Hur man bär silkesskjorta

Hur man bär silkesskjorta

Om du tycker att en skjorta med knappar är för formell och ointressant, är mitt uppdrag idag att få dig att tänka. Jag ska prata om en viss typ av knappskjorta som ser blank och snygg ut, silkesskjortan. Du kan enkelt bygga en snygg outfit runt en sidenskjorta, oavsett om du gör den till outfitens fokus eller bär den med en blazer. För att visa dig hur du enkelt kan utforma silkeskjortan har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för sidenskjortkläder för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Rosa guld sidenskjorta med smala jeans med hög midja


källa

En roséguld sidenskjorta ser både iögonfallande och feminin ut. Men för denna outfit används den för att bygga en snygg outfit. Det är stoppat i ljusblå skinny jeans med hög midja. Koppla ihop dem med vita sneakers för att skapa ett avslappnat men ändå unikt utseende.

Vit sidenskjorta med blå skinny jeans

vit siden skjorta blå skinny jeans
källa

Denna outfit liknar väldigt den tidigare men har olika färger. En vit sidenskjorta kombineras med ljusblå skinny jeans. Kombinera skjortan och jeansen med ett par svarta ballerinaskor för en elegant avslappnad outfit. En svart plånbok kan elegant klä outfit.

Ljusgul sidenskjorta med mörkblå skinny jeans

ljusgul sidenskjorta mörkblå skinny jeans
källa

Om du vill se mer avslappnad och pojkig ut, ta bara av dig skjortan. För denna speciella outfit är den ljusgula sidenskjortan inte undanstoppad. Kombinerat med mörkblå skinny jeans och svarta ballerinor, skulle detta vara en avslappnad och avslappnad outfit.

Vit skjorta med svart kavaj och jeans

vit skjorta svart kavaj jeans
källa

Som du kanske redan vet kan det att du bär en vit knappskjorta med en svart kavaj får dig att se elegant och smal ut. Om du byter ut din typiska vita skjorta med en sidenskjorta, ger det outfit en feminin touch. Ett par ljusblå skinny jeans och svarta flats för en avslappnad och avslappnad outfit är ett trevligt alternativ.

Svart prickig sidenskjorta med läder kjol

svart polka dot silke skjorta läder kjol
källa

Om du vill ha mer detaljer och kreativitet i din sidenskjorta, borde den här svarta prickiga sidenskjortan tillfredsställa dig. Koppla ihop den med en minikjol i svart läder och svarta mocka-balettklackar för att komplettera denna vackra och unika outfit.

Vit Rib Bow Bow Silk Shirt med svarta byxor

vitt band rosett siden skjorta svarta byxor
källa

En vit sidenskjorta kan användas för att ge en feminin touch till en svart klänningbyxoutfit. Till exempel kan du bära en vit fluga silkesskjorta och svarta klänningbyxor för att se formell och feminin ut. Bär svarta ballerinaskor för dina skor så att kläderna ser mindre klumpiga ut.

Ljusgrå skjorta med en grå penskjol

vit skjorta grå penna kjol
källa

Här är en typisk grå pennkjol och skjortoutfit som du antagligen bär mycket på kontoret. Byt bara din signaturskjorta med en sidenskjorta och lägg till en uttalande kedja till mixen. Den ointressanta dräkten blir till en snygg en med fina detaljer.

Rose guld sidenskjorta med vita skinny jeans

rosa guld siden skjorta vita skinny jeans
källa

När det gäller jeans tänker vi ofta bara på jeans eller svarta jeans. Du saknar mycket om du inte har de vita jeansen i din garderob. Ett elegant sätt att forma de vita jeansen är att para ihop dem med en rosa guld sidenskjorta. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för en mer avslappnad look.

Marinblå sidenskjorta med pojkvänjeans

Marinblå silke skjorta jeans
källa

För en snygg och något unisex look kan du bära en mörkblå sidenskjorta med pojkvänjeans. Jag skulle rekommendera att du bär vita sneakers för ett riktigt avslappnat utseende, eller så kan du bära svarta balettlägenheter för att ge en feminin touch till detta unisex-utseende.

Vit skjorta med svarta skinny jeans & krage

vit skjorta svart skinny jeans choker
källa

Eftersom den svarta chokern har blivit en enorm trend i gatumodvärlden, låt oss titta på en outfit som försöker integrera en choker i en silkesskjortoutfit. För att uppnå detta snygga utseende, slå ihop en vit sidenskjorta med svarta skinny jeans och svarta ballerinaskor. Koppla ihop dem med en DIY svart krage för att se grov och seig ut.

Mörkblå sidenskjorta med svarta chinos

mörkblå sidenskjorta svarta chinos
källa

För en elegant arbetsdräkt kan du bära en mörkblå sidenskjorta med svarta chinos. För skorna fungerar antingen silver eller svarta klackar perfekt. Om du vill kombinera denna outfit med en jacka är en grå tweedjacka ett bra alternativ.

Vit skjorta med jeans & brunt läderbälte

vit skjorta jeans brunt läderbälte
källa

För en enkel och ren arbetsdräkt kan du helt enkelt ha på dig en vit sidenskjorta med knappar och ljusblå skinny jeans. Se till att skjortan är undanstängd och att ett brunt läderbälte är slitet. Bär ett par svarta klackar med öppna tår för skorna för att ge en feminin touch till kläderna.

Svart sidenskjorta med joggbyxor

svart sidenskjorta joggerbyxor
källa

Använd en svart sidenskjorta med knappar och svarta svarta satinbyxor för en helt cool och mörk svartsvart outfit. Komplettera din outfit med svarta klackar med öppna tå med ankelband och ett svart chokerhalsband för en snygg outfit. Om du vill se fler kläder med liknande skor kan du kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar svarta klackar med ankelband.

Svart prickig skjorta med utsvängda jeans

svarta prickiga skjorta flared jeans
källa

När året går framåt blir det väldigt sällsynt att se jeans utställda. Den här outfit med de utsvängda jeansen ser fortfarande väldigt relevant ut. Kombinera jeansen med en svart prickad sidenskjorta och röda mockaskinn för ett unikt och iögonfallande utseende.

Svart tryckt sidenskjorta med jeans

svart tryckta sidenskjorta jeans
källa

För en avslappnad, lågprofil look kan du bära en svart tryckt sidenskjorta med blå raka jeans. Bär ett svart bälte och svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit i stil.

För damer som letar efter sätt att se mer feminin ut med knäppta skjortor, hoppas jag att idéerna i sidenskjortkläder ovan kan svara på din fråga bra. Om du tyckte att detta blogginlägg var användbart, kolla in våra tusentals andra outfitidéer som finns på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*