Hur man bär silvershorts

Ibland är det kul att ha på sig något glänsande. Du kanske vill ha en sådan outfit varje dag, men bara att ha på den då och då kan göra människor i en trevlig överraskning. Ett av de enklaste och mest naturliga sätten att klä sig glänsande är att bära silvershortsen. För det mesta vill du göra detta för en semi-formell händelse eller cocktailparty för att ersätta en minikjol med ett par silvershorts. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista med riktigt bra och eleganta outfitidéer för silvershorts för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit tröja med mini-shorts i silver


källa

Medan jag just sa att du bara vill ha shorts i silver för semi-formella evenemang, kan du faktiskt bära dem som en del av din affärs casual outfit så länge du parar ihop dem med rätt bitar. Du kan till exempel ha på dig en mini-shorts i silver med en vit stickad tröja. Koppla ihop dem med silvermetalliska sandaler för att komplettera detta snygga och avslappnade utseende.

Vit stickad tröja med halva ärmar, silvershorts och filthatt

vit stickad tröja med halva ärmar, silvershorts och filthatt
källa

Detta är en ganska liknande outfit till den som just nämnts. Men den här gången ser klädseln med den svarta filthatten lite konstnärlig ut, vilket gör denna klädsel ännu mer unik. Bär en vit halvärmad tröja och silverbyxor för att uppnå detta utseende. Använd den med en svart filthatt och svarta läderstövlar för att göra din outfit kreativ.

Vit kortärmad blus med silver paljett shorts

vit kortärmad blus med silver paljett shorts
källa

Detta är en mycket minimal och elegant outfit som är lätt att ta av. För toppen, använd bara en vit kortärmad chiffongblus med V-ringning. Koppla ihop den med silver mini shorts med silver paljetter. Använd en rodnande rosa läderhandväska och ett par grå mockasandaler för ett uppfriskande utseende.

Vit maxi-trenchcoat med silvershorts

vit maxi trenchcoat med silver shorts
källa

Detta är en mycket fin och attraktiv lagerlagring som är perfekt för en cocktailparty eller till och med en formell gränshändelse. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit maxi-trenchcoat med en blushrosa, vallande blus med v-ringning och mini-shorts med paljetter. Använd vita höga klackar med ett öppet tåband för att se elegant och uppfriskande ut.

Vit blazer med en rodnande rosa blus och glänsande shorts

vit kavaj med en rodnande rosa blus och blanka shorts
källa

Detta är en snygg business casual outfit som också är lätt att ta av. Bär en vit blazer med en rodnande rosa v-ringad blus på toppen. Team dem med silver mini-shorts med elastisk midja och paljetter. Bär nakna sandaler med mocka och en svart läderhandväska för att lägga till en damliknande touch till det övergripande utseendet.

Grå midi chiffongväst med mini-shorts i silver

grå chiffongjacka med silvershorts i silver
källa

Denna outfit använder en snygg lagringsteknik som gör att outfit ser så luftigt och attraktivt ut. För att forma det här utseendet kan du bära en vit kortärmad blus med bred ärm och en grå chiffongväst. Kombinera dem med silver, figurkramande mini-shorts och ljusrosa, spetsiga tåklackar för att se snygga och ladylike ut.

Vit skjorta med knappar upp och mini-shorts med paljetter med resår i midjan

vit skjorta med knappar och mini-shorts med resår i midjan och paljetter
källa

Det fantastiska med silvershortsen är att de ser väldigt attraktiva ut på egen hand. Du kan bara blanda och matcha dem med enkla delar och ändå förvänta dig att de ser bra ut. Du kan till exempel bara ha på dig en vit nedskjortad skjorta och silver mini-portar med paljetter och vita klackar för en snygg och enkel look.

Svart kavaj med silver metallic shorts

svart kavaj med silver metallic shorts
källa

Här är en mycket intressant och snygg halvformell unisex-outfit. Vanligtvis är den svarta tröjan och kavajen ihop med mörka skinny jeans för ett elegant, avslappnat utseende. Med jeansen ersatta av silvermetallshorts och ett par silverklackar med öppna tår, ser outfit mycket mer formellt och elegant ut.

Mini-shorts med paljetter med svart halvtransparent chiffongblus

Mini-shorts med paljetter med svart chiffongblus
källa

Prova denna cocktailparty-outfit för att se ut som dam och reserverad sexig utan att visa hud. Till toppen kan du bära en svart tubtopp med en halvtransparent svart chiffongblus. Koppla ihop dem med silver mini shorts med paljetter. För skorna kan du bära silverfotband med öppna tår för att se ännu mer ladylike och eleganta ut.

Grå ärmlös crop topp med silvershorts i silver

grå ärmlös crop top med silver sportshorts
källa

Ibland, när du parar ihop silvershortsen med rätt bitar, kan du till och med bära dem som en del av en avslappnad street outfit. Till exempel kan du bära en grå ärmlös tryckt crop topp med en silver mini shorts med elastisk midja. Koppla ihop dem med grå och vita sneakers för att se vardagliga och ungdomliga ut.

Grå tryckt t-shirt med löparshorts i metall

grå tryckt T-shirt med löparshorts i metall
källa

Detta är förmodligen det enklaste klädseln att hitta på den här listan. Du kan uppnå det här superavslappnade utseendet genom att ha på dig en grå överdimensionerad t-shirt med minilöpningsshorts i silver. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se snygga och rena ut. För att ge extra stil till det här utseendet kan du bära ett silverhalsband och en sportklocka.

Roséguld och grå halter chiffong topp med blanka shorts

Roséguld och grå halter chiffong topp med blanka shorts
källa

Detta är en förvånansvärt mysig cocktailpartydräkt. En blank outfit har vanligtvis inget att göra med att se mysigt ut, men den här outfit gör det ganska bra. För att forma det här utseendet, använd en chiffongtopp i roséguld och grått halsband och para ihop det med minishorts i silver. Använd silverklackar för att komplettera detta snygga och vackra utseende.

Svart västtopp med mini-shorts i paljetter med hög midja

svart väst topp med hög midja silver shorts gjorda av paljetter
källa

Här är en annan mycket enkel outfit som kan få dig att se återhållen sexig ut med några kurvor. För att forma det här utseendet, använd bara en svart västtopp med en spagettirem och mini-shorts med hög midja i paljetter. Ett par silverklackar är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Hoppas att du gillar silvershortsoutfitidéerna som jag just delade med dig. Låt dig inte luras av intrycket att något silver är mycket svårt att bära. Använd listan ovan eftersom din referens skulle göra ditt arbete enklare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*