Hur man bär sjömanbyxor

För dig som behöver klä dig i formell eller halvformell klänning för att jobba hela tiden kan chinos eller snygga byxor du har mycket ha varit tråkiga. Att ha pennkjolar kan vara ett bra alternativ, men finns det något som kan göra din dagliga styling roligare? Idag ska jag prata om sjömanbyxorna, som du kanske inte ens har hört talas om, men som definitivt kan krydda dina arbetskläder. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för sjömanbyxor. Låt oss dyka in.

Vit skjorta med spetsknappar och marinblå sjömanbyxor


källa

Låt oss börja listan med en elegant och mysig arbetsdräkt. För att uppnå det här platta men ändå vackra utseendet kan du bära en vit skjorta med knäppningsknapp och marinblå matrosbyxor. För att se lång och smal ut kan du gömma ett par svarta klackar under vida byxor.

Orange nyckelhålsblus med mörkblå sjömanbyxor med vida ben

orange nyckelhållblus med mörkblå sjömanbyxor med vida ben
källa

Här är en ganska unik och attraktiv outfit tack vare den skarpa färgkombinationen marin och orange. Bär i detalj en orange nyckelhålsknapp med kort ärm för toppen. Kombinera den med mörkblå sjöbenbyxor med breda ben och ett par ljusrosa klackar med öppna tå för att se elegant och elegant ut.

Vit knäppningskjorta med mörkblå byxor för sjömanavloppsrör

vit skjorta med knappar och mörkblå, tunna sjöbyxor
källa

Om du gillar skinny jeans, prova skinny sailor skinny pants för att se lika ut men med en särskilt elegant touch. En vit nedskjuten skjorta och marinblå avloppsbyxor är det perfekta sättet att polera denna outfit. Bära bruna remmar sandaler för att skorna ska se mer uppfriskande och feminin ut.

Vit ullrock med matchande matrosbyxor med vida ben

vit ullrock med matchande sjömanbyxor med vida ben
källa

Här är en mycket fin helvit outfit. Det är inte lätt att komma med en helt vit outfit som ser så naturlig ut. För att uppnå det drömmande utseendet, använd en vit skjorta med knappar ned och vita sjöbyxor med vida ben. Bär dessa bitar med vita spetsiga klackar, en vit kavaj och en vit läderhandväska för att komplettera denna fantastiska outfit.

Marinblus med röda sjömanbyxor

Marinblus med röda sjömanbyxor
källa

Om du vill vara mer märkbar kommer det ofta att hjälpa dig att bära något rött. För att uppnå detta utseende, använd en marinblå knappblus och röda sjöbyxor med vidben. Lägg till ett par vita klackar och en ljusrosa läderkorsväska i ekvationen för ett mer glamoröst utseende.

Gul utsvängda sjöbyxor med vit ärmlös spets topp

gula utsvängda sjöbyxor med vit ärmlös spets topp
källa

Gula byxor är mycket svåra att hitta. Detta gäller desto mer för gula sjömanbyxor. Bättre prova om du ser en i din lokala butik. För att skapa en trevlig och glad outfit, bär en vit spetsärmlös blus och ljusrosa klackar för att slutföra outfit.

Bär den med en mörkblå och vit randig västtopp

mörkblå och vit randig västtopp
källa

Det finns ett mycket enkelt trick som kan få dig att se riktigt lång ut. Tricket är att ha en smal passform på toppen och para ihop den med höga byxor med vida ben. För att använda detta trick kan du bära en mörkblå och vit randig västtopp med svarta höga midjebandbyxor och vita sneakers.

Kungsblå lång ullrock med matchande matrosbyxor

Kungsblå lång ullrock med matchande sjöbyxor
källa

För att se ljus och märkbar ut kan man bära neonrosa eller kungsblå ofta hjälpa dig med detta, och jag pratar om det senare i det här fallet. För att lägga kungsblå till din outfit kan du bära en blå lång ullrock med matchande matrosbyxor och en svartvit randig t-shirt med mock-hals. Använd svarta läderstövlar för att se långa och smala ut.

Mörkblå och vit randig trekvartärmtopp med blå sjöbyxa

Mörkblå och vit randig tre fjärdedel topp med blå sjöbyxa
källa

Efter att ha tittat igenom så många träningsdrag, låt oss titta på hur du kan bära sjömanbyxorna som en del av din avslappnade street outfit. Du kan helt enkelt ha på dig en mörkblå sjömanbyxa med en mörkblå och vit randig T-shirt med tre fjärdedelar. Lägg till svarta stövlar i ekvationen.

Mörkblå och vit randig tröja med scoop halsringning och svarta, beskurna byxor

mörkblå och vit randig tröja med halsringning och svarta, förkortade byxor
källa

Det här är en outfit som liknar den förra, men den här gången ersätts den randiga t-skjortan med en marinblå och vit randig stickad tröja, vilket gör att outfit ser mer mysigt och damligt ut. Bär den med svarta byxor med sjömaskropp och metalliska sandaler i metall för ett elegant och snyggt utseende.

Bär med en vit kavaj med randig långärmad t-shirt

vit kavaj med randig långärmad T-shirt med stand-up krage
källa

Här är en mycket intressant outfit som kan få dig att se unik och konstnärlig ut. Bär en svartvit randig långärmad t-shirt med en mock hals och en vit kavaj för att forma denna outfit. Koppla ihop dem med svarta sjöbenbyxor och svarta läderstövlar. Slutligen lägg till en svart filthatt i din outfit för en konstnärlig touch.

Svart sjömanbyxa med randig t-shirt och choker-halsduk

svarta sjömanbyxor med randig T-shirt och choker-halsduk
källa

Ibland kan du lägga en choker-halsduk på din outfit till en annan nivå. Till exempel kan du bära en svartvit randig långärmad T-shirt med svarta sjömanbyxor. Om du lägger till ett par svarta sandaler med sandaler och en röd choker-halsduk i din outfit kommer den att se mer unik och snygg ut.

Vit utsvävd sjömanbyxa med randig T-shirt

vita utsvängda sjömanbyxor med randig T-shirt
källa

Om du vill se lite mer elegant ut kan du välja vita sjömanbyxor med utsvängd snitt. Koppla ihop den med en svartvit randig t-shirt och nakna sandaler för att komplettera detta enkla och eleganta utseende.

Använd den med en vit turtleneck och en kavaj

vit turtleneck-kavaj
källa

Här är en annan super chic look som du kan prova särskilt på hösten eller vintern. Bär en vit stickad tröja med en coltruja och en vit kavaj för toppen. Koppla ihop dem med marinblå sjömanbyxor och svarta ballerina-lägenheter för ett elegant utseende.

Hoppas att du tycker att sjömanbyxans outfitidéer ovan är till hjälp. Om du inte har hört talas om sjömansbyxorna innan du läste det här blogginlägget, förhoppningsvis kan listan ovan bli något som kan hjälpa till med ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*