Hur man bär silver sandaler

Hur man bär silver sandaler

För att se glänsande och snygg ut och ändå se väldigt naturligt ut är det en mycket bra idé att subtilt lägga till ett silverelement i din outfit. Dessutom är det bra att bära silversandalerna. Silver sandaler kan vara blanka, men de är något du kan utforma ganska enkelt, och du kan också enkelt ta av dem. En enkel kombination av t-shirt, jeans och silver sandaler gör att du redan ser väldigt bra ut. För att visa dig fler sätt att utforma dem på, har jag sammanställt några riktigt fina silver sandal outfit idéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart och vit randig tröja med silver sandaler


källa

Till att börja med den här listan över snygga och glänsande outfitidéer, kommer jag att visa dig en elegant business casual outfit som du enkelt kan ta av. Du kan bara bära en svartvit randig romper som fokus för din outfit. Koppla ihop den med ett par silverplattformiga sandaler och en svart läderhandväska för att se super chic ut.

Ljusblå jeansjacka med vita denimoveraller och silversandaler

Ljusblå jeansjacka med vita denimoveraller och silversandaler
källa

För att uppnå detta uppfriskande och ungdomliga utseende kan du bära en ljusblå jeansjacka i pojke över en blå denimdräkt. Inte bara kan dessa bitar få dig att se söt ut, men de kan också få dina ben att se långa och smala ut. Bär ett par silvermetalliska glider för skorna för att slutföra kläderna.

Vit kavaj med svart blus och tryckt pennkjol

vit kavaj med svart blus och tryckt pennkjol
källa

Även om stycken verkar vara ett bättre ställe att arbeta på papper, fungerar inte verkligheten verkligen på det sättet. Här har du ett par silverrutschbandsandaler som passar perfekt till din arbetsdräkt. För att slutföra detta utseende kan du bära sandalerna med en svart t-shirt, en vit kavaj och en svartvitt tryckt pennkjol.

Vit t-shirt med blå jeansshorts med muddar och silverklackade sandaler

vit t-shirt med blå jeansshorts med muddar och silverklackade sandaler
källa

Denna rena och avslappnade outfit är perfekt för en avslappnad outfit som en superavslappnad strandevenemang. För att forma denna outfit kan du bära en vit t-shirt med ljusblå manschettjeans. Använd silverglidande sandaler för att göra en minimalistisk outfit.

Grå ärmlös topp med vit mini spets kjol och silver metallic sandaler med remmar

grå ärmlös topp med vit mini spets kjol och silver metallic sandaler med remmar
källa

Detta är en väldigt uppfriskande och flickaktig business casual outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. Bär en grå ärmlös topp för toppen. Koppla ihop den med en vit minikjol. För skorna kan du bära ett par silverplatta sandaler för att se avslappnad och vacker ut.

Vit chiffongblus med blå ribbade jeans och sandaler med smal passform

vit chiffongblus med blå ribbade jeans och sandaler med smal passform
källa

För att uppnå detta damliknande och eleganta utseende kan du bära en vit chiffongblus med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med mörkblå slim fit-jeans med manschetter. För resten av kläderna kan du bära en svart axelväska i läder och ett par silverklackade sandaler för att se extra smal och elegant ut.

Blush och blått chiffong midiklänning med rynkad midja och silverklackade sandaler

rödaktigt och blått tryckt, samlat, monterad chiffong midiklänning med silver sandaler
källa

Detta är en vacker och uppfriskande outfit som du kan ha på dig som både street outfit och business casual outfit. Använd en chiffong midiift-skiftklänning med en rynkad midja i rodnadrosa och ljusblå för att forma det här utseendet. Kombinera den med ett par silverklackade sandaler och en ljusrosa läderhandväska för en elegant twist.

Ljusrosa topp med silverskridskor och plattformssandaler

Ljusrosa topp med silverskridskor och plattformssandaler
källa

Denna outfit är väldigt vacker och får dig också att se tunn och lång ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusrosa kortärmad tröja med en silvermetallisk skater minikjol för att se tunn och smal ut. För skorna kan du bära ett par silverplattformiga sandaler för att komplettera detta eleganta utseende.

Vit blazer med en svart blus och en hög midja, figur-kramande kjol

vit kavaj med svart blus och figurkramande kjol med hög midja
källa

Detta är en stilren, lagrad outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret. För att forma denna outfit kan du bära en svart t-shirt med en svartvitt tryckt knälång figurkram. Lägg till en vit kavaj för några fina lager. Bär ett par silverglidande sandaler för skorna för att slutföra outfit med en blank touch.

Grå grafisk tröja med svart mini-läder kjol

grå grafisk tröja med svart mini läder kjol
källa

Det här är en ganska avslappnad outfit som kan få dig att se chic och lättillgänglig ut. Till toppen kan du bara ha på dig en grå och svart tröja för att se mysigt ut. Koppla ihop den med en minikjol i svart läder för en sval och mörk touch. Vik upp kläderna med silverklackade sandaler.

Vit tunikablus med blå ribbade jeans och silversandaler

vit tunikablus med blå jeans med manschetter och silver sandaler
källa

Detta är en väldigt avslappnad street outfit som kan få dig att se attraktiv och mysig ut. För att forma denna outfit kan du bära en vit tunikablus med en avslappnad passform och blåklippta jeans med raka ben och knämuddar. Bär ett par silverbandssandaler för skorna för att slutföra utseendet.

Mörkblå och röd sicksackminiklänning med band i silver

Miniklänning med mörkblå och röd sicksacktryck och sandaler med silverband
källa

Låt oss nu titta på en mycket kreativt designad outfit. Som utgångspunkt för denna outfit kan du bära en mörkblå och röd kortärmad miniklänning med sicksacktryck. Kombinera den med en vit axelväska i läder. Bär ett par silverbandiga platta sandaler för skorna för att komplettera denna outfit med en snygg och uppfriskande touch.

Vit knäppt skjorta med blå mini-jeansshorts

vit skjorta med knappar och blå mini-jeansshorts
källa

När du pratar om att se uppfriskande ut kan det ofta hjälpa dig med blå jeansshorts. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och blå jeansshorts. Koppla ihop dem med ett par silver sandaler för att komplettera outfit på ett glänsande och rent sätt.

Här är idéerna om silversandkläder som jag vill dela med dig. Prova dessa snygga kläder så ser du snabbt hur enkelt det är att ta av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*