Hur man bär Silk Slip Dress

Hur man bär Silk Slip Dress

Om du inte har någon aning om hur du ska ha på dig en klänning för att se ut som sexig och sexigt, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om silkeslipklänningen, något som får dig att se riktigt sexig ut på ett naturligt och överdrivet sätt. Det är perfekt för cocktailparty, barnvagnar, datum och tillfälligt arbete också. För att bättre visa dig hur mångsidig det är har jag sammanställt några riktigt fina idéer för silkeslipkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart mini sidenklänning med vita jeans


källa

Vanligtvis när du vill utforma en silkeslipad klänning, särskilt en miniklänning, bär du den bara med klackar och du har redan en snygg outfit. För att starta listan visar jag dig ett mer kreativt och snyggt sätt att utforma den. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart miniklänning med silkeslip över vita skinny jeans. Använd svarta klackar för att komplettera utseendet.

Blush Pink Silk Slip Dress med vit T-shirt


källa

Här är ett annat sätt att bära en sidenklänning utan att hoppa över mycket. Du kan också bära en rodnadrosa miniklänning med silkeslip över en vit t-shirt. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar och en svart läderkorsväska för att slutföra utseendet.

Rosa guld maxiklänning med bälte

Rosa guld maxiklänning med bälte
källa

Mini-klänningar ser inte bara lite mer elegant ut, en midiklänning kan också se lite mer elegant ut. För att forma denna outfit kan du bära en rosa guldfärgad slipklänning med midisidbälte. Kombinera den med svarta loafers och en svart snygg läderkorsväska för att komplettera ditt utseende.

Camel Maxi Trenchcoat över Burgundy Silk Maxi Slip Dress

Camel Maxi Trenchcoat över Burgundy Silk Maxi Slip Dress
källa

Detta är ett mycket intressant och snyggt sätt att skapa en lagerlagd outfit. För att uppnå detta kan du bära en burgundy siden maxiklänning och toppa den med en kamel axellängd trenchcoat. Bär den med ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för den extra eleganta finishen.

Vit slip maxiklänning med gul kappa

vit slip maxiklänning med gul kappa
källa

För att se mer uppfriskande och oskyldig ut är en vit slipklänning ett utmärkt val. Den här gången kommer den i form av en maxiklänning i vitt siden med bälte. Du kan glida på en lång gul kappa som ser mellan en kappa och en kofta. Använd klackar med öppen tå i marinblå mocka för att göra det här underbara utseendet.

Blush Pink Mini Silk Slip Dress med svart rem

rodnadrosa mini-sidenklänning med svarta remmar
källa

Här är ett mycket typiskt och ikoniskt sätt att utforma en miniklänning med silkeslip. Detta är en rodnadrosa som ser helt feminin och vacker ut. Koppla bara ihop det med ett par svarta mockaklackar med ett öppet tåband och en rosa choker för att se snygg och snygg ut.

Silverfärgad miniklänning i siden med djup V-ringning och läderjacka

vit sidenklänning med djup V-ringning och skinnjacka
källa

Den här glidande miniklänningen är nog den sexiga på listan. I detalj är det en silverslipad miniklänning med djup V-ringning. Du kan balansera den feminina känslan med en elegant svart skinnjacka för att se ännu mer märkbar ut. Använd silverklackar med öppna tår för att komplettera det anmärkningsvärda utseendet.

Svart lång kavaj med rosa spets och miniklänning med silkeslip

svart lång kavaj med rosa spets och miniklänning i silkeslip
källa

Detta är ett mycket intressant och framgångsrikt försök att införliva en silkeslipklänning i en arbetsdräkt. För detaljer, använd en rosa miniklänning med spets och siden samt topp med en svart lång kavaj. För att slutföra din outfit i stil och klass, använd svarta sandaler med plattformsplattform och en svart läderhandväska.

Rosa midisilkeklänning med svarta sandaler

rosa midi siden klänning med svarta sandaler
källa

Detta är också en affärsavslappnad outfit, men den lutar kraftigt på den avslappnade sidan, vilket gör den mer lämplig för de av er som bara behöver följa en lös klädkod. För att forma det här utseendet, använd helt enkelt en rosa midisideklänning med svarta sandaler i fuskpäls.

Kamel lång kofta med grå siden midiklänning

Kamel lång kofta med grå siden midiklänning
källa

Detta är en outfit som är både sexig och ungdomlig. Det är en perfekt outfit för ett formellt företagsevenemang där du vill se sexig ut på ett mer naturligt sätt. För att forma denna klädsel, använd bara en silkeslipad midiklänning i silke med en crepe longline cardigan. Kombinera dem med chelsea stövlar i svart läder för att göra det fantastiska utseendet.

Blushrosa miniklänning med grå mocka lårhöga stövlar

Blush Pink Mini Slip Dress med grå mocka över knästövlarna
källa

För dig som gillar att klä dig som en minimalist är det så minimalt som en cocktailparty kan vara. För att uppnå det här attraktiva och enkla utseendet kan du helt enkelt ha på dig en rodnadsliten rosa sidenklänning. Kombinera den med ett par grå mocka över knästövlarna för att komplettera utseendet.

Rosa guld maxiklänning sidenklänning med svart tröja

Rosa guld maxiklänning sidenklänning med svart tröja
källa

Här är en bra idé för dig som vill ha en silkeslipklänning till kontoret på ett lämpligt och elegant sätt. Du kan också bära en svart turtleneck med en turtleneck för toppen och en maxiklänning gjord av roséguldsilke över. Använd svarta mockasko klackar för att ge elegans till din outfit.

Mörkgrå midisilkad klänning med djup V-ringning och ankelstövlar

mörkgrå midisilkad klänning med djup V-ringning och ankelstövlar
källa

Detta är en snygg och lågmäld sexig outfit som kan få dig att lysa vid ett formellt evenemang. Samtidigt är det en mycket minimal outfit. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en grå midiklänning i siden siden. Kombinera den med svarta läderstövlar för att ge stilen lite mer stil.

Grön asymmetrisk midiklänning med slipad tåklack

grön asymmetrisk slipklänning i midisilke med öppna remmar i klackarna
källa

För att se extremt sexig och elegant ut vid ett formellt evenemang, här är en klänning du kanske vill prova. Det är en grön asymmetrisk midisideklänning med en djup V-ringning. Bara para ihop den med ett par svarta sandaler med öppen tå för att se fantastiskt ut.

Silver maxiklänning i siden med grå longline-kofta

silver maxi silkeslipklänning med grå kofta
källa

Detta är en väldigt cool och kreativt designad outfit speciellt för dig som gillar att se annorlunda ut på en cocktailparty. För att forma denna outfit kan du bära en silkeslipad maxiklänning i silke och lägga en mörkgrå lång kofta över den. Använd en silverfilthatt och vita sneakers för att göra utseendet komplett.

Hoppas att du gillar idéerna om silkeslip som jag delade med dig ovan. Av någon anledning verkar siden och halkklänning bara fungera perfekt tillsammans. Prova dessa kläder och justera dem här och där för att passa dig bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*