Hur man bär silverblus

Hur man bär silverblus

För många människor kan det vara lite för mycket att bära silverföremål. Och huvudsyftet med detta blogginlägg är att visa dig några vackra och naturliga silverbluskläder som vi hoppas kan ge dig tankeväckande. Det är inget fel med att inte bära silver alls. Det är bara att du kanske har missat mycket roligt eftersom det är coolt och roligt att ha på sig något glänsande då och då, speciellt för cocktailparty och formevenemang. Låt mig visa dig några av de bästa silverblusoutfitidéerna jag har samlat åt dig.

Kortärmad blus i silver med blå skinny jeans


källa

Som tidigare nämnts vet jag att en del av er kan vara ny på att bära silver. Så jag ska börja denna lista med outfitidéer med en outfit som är lätt att ta av. För att skapa det glänsande men avslappnade utseendet kan du helt enkelt bära en kortärmad blus i silver och blå skinny jeans. Använd vita sneakers för en avslappnad och ren finish.

Silverstrukturerad blus med svart veckad midikjol

silverstrukturerad blus med svart veckad kjol
källa

Om du letar efter en mer naturligt snygg affärsdräkt för jobbet, leta inte längre. För att forma det här utseendet kan du bära en halvblank silverstrukturerad långärmad blus med en svart veckad midikjol. För skorna kan du bara bära ett par svarta balettlägenheter för att ge en elegant touch.

Blus med tre fjärdedelar i silver med svarta knähöga stövlar


källa

Här är en väldigt cool höst- eller vinterlook som inte ser tjock ut alls. För att forma denna outfit kan du bära en kortärmad blus i silver och kombinera den med en grå halsduk i fuskpäls. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läder knä höga stövlar för att se snyggare ut.

Ärmlös blus i silver med bälte och svarta, förkortade byxor

ärmlös silverblus med svart, förkortad byxa
källa

Vad sägs om en ärmlös skjorta för ett mer unikt och snyggt utseende? I detalj är det en ärmlös silverblus med ett smalt brunt bälte. Koppla ihop toppen med svarta och silver paljett smala byxor och ett par vita och svarta prickar för att komplettera din outfit i stil.

Silverblus i midja med grå midisidukjol

silver slipsblus med grå midi siden kjol
källa

Här är en attraktiv outfit som är fylld med raffinerade och subtila detaljer. Till toppen kan du bära en långärmad silverblus med en cool midjedetalj. Kombinera blusen med en grå midikjol med en avslappnad passform. För skorna kan du bära ljusrosa klackar med öppna tår för att ge en feminin touch till utseendet.

Lång grå ullrock med en silverblå paljettblus

grå lång ullrock med silverblus i paljetter
källa

På ett sätt är färgen silver bara en blank version av grå, så det är vettigt att en färgkombination av grå och silver skulle se riktigt bra ut. För att skapa en snygg grå och silverdräkt kan du bära en silverblus i silver med en lång grå ullrock och grå chinos. Koppla ihop dem med vita och svarta spetsiga klackar för att göra det rena utseendet.

Silverblus i silver med svarta byxor med hög midja och vida ben

silverblus i metall med svarta byxor med hög midja och vida ben
källa

För att se smal och lång ut kan du enkelt bära din outfit med byxor med hög midja för att visuellt flytta upp midjan. Till exempel kan du bära en silverblus och para ihop den med svarta byxor med hög midja och vida ben. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

T-shirt i silver med mörkblå skinny jeans


källa

Det här är en väldigt minimalistisk och elegant affärsavslappnad outfit. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en långärmad blus i silver med knappar och mörkblå skinny jeans. Det svarta bältet spelar en mycket viktig roll för att göra kläderna eleganta och smala. Avsluta med svarta oxfordskor för att se unika och snygga ut.

Silverblå paljettblus med svarta läderbyxor

silverblå paljettblus med svarta läderbyxor
källa

Denna outfit är en väldigt cool outfit som skjuter kuvertet ännu längre. Vad jag menar är att kläderna inte bara har en blank topp utan också en blank botten i läderbyxorna. Bär i detalj en långärmad blus i silver med svarta läderbyxor. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att komplettera det supercoola utseendet.

Enkelblus i silver med en axel

silver enarmsblus med ena axeln
källa

Denna outfit är en sexig outfit med låg vikt som låter dig visa upp en av dina axlar och krageben. I detalj är blusen här en asymmetrisk silverblus med en axel och en ärm. Koppla ihop den med svarta smala byxor och svarta läderstövlar för att se elegant och anmärkningsvärt ut.

Blus i silver med paljetter med klockärmar och svarta läderbyxor

silver paljettblus med klockärmar och svarta läderbyxor
källa

Det enklaste sättet att bära en silverblus är förmodligen att bära den med svarta byxor. I det här fallet kombineras silverfärgad blus med klockärmar med svarta läderbyxor för att få ett glänsande och attraktivt utseende. För skorna kan du bära svarta ballerinor för att ge outfit en elegant touch.

Silverblå knappblå blus med svart minikjol

silvermetallisk blus med knappar och svart minikjol
källa

Om du letar efter en outfit för ditt nästa företagsevenemang men inte vill se annorlunda ut än vad du normalt klär för jobbet, här är en outfit som är precis för dig. Du kan helt enkelt ha på dig en silverblus med knappar och en svart formad minikjol. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att slutföra den här eleganta versionen av en typisk affärsavslappnad outfit.

Metallisk blus med grå, beskurna byxor med vida ben

Metallisk blus med grå, beskurna byxor med vida ben
källa

Detta är en mycket unik och kreativt designad outfit. Du kan bara berätta från de vita stövlarna. För att uppnå detta utseende kan du bära en silvermetallisk blus med grå beskurna vidbenbyxor. Koppla ihop dessa bitar med vita läderknäskor för att komplettera detta iögonfallande och snygga utseende.

Silke button up skjorta med svarta chinos

Silkesskjorta med knappar och svarta chinos
källa

För en enkel och elegant affärsdräkt kan du bära en silverblus med knappar och svarta chinos. För skorna, ha ett par svarta ankelremmar med öppen tå för att se mer elegant och feminin ut.

Här är silverblusens outfitidéer som jag vill dela med dig. Där är glänsande kläder förmodligen inte något du vill ha ofta, men att bära dem ibland kan förmodligen vara mycket roligt för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*