Hur man bär senapsgul tröja

Hur man bär senapsgul tröja

Ibland, oavsett om du jobbar eller träffar dina vänner, vill du se mer glad ut för att ge dig själv lite energi. Du kanske vill göra det genom att bära en senapsgul tröja med en citrongul tröja som är alldeles för lätt för dig. Underskatta inte det lilla boostet. Ibland behöver du bara lite mer energi för att göra en hård dags arbete mjukare. Det är inte så svårt att utforma som det låter. För att göra det super enkelt för dig har jag sammanfattat några riktigt fina senapsgula tröja-idéer som du kan hänvisa till. Låt oss titta på dem nu.

Senapströja med svart floppy hatt med kamelstövlar


källa

Vanligtvis är allt du behöver göra att para en senapsgul tröja med smala jeans för att se bäst ut. Men för att starta listan med outfitidéer med en liten överraskning, låt mig visa dig en konstnärlig outfit. Du kan bära en senapsgul tröja med en svart floppy hatt och svarta skinny jeans för att se artig och smal ut. Koppla ihop dem med ankelstövlar i kamelmocka för att ge utseendet en elegant touch.

Kabelstickad senapströja med svart filthatt och plånbok med leopardmönster

Kabelstickad senapströja med svart filthatt och plånbok med leopardmönster
källa

Kärnidén med denna outfit är mycket lik den tidigare outfit. Men med olika tillbehör skapas en helt annan känsla. Bär en senapsgul kabelstickad tröja med en svart filthatt för att komplettera denna outfit. Kombinera dem med svarta skinny jeans och grå mockaskor. Lägg nu till en leopardtryckskoppling för att lägga till en sofistikerad twist i kläderna.

Senapsgul ribbstickad tröja med halsringning och vita skinny jeans

Senapsgul, ribbad tröja med en halsringning och vita skinny jeans
källa

För att skapa detta glada och uppfriskande utseende är det nyckeln att kombinera färgen senapsgul med vit. Bär en senapsgul tröja med ribbad, avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med vita skinny jeans för att se uppfriskande och smal ut. Använd ankelstövlar av kamelmocka för att skorna ska se snygga och feminina ut samtidigt.

Senapsgul kofta med vit t-shirt och sidenkantad halsduk

Senapsgul kofta med vit t-shirt och sidenkantad halsduk
källa

För att skapa några snygga lager är det en bra idé att ha en kofta istället för en tröja. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med en senapströja och en silkescarf med leopardtryck för att skapa några fina lager. Koppla ihop dessa bitar med marina skinny jeans och bruna läder knä höga stövlar för att slutföra utseendet.

Senapsgult longline tröja kofta med chiffongblus & ankel jeans

Senapsgult långjacka med chiffongblus och ankeljeans
källa

För att skapa det luftiga och avslappnade gatutseendet kan du bära en vit ärmlös chiffongblus med en senapsgul långdragen kofta med en avslappnad passform för toppen. Bär ett par marinblå eller mager jeans och vita sneakers med låg topp. Bär en halmfolie för att slutföra klädseln i stil.

Gul kofta med vit linne med en urringning och rippade skinny jeans

gul kofta med vit linne med en urringning och rippade skinny jeans
källa

Du kan verkligen bygga en konstnärlig och elegant outfit runt en senapsgul tröja. För att få ut effekten bättre, ha på dig en långt senapgul kofta med en siffra över en vit linne med en urringning. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Ett par svarta filt- och svarta stövlar i läder med öppen tå är en snygg parning av din outfit.

Longline tjock tröja kofta med gyllene paljetter klackar

Longline Chunky Sweater Cardigan med gyllene paljettklackar
källa

Ett sätt att se super chic ut är att bära något tjockt eller påse kontraintuitivt. I det här fallet kombineras en tjock senapsgul kofta med en vit T-shirt och svarta slim-fit jeans. Bär ett par guldklackar med höga klackar för skorna för att göra dem till en elegant och elegant outfit.

Ribbad tröja över svart knäppt skjorta

ribbstickad tröja över svart skjorta med knappar
källa

Här är ett mycket intressant sätt att utforma en senapströja. Den bärs så att du ser väldigt smart och balanserad ut på jobbet. För att forma denna outfit kan du bära en passande gul ribbstickad tröja över en svart knappskjorta. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta höga klackar för att komplettera outfit på ett elegant sätt.

Chunky ribbad stickad kofta med randig t-shirt och denim kjol framtill

grov ribbad kofta med randig T-shirt och jeanskjol med knappfickor
källa

För att få dina ben att se extra långa och smala ut, kan du använda ett litet trick genom att bära en tjock och lång senapsgul ribbstickad tröja över en svartvit randig t-shirt och en blå mini-denimknapp på framsidan. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta oxfordläderskor för att komplettera detta attraktiva utseende.

Chunky ribbad tröja med vattenfall halsringning och svarta skinny jeans

Chunky ribbad tröja med vattenfall halsringning och svarta skinny jeans
källa

För att se avslappnad och snygg ut på jobbet kan du helt enkelt klä dig genom att ha på dig en lite överdimensionerad senapsgul stickad tröja med kåpan och svarta skinny jeans. Som en sådan enkel outfit kan du göra mer med skorna. Till exempel kan du bära ett par svarta ankelstövlar i läder med klackar för att ge en snygg touch till utseendet.

Senapsformad V-ringad tröja med blå jeans och grå knähöga stövlar

Skräddarsydd tröja med senap och V-ringning, blå jeans och grå knähöga stövlar
källa

Ett mer unikt och sexigt sätt att forma tröjan är att bära en vertikal, figur-kramande senapströja för att visa upp några kurvor. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. Lägg till ett par grå läder knähöga stövlar så att du ser snygg och snygg ut.

Senapsgul, lätt beskuren tröja med svarta ankeljeans

Senapsgul, lätt beskuren tröja med svarta ankeljeans
källa

Ett annat trevligt enkelt knep för att se smalare ut är att ha på sig en lite beskuren tröja som denna senapsgula med svarta skyskrapabyxor som dessa svarta fotledsjeans här. Detta kan hjälpa dig att flytta midjan visuellt. Koppla ihop dem med svarta och vita plattformssneakers för att komplettera utseendet.

Chocky ribbad tröja med mock hals och ljusgrå slim fit jeans

Chunky ribbad tröja med mock hals och ljusgrå slim fit jeans
källa

För ett mysigt och snyggt utseende kan du bara ha på dig en överdimensionerad senapgul tröja med nacke i toppen. Kombinera den med grå slim fit-jeans. Bär ett par svarta spetsiga läder kortklackade stövlar för skorna för att ge stil till den minimala klädseln.

Här är de senapsgula tröjorna som jag vill dela med dig av. För dig som är ny till gul har listan över kläder ovan en ganska låg inträdeshinder som borde vara väldigt snäll mot dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*