Hur man bär Silk Camisole

Hur man bär Silk Camisole

Camisolen är definitivt något som ser väldigt feminint och sexigt ut. Vad jag ska prata om idag är dock en mycket speciell typ av camisole som fortfarande ser sexig ut, nämligen sidenskjortan. Det är faktiskt inte så svårt att utforma en sidenskjorta. Du kan utforma det ungefär som en västtopp skulle göra. Det är bara att resultatet blir mycket mer attraktivt. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för silkesskjortoutfit och ska visa dig nu.

Svart sidenskjorta med smala jeans och sneakers

svarta skinny jeans från sidenskjorta
källa

När det gäller sidenskjortor är svart, vitt och vinrött de mest populära och också de snyggaste färgerna. Låt oss börja den här spännande listan med den första, den svarta sidenskjortan. Ett avslappnat men sexigt sätt att bära det är att helt enkelt bära det med svarta skinny jeans och vita sneakers. Det här är den typ av kläder som ser fantastiska ut och ändå ser ut som om du inte ens försöker.

Svart sidenskjorta med vit midjekjol med flare

svart sidenskjorta med vit midikjol
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den svarta sidenskjortan. Den här gången är den ihop med en vit midikjol för ett mer feminint utseende. För skorna kan du bära ett par svarta bandiga sandaler med silverfärgade detaljer för att lägga till lite extra till outfit.

Burgundy sidenskjorta med svarta skinny jeans

burgundy sidenskjorta svarta dräneringsrör jeans
källa

Som redan nämnts är den burgundy-färgade camisolen definitivt den mest populära tillsammans med den svarta och vita camisolen. Ett avslappnat och snyggt sätt att utforma det skulle vara att bära den med svarta smala jeans och spetsiga tåklackar med svarta fotledsremmar. Om du vill ha en jacka är en svart skinnjacka det perfekta valet.

Svart kavaj med trasiga smala jeans

svarta skinny jeans med en camisole
källa

Låt oss nu titta på en minimalistisk, helt svart outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en svart sidenskjorta för toppen. Kombinera den med svarta rippade skinny jeans för att göra det helt svarta utseendet. För skorna rekommenderar jag starkt att du bär de svarta balettplattorna istället för klackarna för att hålla utseendet enkelt och rent.

Vit sidenskjorta med svarta jeans med hög midja och vida ben

vit sidenskjorta svarta jeans med hög midja och vida ben
källa

Denna outfit är inte bara feminin och vacker, det gör också tricket att dina ben ser längre ut. Allt du behöver är klippta byxor med hög midja för att visuellt flytta midjan uppåt. Bär i detalj en vit sidenskjorta överst och para ihop den med svarta jeans med vida ben. Ett par svarta läderstövlar är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Bär över vit överdimensionerad vit skjorta

vit överdimensionerad vit skjorta
källa

Låt oss nu titta på hur du skapar ett snyggt lager i lager runt en sidenskjorta. Ett sätt att göra detta är att bära en svart sidenskjorta över en överdimensionerad, långärmad vit skjorta. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att se snygga och snygga ut.

Svart camisole över grå collegetröja

svart camisole över grå collegetröja
källa

Här är en annan snygg lagerlagring. Den här gången bärs den svarta camisolen över en grå turtleneck. Koppla ihop dem med svarta chinos och svarta mockaskor för att se snygga och unika ut.

Svart sidenskjorta med vit kostym

svart sidenskjorta vit kostym
källa

För ett unikt, snyggt och lite unisex-utseende kan du kombinera en svart sidenskjorta med en vit kostymjacka på toppen. Kombinera dem med ett par vita chinos och ett par svarta plattformsskor för att komplettera detta helt coola utseende. Du kommer att ha mycket roligt att ha unisex-kläder då och då för att ge dina vänner en liten överraskning.

Använd den med jeans och en Heather Grey Long Cardigan

Jeansgrå lång kofta
källa

För en lågmäld sexig streetlook kan du bära en svart sidenskjorta och toppa den med en lång grå kofta. För koftan, drapera en av axlarna för att avslöja lite hud. Slutligen para ihop dessa bitar med höga midjeblå skinny jeans och ljusrosa sandaler för att se långa och smala ut.

Vit sidenskjorta med svarta chinos med vidben

vit sidenundertröja marinblå chinos med vida ben
källa

För ett mycket enkelt men feminint svartvitt utseende, här är några saker att tänka på. Bär en vit sidenskjorta till toppen. Bär den med svarta chinos med vidben och svarta spetsiga klackar för att komplettera detta minimala utseende. Så enkelt som denna outfit verkar, alla bitar fungerar bara felfritt tillsammans, vilket resulterar i denna snygga outfit.

Svart kavaj med vit skjorta med kepsärmar

svart camisole, vit skjorta med kepsärmar
källa

Denna outfit är en avsiktligt rörig outfit som ser elegant ut. För att uppnå detta kan du bära en svart sidenskjorta över en ärmskjorta. Låt slutet av skjortan kika ut och delvis tappa den i en ljusblå denimkjol med hög midja. För skorna rekommenderar jag starkt att du bär svarta balettlägenheter för att hålla utseendet enkelt och snyggt.

Roséguld sidenskjorta med djup V-ringning och mamma-jeans

Rose Gold Deep V Neck Silk Singlet Mom Jeans
källa

För ett glänsande och iögonfallande utseende behöver du bara följande tre enkla delar. Använd en roséguld sidenskjorta för toppen. Kombinera det med mamma-jeans och bleka öppna klackar för att ge looken en feminin touch.

Ljusrosa bodice med svart minikjol

ljusrosa camisole, svart minikjol
källa

Här är en luftig och lågmäld sexig look som verkligen gör att du sticker ut från mängden. För att uppnå detta kan du bära en ljusrosa sidenskjorta med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med en svart minikjol och svarta sandaler för att komplettera detta minimalistiska och underbara utseende.

Svart sidenskjorta över ljusblå knapp-up skjorta

svart sidenskjorta över ljusblå skjorta med knappar
källa

Här är ett intressant försök att bära en svart sidenskjorta över en typisk avslappnad Smark-arbetsdräkt. I detalj kombineras överdelen med en ljusblå skjorta, smala jeans och bruna remmar. Resultatet av att lägga till det extra lagret är förvånansvärt snyggt och ser bra ut.

Vit kavaj med svart halvskinnig minikjol i mesh

vit camisole svart halvtransparent minikjol i mesh
källa

Du kan också bära en vit camisole som en del av en cocktailpartydräkt. Du kan också kombinera den med en svart, halvtransparent minikjol i mesh. Koppla ihop dessa bitar med silverklackar med ett öppet tåband för att göra outfit mer elegant.

Här är några underbara silkesskjortoutfitidéer som jag ville dela med dig. Jag hoppas att du tycker att listan ovan är användbar. Om du gör det kanske du också vill prova tusentals andra outfitidéer som du hittar på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*