Hur man bär sjöjungfrukjol

Innan det pratade jag i ett annat blogginlägg om hur sjöjungfruklänningen kan få dig att se elegant och ladylik ut. Idag ska jag prata om något mycket liknande, men lite mindre formellt. Det coola föremålet jag pratar om idag är sjöjungfrukjolen. Lite överraskande att den inte bara har formen av en maxikjol utan också verkar mycket som en mini- och midikjol. För att bättre visa dig hur du utformar dem alla har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för sjöjungfrukjolutrustning för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit chiffong-kortärmad topp med en rodnadrosa midi-sjöjungfrukjol


källa

För att starta den här listan över eleganta outfitidéer ska jag visa dig en ljus, damliknande affärsavslappnad outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit chiffong kortärmad tröja till toppen. Koppla ihop den med en rodnande rosa sjöjungfrukjol och ett par glänsande högklackade roséguld för att se elegant ut.

Vit topp med ärmslut och en svart knälång sjöjungfrukjol

vit, figur-kramad topp med kepsar och svart knälång sjöjungfru kjol
källa

För att uppnå detta enkla och lite konstnärliga svartvita utseende kan du bära en vit bodycon-t-shirt med kepsar för att visa upp några kurvor. Bär den med en svart sjöjungfru kjol för att få dina kurvor att se ännu tydligare ut. För dem, ha svarta spetsiga klackar för att komplettera klädseln på ett rent och elegant sätt.

Vit, långärmad, figur-kramande topp med en silver maxi sjöjungfru kjol

vit, långärmad, figurkramande topp med en silver maxi sjöjungfru kjol
källa

Det här är en mycket enkel och lågmäld sexig outfit som är särskilt lämplig för dig som har en smal midja. Använd en vit långärmad beskuren t-shirt för denna outfit. Koppla ihop den med en silver maxi sjöjungfru kjol för att se tunn och lång ut. Ett par silvermetallklackar med öppna tår skulle vara perfekta för skorna.

Kungsblå t-shirt med svart maxi sjöjungfru kjol

kungsblå t-shirt med svart maxi sjöjungfru kjol
källa

Detta är en mycket enkel men ändå attraktiv outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en kungsblå bodycon-t-shirt och stoppa den i en svart maxi-sjöjungfrukjol. Denna typ av förband kan få dig att se extra tunn ut, som om du hade på dig en bodycon-klänning. För skorna, ha en svart öppen tå ankelrem för att se ännu större ut.

Vit spets topp med bälte ärmar och svart midi sjöjungfru kjol

vit spets topp med bälte ärmar och svart midi sjöjungfru kjol
källa

Detta är en mycket uppfriskande business casual outfit som är ett naturligt sätt att lysa medan du arbetar. Till toppen kan du bära en vit virkad tröja med klockärmar. Koppla ihop den med en svart midjemaidkjol för att se lite mer mogen ut. Använd svarta balettlägenheter för skorna för att göra utseendet komplett.

Grå t-shirt med vit midjemaidkjol

grå t-shirt med vit midjemermaid kjol
källa

Detta är en mycket mysig och avslappnad outfit som är perfekt för dejting. Till toppen kan du bara bära en grå dold t-shirt. Koppla ihop den med en vit sjöjungfru kjol. Använd svarta klackar med öppna tår och en svart choker för att avsluta din outfit i stil.

Vit beskuren tröja med grå golvlång kjol

vit beskuren tröja med grå golvlång kjol
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit speciellt gjord för dig som är i din bästa form. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit beskuren bodycon-tröja med en grå sjöjungfrukjol i golv. För skorna kan du bara ha ett par svarta ankelband på öppen tå för att se långa och smala ut.

Långärmad topp med grå och svart randig båthalsring och orange maxikjol

grå-svart randig långärmad topp med båthalsring och orange maxikjol
källa

Detta är en ganska intressant kombination av en randig topp och en sjöjungfru kjol. I detalj kombineras den svarta och gråa, bredrandiga långärmade T-skjortan med båthalsring med en orange maxi-sjöjungfrukjol. För skorna kan du bära ett par svarta mockabalettlägenheter för att se rena och eleganta ut.

Svart linne med burgundy maxikjol

svart linne med burgundy maxikjol
källa

För att få denna enkla men iögonfallande svarta och röda outfit kan du bära en svart linne med en burgundy maxi sjöjungfru kjol. Lägg till en vit uttalandekedja i mixen för att se mer konstnärlig och uppfriskande ut. För skorna, använd bara svarta spetsiga höga klackar för att slutföra utseendet.

Vit ärmlös siden topp med en röd midi sjöjungfru kjol

vit ärmlös sidentopp med röd midjemaidkjol
källa

Om du, förutom en elegant och sexig klänning, vill sticka ut från mängden vid en prom eller ett formellt evenemang, är det att bära en sjöjungfrukjoldräkt ett annat bra sätt att göra just det. Du kan till exempel ha på dig en vit sidenmönstrad topp med en röd midjermaidkjol för att se vacker och unik ut. Ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Svart axelbandslös blus med vit mini sjöjungfru kjol

svart axelbandslös blus med vit mini-sjöjungfru kjol
källa

För att uppnå ett attraktivt och reserverat sexigt utseende kan du bära en svart blus utan axel med en vit mini-sjöjungfrukjol. Som du kan se här verkar en sjöjungfru minikjol inte lika populär som maxi- eller midikjolar, men den ser faktiskt lika bra ut. Koppla ihop dessa bitar med svarta klackar med öppen tå för att se fantastiska ut.

Vit halter-topp med metallisk sjöjungfru kjol

vit halterneck topp med metallisk midi sjöjungfru kjol
källa

Denna glänsande outfit får dig att se skarp ut på bland annat en cocktailparty. Bär en vit grimtopp på toppen. Kombinera den med en grön, metallisk midjemaidkjol. Bär en svart ankelrem med öppen tå för att avsluta din outfit på ett snyggt och elegant sätt.

Sky Blue Off The Shoulder-blus med halva ärmar och svart knälång kjol

himmelblå blus med halva ärmar och svart knälång kjol
källa

För att se uppfriskande och reserverad sexig ut samtidigt kan du helt enkelt bära en himmelblå av axelblusen med en svart sjöjungfru kjol. Koppla ihop dessa bitar med klackar i svart läder med spetsiga tår för att avsluta din outfit.

Marinblå tröja med svart midi-sjöjungfru kjol med blommönster

Mörkblå tröja med en halsringning och svart midjemaidkjol med blommönster
källa

För att se mer färgstark och kreativ ut, bör du prova den här svarta blommiga midjemaidkjolen. Kombinera den med en marinblå topp i halsen och svarta klackar med öppen tå med ankelband för att komplettera det här coola utseendet.

Hoppas att du gillade de sjöjungfru kjol outfit idéer jag bara pratade om. Inte bara kan dessa kläder få dig att se mer ladylike ut, men att klippa dessa kjolar kan också göra att dina kurvor ser bättre ut och du ser smalare och längre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*