ersätta de typiska svarta leggings som du bär med skelett leggings och du kan delta i det roliga. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några mycket intressanta idéer för skelett leggings outfit för dig.

Svart skinnjacka med skelettgaser


källa

Det häftiga med skelett leggings är att du kan behandla dem ungefär som vanliga leggings och resultatet kan ofta bli snyggt och lekfullt samtidigt. I det här fallet kombineras till exempel en svart skinnjacka med en svart linne och en skelettjacka. Kombinera dem med svarta mockaskor och du får en supercool Halloween-outfit.

Svart tjock stickad tröja med en rund halsringning, skelettgator och en öppen tåklack

svart stickad tröja med rund halsringning, skelettgator och öppna tåklackar
källa

Att forma denna outfit, det är lite mer mysigt. Du kan bära en svart, lätt överdimensionerad tröja med rund hals som kärnan i den enkla outfit. Kombinera den med svartvita skelettgaser. Bär ett par svarta sandaler med öppen tå och dina skor för att göra din outfit komplett.

Svart skinnjacka med tunika grafisk t-shirt och skelett leggings

svart läderjacka med grafisk tunika-T-shirt och skelettjackor
källa

Precis som du formar andra typer av leggings är det mycket bra att ha på dig leggings med tunikatopp. I det här fallet kombineras en svart grafisk tunika-T-shirt med en svart lädercykeljacka och svarta och vita skelett leggings. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att komplettera den lätt kantiga outfit.

Svart linne med scoop-halsringning med bikerjacka och skeletttights

svart linne med scoop-halsringning, bikerjacka och skelettstrumpbyxor
källa

Denna outfit är en perfekt demonstration av hur skelett leggings kan ge dig fördelen att du ser relativt naturlig ut på Halloween natt. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart topp med öppen hals och en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med skelettfodral och chelsea stövlar i svart läder.

Svart bomberjacka i läder med skjorta i vit krage och skelett

svart bomberjacka i läder med vit krage och skjorta damaskar
källa

Detta är en ganska cool outfit som använder den konstnärliga färgkombinationen svart och vitt. Till toppen kan du bära en vit veckad skjorta med knappar och en svart bomberjacka i läder. Koppla ihop dem med skelett leggings för att se lekfulla och kantiga ut. Slutligen lägg till ett par svarta lädercykelstövlar för en snygg touch.

Svart sammetblazer med vintage grafisk t-shirt och mini-shorts

svart sammet kavaj med vintage grafisk t-shirt och mini shorts
källa

Låt oss nu titta på en Halloween-outfit speciellt utformad för dig som gillar att gå lite längre genom att göra sig själv söta. För att uppnå just detta utseende kan du bära en svart grafisk t-shirt med en svart sammetjacka. Team dem med svarta mini shorts och skelett leggings. Använd svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Svart halvärmad skiftklänning med scoop-halsringning och benskelett

svart mantelklänning med rund halsringning och skelettgaser
källa

För att skapa det här coola och relativt lätta att sätta på, kanske du vill ha en svart miniklänning med halv ärmskift som kärnan i din outfit. Kombinera den med svartvita skelettgaser. För att göra denna outfit enkel och ren kan du helt enkelt bära svarta sneakers eller svarta korta stövlar för att avsluta utseendet.

Ärmlös chiffongtopp med grafiska svartvita leggings

Ärmlös chiffongtopp med grafiska svartvita leggings
källa

Så här kanske du vill klä dig om du vill se reserverad sexig ut på en Halloween-fest. Till toppen kan du bära en svart, halvtransparent, ärmlös chiffongtopp över en svart, beskuren rörtopp. Kombinera dem med skelett-gamacher. Bär ett par svarta balettlägenheter så att du ser lång och smal ut.

Svart skinnjacka med crop topp och breda fotkängor

svart läderjacka med crop topp och breda kalvstövlar
källa

Här är en annan sexig outfit med låg vikt som gör att du sticker ut från mängden på en Halloween-fest. Till toppen kan du bära en svart bodycon crop-topp med en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med ett par svarta skelettgator. Bär ett par svarta fotkängor i vidkalvläder för att slutföra kläderna.

Svart quiltad läderjacka med leggings och ankelstövlar

svart quiltad läderjacka med leggings och ankelstövlar
källa

Detta är en outfit som är svår att ta av. För att göra saker enklare vill du ha en tunika med leggings. Bär en jacka för att komplicera saker och ting. I det här fallet kombineras en svart T-shirt och en svart kort läderjacka med leggings. Ett par svarta hälmocka ankelstövlar läggs till mixen.

Svart och vitt skelett grafiskt linne med minikjol i tyll

grafiskt svartvitt skelettlinne med minikjol i tyll
källa

Detta är ett mycket flickaktigt och lekfullt utseende för de av er som helhjärtat kan delta i en Halloween-fest. För att forma denna supercoola outfit kan du bära en svartvit grafisk bodycon-linne med en svart minityllkjol. Kombinera dem med skelettgaser så att de passar perfekt med toppen. För skorna, använd ett par svarta mockasko stövlar för att slutföra utseendet.

Kungsblå t-shirt med svartvita leggings med tryck

Kungsblå t-shirt med svartvita leggings
källa

För dig som vill se mer avslappnad och ungdomlig ut är det viktigt att hålla sakerna mycket enkla. Till exempel, istället för att bära skinnjackor, kan du bara ha en kungsblå t-shirt för toppen. Koppla ihop den med skelett leggings och vita sneakers för att se uppfriskande och ren.

Svart och vit tubtopp med skelettgaser

svart och vit tubtopp med skelettgaser
källa

Detta är en super lekfull och söt Halloween-outfit. Till toppen kan du bära en svart och vit tubtopp med skelettgrafik. Koppla ihop den med en svart mini-tyllkjol och svartvitt skelettmask. Använd svarta fotkängor eller svarta balettlägenheter för att avrunda det coola utseendet.

Här är några riktigt coola skelett leggings som kan hålla dig snygg och relativt naturlig på Halloween. Listan ovan är ett bra ställe att börja när du får slut på idéer om hur du klär dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*