Hur man bär silverbyxor

Hur man bär silverbyxor

För dig som älskar att ha på dig byxor för att se vardagligt och snyggt ut är det säkert att du slår på att du bär smala jeans mestadels och det här är standardklädesplagget idag. Men det är alltid roligare att ha fler val eller variationer. Och på grund av detta kommer jag att prata om hur man stylar silverbyxorna, något som är snyggt och iögonfallande. Det är faktiskt inte så svårt att utforma dem. Det enda som hindrar dig från att dra av dem är din brist på självförtroende. För att bättre visa dig hur du utformar dem, här är några riktigt fina silverbyxor outfit idéer jag har samlat. Låt oss titta på dem.

Vit tryckt t-shirt med silverläderbyxor


källa

Generellt, försök att behandla dina silverbyxor som jeans och resultatet blir fantastiskt och snyggt för det mesta. Till exempel skulle du normalt ha en vit tryckt t-shirt med blå skinny jeans. Byt nu ut jeansen med silverläderbyxor. Använd svarta ballerinaskor för att komplettera detta anmärkningsvärda utseende.

Vit kortblus med silverlinnebyxor


källa

Detta är en vacker business casual outfit byggd runt silverbyxorna. Bär en vit, beskuren, kortärmad blus för toppen och kombinera den med silverlinnebyxor med hög midja. För resten av kläderna, bär gråa balettlägenheter och en grå läderhandväska för att se snygg och balanserad ut.

Vit långärmad t-shirt med silverbyxor med vida ben

vit t-shirt med långa ärmar och silverbyxor med vida ben
källa

Om du vill se mer unik ut, ha på dig silverbreda byxor i stället för smala byxor. Använd en långärmad t-shirt med vitt tryck och silvermetalliska vidbenbyxor för denna look. Kombinera dessa bitar med silvermetallklackar med spetsiga tår för att komplettera klädseln med en elegant touch.

Grå huva med silverbyxor i silver

grå jacka med huva i silver Metallichose
källa

För att uppnå ett superavslappnat och snyggt utseende, här är en outfit som är väldigt lätt att ta av. För toppen, använd bara en vit t-shirt med en grå huva. Koppla ihop dem med en midjeband i elastisk midja i silver med en avslappnad passform. Bär svarta stövletter i läder med öppen tå med dina skor för att ge din outfit en snygg touch.

Ljusblå, beskuren stickad tröja med silverbyxor och sandaler

Ljusblå, beskuren stickad tröja med silverbyxor och sandaler
källa

För att uppnå en ungdomlig och lågmäld sexig look kan du bära en himmelsblå beskuren stickad tröja för att visa upp din smala midja lite. Kombinera toppen med silverbyxor med breda ben. Komplettera outfit med silver sandaler och en silver axelväska för att se ännu mer attraktiv.

Svart lång kavaj med silvertunna byxor

svart lång kavaj med silverbyxor
källa

Om du vill se cool och unik på jobbet, här är en outfit som är speciell. Denna outfit har också en fin bieffekt som får dig att se lång och smal ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart tröja med en lång svart kavaj. Koppla ihop dem med skinny silverbyxor och svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Vit kavaj med avloppsbyxor i silver

vit kavaj med silverbyxor i metallrör
källa

Som tidigare nämnts är detta ett av de enklaste sätten att utforma ett par silverbyxor för att behandla dem som smala jeans. Till exempel skulle denna outfit ha sett riktigt bra ut om den vita västtoppen och den vita kavajen hade kombinerats med blå skinny jeans. Med silverbyxorna ser outfit ännu mer elegant och unikt ut. Bär svarta ballerinor för att komplettera din outfit med en elegant twist.

Ljunggrå tröja med silverbyxor

ljunggrå tröja med förkortade silverbyxor
källa

Detta är en annan riktigt snygg business casual outfit, men den här gången ser den mer luftig och naturlig ut. För att forma det här utseendet kan du bära en gråmelerad tröja med rund hals och para ihop den med smala byxor i silver. Använd svarta spetsiga klackar för att se mer elegant och professionell ut.

Svart stickad tröja med silverläderbyxor


källa

Försök att använda färre färger för att se mer minimal ut. Prova till exempel att bara använda svart och silver för ett rent utseende. Du kan bära en svart stickad tröja till toppen och para ihop den med silverläderbyxor. Använd silveröppna korta stövlar för att komplettera klädseln i stil.

Himmelsblå stickade tröjor & paljett skinny byxor

himmelblå stickad tröja och tunna paljettbyxor
källa

När du bär något himmelblått som den här himmelblå tröjan här ser du vanligtvis väldigt uppfriskande och ungdomlig ut. Detta är dock inte fallet här på grund av de andra eleganta delarna. För resten av kläderna kan du bära silverdräneringsbyxor med paljetter, ett par silverklackar i silver och en silverfärgad kedja för att se elegant och sofistikerad ut.

Svart fuskpäls med paljettbyxor

svart fuskpäls med paljettbyxor
källa

För att se super chic ut, här är en fantastisk outfit som du kanske vill prova. Bär en svart tröja med en svart fuskpäls på toppen. Kombinera dem med silver, smala paljettbyxor. För skorna, istället för klackar eller stövlar, använd svarta höga sneakers för att se mer ungdomliga och avslappnade ut.

Grå långärmad t-shirt med tunna silverbyxor

grå långärmad T-shirt med silverbyxor
källa

För dig som älskar att klä dig som en minimalist, här är en outfit som är gjord speciellt för dig. För toppen kan du bara bära en grå långärmad t-shirt. Kombinera den med ett par skinniga byxor i silver. Använd svarta spetsiga klackar för skorna för att komplettera outfit med elegans.

Ljusgrå tröja med silver paljettbyxor

ljusgrå tröja med silver paljettbyxor
källa

Ibland är det de små detaljerna som får dig att se snyggare ut. Till exempel kan du bära en vit lång t-shirt under en ljusgrå tröja för att skapa några snygga lager. För resten av kläderna kan du bära silvermagerbyxor med paljetter och svarta mockasko stövlar för att se snygga och iögonfallande ut.

Ljusgrå, ribbad tröja med rund halsringning och skinny jeans i silver

Ljusgrå, ribbad tröja med rund halsringning och skinny jeans i silver
källa

För att klä dig bekvämare kan du kombinera silverbyxorna med en grå, ribbstickad tröja med en rund halsringning. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se avslappnade och snygga ut.

Hoppas att du gillar dessa silverbyxor outfit idéer jag just delade med dig. Som du kan se är dessa glänsande byxor inte lika svåra att ta av sig som de låter. Prova och se om du kan få några bra överraskningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*