Hur man bär sjal krage tröja

När det gäller att bära tröjor finns det många andra alternativ att välja mellan om du känner att du kan välja mellan de tjocka och formpassade tröjorna. Ett av alternativen som kan få dig att se unik och mysig ut är sjalskragen. Den kommer vanligtvis i form av en omslagsjacka eller en knäppt kofta. Ett av de enklaste sätten att utforma det är att para ihop det med jeans. För att visa dig fler sätt att utforma, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för sjalskrage-tröja. Låt oss nu dyka in.

Vit stickad tröja med sjal krage och krage skjorta


källa

För att starta den här listan över mysiga och vackra outfitidéer vill jag överraska dig lite genom att visa dig en outfit som inte innehåller jeans. För att forma denna outfit kan du bära en vit trikå med stickad sjalskrage över en vit knäppt skjorta. Kombinera dem med en svart midikjol med en avslappnad passform. Bär svarta ballerinaskor med dina skor för ett avslappnat men ändå tillgängligt utseende.

Grå tröja med sjalkrage med vit väst och mörkblå skinny jeans

grå tröja med sjalkrage med vit väst och mörkblå skinny jeans
källa

Här är en mer avslappnad och luftig street outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt välja en grå kofta med en lång sjalkrage och bära den över en vit västtopp. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och ljusrosa klackade sandaler för att se uppfriskande och feminin ut.

Grå ribbad tröja med sjalkrage och pojkvänjeans

grå ribbad tröja med sjalkrage och pojkvänjeans
källa

Detta är ett lite pojkaktigt utseende som får dig att se ungdomlig och snygg ut. För att uppnå detta kan du bära en vit t-shirt med en grå ribbstickad tröja med en kort sjalkrage för toppen. Team dem med ljusblå pojkvän jeans. För skorna, använd bara vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Stickad tröja med sjalkrage och svarta skinny jeans

Tröja med en crepe-stickad sjalkrage och svarta skinny jeans
källa

Fram till denna punkt har jag visat några tröjor med sjalskrage som kommer i form av en kofta. Låt mig nu visa dig en riktig tröja för lärobokskrage. Här är en crepe kabelstickad sjal krage tröja som ser mysig och vacker ut. Du kan bara para ihop den med svarta skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad look.

Elfenben lång tröja med sjalkrage och vit tryckt t-shirt

Elfenben lång tröja med sjalkrage och vit tryckt t-shirt
källa

För ett mer uppfriskande och luftigt utseende kan du använda en längre tröja istället. Till exempel kan du bära en elfenben lång sjal krage kofta över en vit t-shirt för att skapa de snygga lagren. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta ballerinor för att se avslappnad och feminin ut.

Vit stickad tröja kofta med svarta skinny jeans

vit stickad tröja kofta med svarta skinny jeans
källa

Här är en mycket enkel svartvit outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För toppen, använd bara en vit kabelstickad tröja över en vit topp. Använd den med svarta skinny jeans och svarta ballerina-lägenheter för ett rent och enkelt utseende.

Himmelsblå kofta med sjalkrage och guldkedja

himmelsblå kofta med sjalkrage och guldkedja halsband
källa

För dig som tycker att dessa kläder är lite för mysiga eller för mjuka för din smak, kanske du vill krydda saker med tillbehör. Till exempel kan du bära en himmelsblå kofta med en sjalkrage och en guldkedja för toppen. Bär dem med svarta smala byxor och svarta klackar för att komplettera utseendet.

Elfenben kofta med vit linne pojkvän skjorta


källa

Här är en väldigt snygg och luftig business casual outfit som lutar till den avslappnade sidan. För att forma denna outfit kan du bära en pojkvänskjorta i vitt linne som inte är toppad med en tröja med lagrad krage i elfenben. Kombinera dem med gråblå skinny jeans och svarta loafers för en snygg touch.

Söt djurtryck vit och grön tröja med sjalkrage


källa

För dig som vill se ännu vackrare och ungdomligare ut, kanske du vill lägga till ett tecknad element i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en grön och vit svart tröja med en sjalkrage med djurmotiv och blå skinny jeans. Koppla ihop dem med vita sneakers för en avslappnad finish.

Ljusgrön omslagströja med sjalkrage

ljusgrön tröja med sjalkrage
källa

För att skapa det här avslappnade och enkla utseendet kan du helt enkelt bära en längre ljusgrön omslagströja med sjalkrage och svarta skinny jeans. Bär dem med svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit. Resultatet är ett mycket minimalt och attraktivt utseende.

Blush den rosa ärmlösa sjalskrage tröjan över den svarta tröjan

Blush den rosa ärmlösa sjalskrage tröjan över den svarta tröjan
källa

Detta är en mycket intressant och vacker tröja-på-tröja-outfit. För att uppnå detta kan du bära en svart turtleneck och toppa den med en rodnande rosa ärmlös omslagströja. För resten av klädseln kan du helt enkelt bära marina skinny jeans och ett par svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Mörkgrön stickad tröja med otvättade blåa skinny jeans

mörkgrön stickad tröja med otvättad blå skinny jeans
källa

För att se mer uppfriskande och lugn ut kan du använda färgkombinationen grön och blå. Till exempel kan du bära en grön trikå med stickad sjalskrage över en grön t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med mörkblå otvättade skinny jeans och svarta ballerinor för att se påfallande men vacker ut.

Ljusrosa lång tröja med sjalkrage och blå skinny jeans

ljusrosa lång tröja med sjalkrage och blå skinny jeans
källa

Här är ett mycket enkelt och damligt utseende. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en ljusrosa lång tröja över en vit t-shirt. Koppla ihop dem med blå smala jeans och kala sandaler för att se uppfriskande och mysigt ut.

Grön omslagströja med svarta byxor

grön tröja med wrap krage och svarta byxor
källa

Här är en annan outfit som ser väldigt uppfriskande ut. För toppen, använd bara en ljusgrön omslagströja med en sjalkrage över en vit t-shirt. Koppla ihop dem med svarta smala byxor och svarta spetsiga klackar för att se mysiga och eleganta ut.

Vit tröja med lång sjalkrage och ljusblå jeans

vit lång tröja med midi sjal krage och ljusblå jeans
källa

För att uppnå ett luftigt och minimalistiskt utseende kan du helt enkelt bära en vit västtopp med en vit tröja med en lång sjalkrage. Koppla ihop dem med ljusblå avsmalnande jeans. Bär vita sandaler för att avsluta din outfit med en uppfriskande touch.

Hoppas att du gillade sjalskragen tröja outfit idéer jag just nämnde för dig ovan. Om du letar efter något som är lätt att utforma och ta fram är listan ovan ett bra ställe att få några outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*