Hur man bär silver sjal

Hur man bär silver sjal

Om du vill lägga till lite mer sofistikering i din outfit på några sekunder är det bäst att lägga en silverhalsduk över axlarna. Även om resultaten ofta är förvånansvärt bra är silversjalarna inte så populära att du kommer att se dem överallt. Detta är faktiskt en stor fördel för de av er som gillar att se mer unika ut. För att göra det enklare för dig att utforma har jag sammanställt några riktigt bra idéer för silverhalsdukar för dig. Låt oss dyka in.

Silverhalsduk med svart figur-kramande paljettklänning


källa

Trots allt är silverhalsduken något som är mycket märkbart och glänsande. Därför är det vettigt att införliva det i en cocktailfestdräkt. Du kan till exempel kombinera en svart bodycon-miniklänning med paljetter med en silverhalsduk. Koppla ihop dem med ankelremmar med öppen tå i silver för att slutföra kläderna.

Silverhalsduk med djup V-ringning i vit spets

silver halsduk vit spets djup v-ringad klänning
källa

Från föregående outfit kan du se att silverhalsduken passar bra med en svart klänning. Här visar denna outfit att den också fungerar perfekt med vitt. Du kan bära silverhalsduken med en vit brudtärneklänning med en djup V-ringning. Koppla ihop dem med vita klackar med öppen tå för att komplettera det här snygga utseendet.

Silverbroderad spetsduk med svart skiftklänning

silver spets broderad halsduk svart skift klänning
källa

Ibland behöver du inte visa mycket hud för att se sexig ut. Du kan också se sexig ut genom att lägga något rent över en miniklänning för att ge utrymme för fantasi. Till exempel kan du bära en genomskinlig spetsduk i silver över en svart skiftklänning för att se vacker och återhållsam sexig ut. Koppla ihop dem med svarta ballerina-lägenheter för ett rent utseende.

Silverhalsduk med vit veckad chiffong maxiklänning

silver halsduk vit veckad chiffong maxiklänning
källa

Oavsett om du bär en vit chiffong maxiklänning som en brudtärnsklänning eller en cocktailklänning, är det lämpligt att bära en silverhalsduk och kan göra outfit ännu mer utmärkt. För att göra outfit ännu mer elegant kan du kombinera klänningen med silverklackar med ett öppet tåband.

Spetsduk med en vit, figur-kramande miniklänning

Spetsduk vit bodycon miniklänning
källa

Det finns tillfällen när du kanske vill lägga en halsduk över axlarna för att täcka dina axlar. Ett av dessa fall är när du bär en bodycon-miniklänning med ett vitt rör och du känner att du visar lite för mycket hud. Du kan bara bära klänningen med en silver spetsduk och vita klackar för att tona ner sexualiteten lite.

Halsduk i silver med svart miniklänning i tank

silver fransad halsduk svart tank miniklänning
källa

En av de största fördelarna med att bära en silverhalsduk är att den kan kopplas ihop med en avslappnad klänning för att skapa en outfit som är lämplig för cocktailparty. Det ensamma borde ha räddat många människor som hatar kostymer från huvudvärk. Ett bra exempel på detta skulle vara att ha på sig en svart tankskiftklänning med en silverfärgad halsduk och svarta ballerina-lägenheter för att skapa en enkel men vacker outfit.

Silksilka i silver med miniklänning i mörkblå spets

Silver siden halsduk marinblå miniklänning
källa

För ett mer damligt utseende kan du bära en lila bodycon-spetsminiklänning för en cocktailparty. Kombinera den med en silkesilkehalsduk för att se mer attraktiv och elegant ut. För skorna kan du bära ankelband i silver med öppna tår för att lysa ännu mer.

Bär med svart Sweetheart Neckline Bodycon klänning

svart bodycon klänning med älskling hals
källa

Här är ett annat exempel på att använda en silverhalsduk för att täcka dina axlar. I detalj kombineras en svart, axellös, figurkramande miniklänning med en hjärtformad halsringning med en silverhalsduk över axlarna. Para ihop dem med klackar i silver med öppen tå för att se elegantare ut.

Bär med Black Skater Mini Dress & Leggings

svart skater miniklänning leggings
källa

För att uppnå ett mer ungdomligt utseende kan en skater miniklänning ofta hjälpa till. Till exempel kan du bära en svart skaterklänning med en silverhalsduk. Lägg till svarta strumpor och svarta spetsiga klackar i denna outfit.

Silverhalsduk med vit västtopp och blå skinny jeans

silver halsduk vit väst topp blå skinny jeans
källa

Ett annat sätt att bära en silverhalsduk är att linda den runt din torso som om den var en wrap-top. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans och balettlägenheter för att hålla kläderna så enkla och rena som möjligt.

Mönstrad fransad halsduk med en svartvit klänning med dragkedja fram

mönstrad fransad halsduk svart och vit älskling dragkedja framklänning
källa

Låt oss nu utforska denna intressanta outfitidé tillsammans. Hur skulle det se ut att ha en mönstrad halsduk över en mönstrad klänning? Denna outfit har svaret för de som är nyfikna inklusive mig. Resultatet är definitivt mycket trevligt. För att uppnå detta kan du bära en silvermönstrad fransig halsduk med en svart och vit klänning med en älskling hals. Använd klackar i silver med öppen tå för skorna som passar perfekt till resten av kläderna.

Halsduk i silver med lila spetsväst

silvermask halsduk lila spets väst topp
källa

Låt oss nu titta på denna outfit som är relativt avslappnad och sexig samtidigt. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en lila spetsvästtopp med en silverhalsduk för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. För skorna kan du bära svarta ankelstövlar i mocka för att ge outfit en snygg touch.

Silverhalsduk med vit bröllopsklänning

Vit brudklänning i silver
källa

Som redan nämnts passar silverhalsduken bra med vita kläder. I det här fallet är den vita klänningen en mycket minimalt utformad vit bröllop maxiklänning. Bär dem med vita klackar för ett minimalt och uppfriskande utseende.

Använd den med en svart turtleneck och läderjackor

svart läder turtleneck tröja
källa

Här är ett väldigt intressant försök att bära ett feminint föremål som den här silverhalsduken med en snygg outfit. I detalj kombineras halsduken med en svart ärmlös turtleneck och svarta läderjackor. För skorna kan du bära svarta ballerinor för att ge outfit en feminin touch.

Silverhalsduk med en helt svart outfit

silver halsduk med en helt svart outfit
källa

Här är ett annat bra exempel på hur en silverhalsduk kan förvandla en elegant outfit till en mer feminin. För att forma denna outfit kan du bära en svart västtopp med svarta skinny jeans och svarta mockaskor. Bär en silverhalsduk för en elegant, damliknande touch.

Här är silverhalsdukens outfitidéer som jag tycker är vackra och unika. Allt du behöver göra för att utvidga ditt outfit-spel är att ha en silverhalsduk redo i din garderob. Låt oss prova dessa kläder ovan och se om de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*