Hur man bär silvermetalliska skor

Silvermetallskorna ser inte så galna ut som de låter. Om du bara hör ”silver” och ”metalliskt” låter det som om skorna är så svåra att forma eftersom de bara kan reserveras för kändisar och scenframträdanden. Om du verkligen provar dem ser de faktiskt mycket mer ”normala” ut än du trodde. För att bevisa det har jag sammanställt en lista över de bästa sätten att bära silvermetallskorna. Låt oss nu titta på listan.

Metalliska silverskor med marin kofta & randig tee


källa

Detta är en av de typiska, men ändå vackra streetkläderna som du normalt skulle ha med vita sneakers. Outfiten består av en mörkblå och vit randig T-shirt och en mörkblå kofta för toppen. Den består av vita byxor med manschetter och silvermetallskorna för golvet. Den gula handväskan spelar en roll vid gelning av alla bitar.

Jeansskjorta med ljusblå skinny jeans och silvermetalliska skor

Jeansskjorta ljusblå skinny jeans silver metallic skor
källa

För en unisex och snygg outfit kan du helt enkelt ha på dig en jeansskjorta med ljusblå skinny jeans. Ett par silver canvas-skor är ett alternativ till vita sneakers för att komplettera denna outfit.

Använd den med en grön beskuren tröja & mamma-jeans

grön beskuren tröja mamma jeans
källa

Som en uppfriskande och reserverad sexig grönblå outfit kan du bära en grön, kort tröja med mamma jeans. Bär ett par silverspetsiga metallskor för att ge extra känsla i kläderna.

Silvermetalliska skor med vit ullrock och svart läderjacka

silver metallic skor vit ullrock svart läder gamacher
källa

De silvermetalliska skorna passar mycket bra med en bit svart läder. Använd som exempel en grå t-shirt och en vit ullrock för toppen. För den nedre delen, använd svarta läder leggings och silver metallic skor för att komplettera denna stiliga outfit som kan bäras som en arbets- eller street outfit.

Bär med en Navy Blazer & White Print T-shirt

Marinblå vit t-shirt med tryck
källa

Här är en annan outfit som skulle ha sett väldigt snygg ut även med vita sneakers. Den består av en T-shirt med vitt tryck, en mörkblå kavaj och korta skinny jeans. Med silvermetallskorna är klädseln definitivt mer unik och elegant än i kombination med vita sneakers.

Bär med en vit chiffongskjorta och svart filthatt

vit chiffongskjorta svart filthatt
källa

Du kan också kombinera silverskor med en svartvit outfit. Som ett konstnärligt och snyggt exempel, använd en vit chiffongskjorta med knappar, svarta klänningbyxor, svart filthatt och silverskor.

Rosiguld bomberjacka med kungsblå smala jeans

Bomberjacka i roséguld, kungsblå, smala jeans
källa

Jag är inte ett exempel på när rosguld blir en ganska populär färg. Det kan bero på den populära smarttelefonen, eller mer för att den har funnits länge, men jag märkte det bara inte. Oavsett vad svaret är, ser den här rosa guldbomberjackan ganska bra ut. Du kan enkelt kombinera den med en vit västtopp, kungsblå smala jeans och de blanka silvermetalliska skorna med spetsiga tår.

Silverskor med svart, tjock tröja och svarta jeans med manschetter

silver skor svart tjock tröja
källa

Här är en outfit som visar hur viktigt ett par silverskor kan vara för en helt svart outfit. Denna outfit består av en svart tjock tröja och svarta manschettjeans. Ja, du kan definitivt bära dem med svarta klackar eller svarta stövlar, men nej, alla vill se mörka ut. Kombinera den helt svarta utrustningen med silvermetallskorna för att ge en touch av elegans och helt enkelt för att kräva mer uppmärksamhet.

T-shirt med grått tryck och svart jacka med silvermetalliska skor

grå tryckt t-shirt svart tröja jacka silver metallic skor
källa

Denna outfit är väldigt lågmäld och ser fortfarande anständig ut. På toppen, bär en grå t-shirt med en svart tröjajacka. Komplettera outfit med rippade skinny jeans och silverskor för en super kausal look som är perfekt för att stanna vid en väns hus.

Använd den med en svart blommig kofta och vita jeans

svarta blommiga longline cardigan vita jeans
källa

När du bär ett speciellt föremål som silvermetallskorna, kan det ibland vara att bära ett annat speciellt föremål att hela kläderna ser mer balanserade ut. Använd till exempel silverskorna med en svart blommig kofta för ett unikt utseende. Koppla ihop dessa bitar med en vit väst och vita jeans för att komplettera denna snygga outfit.

Använd den med en svart tjock tröja och läderjackor

svart kabelstickad tjock tröja i läder
källa

För en cool hel svart look kan du bära en svart stickad tröja kofta för toppen. Kombinera den med läderjackor och silvermetallskor. Använd en svart läderhandväska för en elegant ensemble.

Använd den med svarta filthattar och jeansshorts

svart filthatt jeansshorts
källa

Denna outfit är en av de kläderna som du normalt skulle ha på dig med ett par Converse med låg topp. Som en variation av den klassiska sommardräkten kan du bära en grå T-shirt med jeansshorts. Istället för Converse, bär silverskorna och en svart filthatt för en mycket mer iögonfallande version. Om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart filthatt.

Använd den med en grå tweed-kavaj och en grön hatt

grå tweed blazer grön hatt
källa

Denna outfit är mer komplex, men alla bitar verkar smälta ihop ganska bra för ett snyggt och vackert utseende. Bär en grå t-shirt med en grå tweed-kavaj för toppen. Bär svarta läderbyxor med silvermetallskor på golvet. För den extra konstnärliga känslan, använd en grön filthatt för att slutföra kläderna.

Silvermetallskor med en grå lång ullkavaj och smala jeans

Gagi Hadid Silver Metallic Skor Grå Lång Ull Blazer
källa

För en elegant outfit som är relativt lätt att ta av, kan du bära en vit t-shirt med en grå lång ullblazer som topp. Kombinera dessa bitar med smala jeans och ett elegant par silverhöga sneakers.

Här är några riktigt fantastiska silvermetalliska skooutfitidéer som jag just delade med dig. Människor tycker ofta att både silver- och guldfärgerna är mycket svåra att utforma. Faktum är att detta inte är fallet, särskilt om du lär dig att njuta av lite försök och fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*