Hur man bär silke klänning

Hur man bär silke klänning

Sidenklänningar är perfekta för formella evenemang. Deras glänsande natur är det som gör dem så iögonfallande. På grund av silkens mjukhet visar klänningarna fortfarande kroppens kurvor, oavsett om snittet är smalt eller löst. Ibland finns det några sidenklänningar som också kan bäras på jobbet. I det här blogginlägget kommer jag främst att prata om formella tillfällen, men också om några arbets- och gatutrustningar. Jag har sammanställt några av de bästa idéerna för silkesdräkt för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå midisideklänning med djup V-ringning


källa

För att starta listan pratar jag om en relativt platt sidenklänning. Detta är en grå midisideklänning som kan designas för semi-formella och formella tillfällen. Du kan helt enkelt bära den med svarta läderstövlar för att komplettera denna minimalistiska och bekväma look.

Röd maxi sidenklänning med halsringning

röd maxi sidenklänning med halsringning
källa

Den här röda maxi-sidenklänningen med scoop-hals är eld. Som med andra sidenklänningar är tyget så mjukt att dina kurvor, särskilt din midja, blir synliga. Silkeklänningen är inte svår att forma, men den är säkerligen svår att bära. Men jag hoppas att detta inte avskräcker dig, det motiverar dig att gå jogging eller till gymmet. Hur som helst, den här sidenklänningen är bara så vacker att du helt enkelt kan bära den med klackar med öppna tå och låta klänningen lysa.

Svart skinnjacka över en miniklänning i silkeslind

svart kofta över en miniklänning i silkeslind
källa

Detta är en helt sexig miniklänning i silkesilke. För skorna skulle jag rekommendera att du bär nakna sandaler för att ge outfit en boho-stil. För att se ännu mer elegant ut kan du lägga en svart skinnjacka över axlarna.

Silver maxi sidenklänning med longline sidenjacka

Silver Maxi Silk Dress Longline Cardigan
källa

För ett snyggt, helt silverfärgat utseende kan du bära en silver maxiklänning i siden med en lång silverkofta. Koppla ihop dem med silverspetsiga tåklackar för att komplettera detta unika och konsekventa utseende.

Röd miniklänning med djup V-ringning

röd miniklänning med djup V-ringning
källa

Denna fantastiska röda miniklänning med en djup V-ringning är perfekt för en strandfotografering. Det kan verkligen visa upp dina kurvor, men det kräver inte att du visar lika mycket hud som en bikini. Att ha på sig en sådan sexig klänning är ett alternativ till att ha en luftig klänning. Det är skärpa mot en uppfriskande känsla.

Röd djup V-ringad klänning med passform och flare

röd klänning med djup V-ringning och utsvängd klänning
källa

En passform och flare klänning kan ofta lägga lite söt till ditt utseende. Denna speciella röda klänning med en djup V-ringning och flare är en kombination av sexualitet och söthet. Du kan bara bära den med svarta spetsiga tåklackar och en svart kopplingsväska för att se enkel men vacker ut vid ett formellt tillfälle.

Röd slipad sidenklänning med svarta fotkängor

röd slip silke klänning svarta ankel stövlar
källa

Här är en gatoutfit för att visa hur man bär en sidenklänning avslappnad. Du kan bära en körsbärsröd sidenklänning med svarta läderstövlar. Ta med en avslappnad svart väska för att mildra klänningens formalitet. Lägg till en snygg touch genom att bära ett chokerhalsband.

Silkeklänning med hög split

hög split silver siden klänning
källa

En klänning med hög split kan ofta få fram elegansen i dig. Om du till exempel bär en djup split silver sidenklänning med en djup V-ringning för en formell fest kan du se både sexig och elegant ut. Du kan kreativt ha på dig klänningen med ett par grå pälsklackar för en extra touch av elegans.

Silver Slip Silk Dress med roséguld bomberjacka

Silver slip silk klänning rosa guld bomberjacka
källa

Denna outfit är en ädel guld- och silverdräkt. Det är inte alltid lätt att bära guld och silver tillsammans eftersom de kan se väldigt besvärliga ut om bitarna inte går bra ihop. Men för denna outfit verkar bitarna passa perfekt. Bär bara en silkeslipad silkeklänning med silverspetsiga tåklackar. Bär en roséguld bomberjacka och skjut den rakt under axlarna för ett helt elegant utseende.

Rose Gold Belted Midi Silk Dress

Midi sidenklänning med rosaguldbälte
källa

Detta är en arbetsdräkt som ser dominerande ut. Det är ett trevligt alternativ till en svart kostym när du vill klä dig. Bär bara den rosa guldklänningen i midisilke med bälte för ett kraftfullt utseende. Se till att du bär ett svart, brett bälte för att se tillräckligt aggressivt ut. Kombinera den med svarta klackar och en svart handväska för att komplettera denna fantastiska look i guld och svart.

Grön midi sidenklänning med djup V-ringning

grön midisideklänning med djup V-ringning
källa

Jämfört med en guld sidenklänning är den här klänningen en mycket mindre aggressiv, bekvämare grön midi-sidenklänning. Bär den med svarta sandaler och en svart handväska för en uppfriskande känsla.

Vit passform och flare Midi Silk Dress

vit passform och utsvängd midi sidenklänning
källa

Denna passform och flare vita sidenklänning är så bedårande. Du kan bara bära den med röda eller vita klackar för en luftig och vacker look. Inga tillbehör krävs. Håll det bara rent och enkelt för att se bäst ut.

Silver en axel lång sidenklänning

silver en axel-längd siden klänning
källa

För att gå på röda mattan är en silkeklänning i silver med en axel perfekt. Använd inte bara casual skor för du tror att du kan dölja skorna med klänningen.
Detaljer är ofta lika viktiga som det viktigaste. Bär därför ädla silverklackar med paljetter som passar perfekt med klänningen.

Beige slipklänning med grå lårstövlar

beige slip klänning grå overknee stövlar
källa

För en underbar avslappnad outfit perfekt för dejting, överväga att bära en beige slip silkeklänning med grå lårhöga mockaskor.

Tvådelad uppsättning bestående av en rosa guldfärgad midisideklänning och en lång kofta

Roséguld midiklänning lång kofta
källa

Det finns alltid några människor som föredrar ett pojkaktigt utseende än ett moget feminint utseende. Denna outfit ger er båda i en outfit. Använd en roséguld midisideklänning med en matchande lång kofta. Kombinera dessa eleganta bitar med vita sneakers för en intressant kontrast. Men för att göra det är det bättre om du faktiskt är värd för festen så att folk ser detta som en snarare snarare än ett misstag.

Guld bodycon silkesklänning med vit häl på hälen

silkeklänning i guld med vit öppen tå
källa

För ett minimalt utseende kan du bära en guldfigur som kramar sidenklänning för att visa upp dina kurvor. Koppla ihop den med vita klackar med öppen tå för att avsluta klädseln snyggt.

Här är några av de bästa idéerna för silkesdräkter som jag just delat med dig. Jag hoppas du tycker om det. Det finns tusentals andra outfitidéer som du kan hitta på denna webbplats också. Kolla på henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*