Hur man bär sjal krage kofta

Idag ska jag dela med dig om några av de bästa sätten att bli mysiga och attraktiva. Ett av de bästa sätten att göra detta är att bära en sjalskragen kofta. Detta ger dig möjlighet att se mysigt, vackert och ändå annorlunda ut, vilket ofta är bra. Om alla klär sig lika är det inget problem alls, men det är bara att du inte får det extra roliga att se unikt ut. För att visa att du kan utforma det vackert har jag sammanställt några riktigt bra idéer för sjal-krage koftoutfit till dig. Låt oss komma in direkt.

Vit kofta med sjalkrage, vit linne och rippade jeans


källa

Som du kanske hade förväntat dig är detta en lista över mysiga och snygga outfitidéer, och jag ska börja listan med en snygg street outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit linne med fyrkantig hals och en vit sjalskragen kofta. Koppla ihop dem med kraftigt tvättade blåa rippade skinny jeans och vita sneakers för att se ungdomliga och snygga ut.

Grå kofta med sjalkrage och vit t-shirt med scoop-hals och mörka jeans

grå kofta med sjalkrage med vit t-shirt med scoop hals och mörka jeans
källa

För att forma denna mysiga och minimalistiska outfit som är bra att ha på sig på jobbet såväl som avslappnade hangouts, kan du gå till en grå longline slim fit cardigan med en sjal krage och en vit slim fit t-shirt med en smal halsringning. Använd dem med marina skinny jeans och vita sneakers för ett rent och uppfriskande utseende.

Ruffle kofta med vit och svart sjal krage och smala jeans

Ruffle kofta med vit och svart sjal krage och smala jeans
källa

Detta är en väldigt konstnärligt designad kofta. I detalj är det en vit frillad kofta med en svart sjalkrage. Team denna kofta med en vit t-shirt med scoop-hals och svarta smala jeans med hög midja. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att se smala och eleganta ut.

Ljusgrå longline-kofta med sjalkrage och svarta skinny jeans

ljusgrå kofta med lång krage och svarta skinny jeans
källa

Detta är en annan mycket minimal outfit som kan få dig att se riktigt bra ut på jobbet. Till toppen kan du bära en vit, smal t-shirt med en ljusgrå kofta med lång sjalkrage. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta mockasko stövlar för skorna för att göra looken feminin.

Kofta med rippad kofta med en grå utsvängd veckad miniklänning

Crepe kofta med en grå, utsvängd miniklänning
källa

Detta är en vacker och unik outfit som använder en mycket speciell färgkombination. För att forma denna outfit kan du bära en sjal-krage crepe kofta över en grön kortärmad flared miniklänning. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att hålla kläderna smala och rena.

Grön knäppt kofta med blå skinny jeans

grön kofta med knappar och blå skinny jeans
källa

För att uppnå detta uppfriskande och lättillgängliga utseende kan du bära en ljunggrå kofta med en sjalkrage över en vit co-op-t-shirt. Kombinera dessa bitar med blå skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par ljusgrå mockasko stövlar för att komplettera outfit på ett mysigt och feminint sätt.

Svart halsduk kofta med randig rund halsringning

svart halsduk kofta med randig t-shirt med rund halsringning
källa

För att uppnå det ungdomliga och avslappnade streetlooket kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt och toppa den med en svart kofta med en sjalkrage. Kombinera dem med ljusblå slim fit-jeans för att se smal och avslappnad ut. Slutligen ha på dig ett par vita sneakers för att pryda kläderna snyggt.

Blush Pink Cable Stickad kofta med sjalkrage och höga skinny jeans

rodnande rosa kofta med kabelstickad sjalkrage och smala jeans
källa

För att forma denna ladylike och mysiga outfit kan du bära en rodnande rosa tjock kabelstickad kofta och en vit scoop neck top för att skapa några fina lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bära svarta ballerina-lägenheter för att komplettera ditt utseende.

Blågrön tröja med damaskar i svart läder

blågrön tröja med svart damask
källa

För att se smal och mysig ut är det en mycket bra idé att bära en lång kofta. För att se ännu mer speciellt ut, kanske du vill ha en lång krage kofta. Kombinera den med en vit t-shirt och svarta läderjackor. Använd svarta läderstövlar med ankelklackar för att se supercoola och eleganta ut.

Vit tröja med en grå t-shirt med en halsringning och mörka skinny jeans

vit tröja med grå t-shirt med scoop hals och mörka skinny jeans
källa

För att uppnå denna uppfriskande och mysiga outfit kan du bära en vit longline-kofta över en grå slim fit-t-shirt med rund hals för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans för att se smal och attraktiv ut. Använd vita sneakers för att skorna ska se ungdomliga och avslappnade ut.

Grön ribbstickad kofta med blå chambray-skjorta

grön ribbad kofta med blå chambray-skjorta
källa

Kombinationen av grön och blå färg är bra och får dig att se väldigt uppfriskande och lättillgänglig ut. För att applicera detta på din outfit kan du bära en grön ribbstickad kofta över en ljusblå chambray-skjorta. Koppla ihop dem med svarta smala jeans och svarta ankeljeans för att komplettera utseendet.

Vit rippad kofta

vit riven kofta med rund halsringning
källa

Detta är ett mycket intressant sätt att utforma koftan. Som du kanske har märkt är det inte precis jeans. Använd istället mörkgröna bomullsbyxor med elastisk midja för att se unika ut. Kombinera byxorna med en vit t-shirt med rund hals och en vit, riven långjacka. Bär ett par svarta loafers för att skorna ska se ännu mer speciella och snygga ut.

Grå kofta med sjalkrage och mörkblå skinny jeans

grå kofta med sjalkrage och mörkblå skinny jeans
källa

Ibland är ”less is more” en princip som verkligen kan hjälpa dig att se bäst ut. För att uppnå denna minimala outfit kan du bära en grå lång krage kofta och en vit slim fit t-shirt. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se smala och rena ut.

Här är outfitidéerna för sjalskrage koftor som kan få dig att se väldigt mysig och attraktiv ut. Dessa koftor ser bra ut men är för närvarande underskattade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*