Hur man bär Scalloped T-shirt

Även om det är lätt att tro att t-shirts vanligtvis bara ser bra ut med pojkartiklar som pojkvänjeans och khakibyxor, kan de faktiskt bäras för att få dig att se snygg, avslappnad och elegant ut. Det finns två faktorer som gör att skjortan ser lite mer elegant ut. Den första är tyget eller strukturen på den, vilket kan göra stor skillnad. För det andra kan några snygga detaljer på t-shirten också få den att se bättre ut. Ett mycket bra exempel är den kammade T-tröjan. Vad du ska se är några av de bästa idéerna för t-shirtkläder jag har samlat åt dig. Låt oss nu dyka in.

Vit kammad t-shirt med svarta skinny jeans


källa

För att starta den här listan över avslappnade och snygga outfitidéer börjar jag med en mycket minimal svartvit outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit tappad t-shirt med svarta skinny jeans. Bär bara vita sneakers för att hålla det avslappnade och enkla temat konsekvent.

Vit tappad t-shirt med mörkblå jeans och gula klackar

vit kammad t-shirt med mörkblå jeans och gula klackar
källa

Låt oss nu titta på en mer elegant outfit som använder klackar istället för vita sneakers. För att skapa detta snygga och eleganta utseende kan du bära en vit tappad t-shirt med mörkblå skinny jeans. Använd citrongula klackar för att se smala och pråliga ut.

Vit kammad t-shirt med röda mini-shorts

vit kammad t-shirt med röda mini-shorts
källa

För att få dina ben att se längre ut och för att uppnå ett mycket ungdomligt utseende, här är en cool outfit med mini-shorts. Bär en vit kammad t-shirt med röda mini-shorts för mer information. Koppla ihop dem med ljusrosa öppna tår och ett långt boho-stil halsband för att se mer uppfriskande och feminint ut.

Ljusrosa t-shirtklänning med korsad fåll och ärmar

ljusrosa t-shirtklänning med korsad fåll och ärmar
källa

Låt oss nu prata om en trevlig och damliknande twist på den kammade t-skjortan. Här är en blekrosa kammad t-shirtklänning med korsade detaljer på både ärmarna och fållen. Koppla ihop den med ljusrosa klackar och en silvermetallisk koppling för att se enkel och elegant ut.

Vit virkad spets beskuren kammad T-shirt med matchande svarta shorts

vit virkad spets t-shirt med beskuren topp och matchande svarta mini shorts
källa

För att se elegant och återhållsam sexig ut, här är en intressant outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en vit virkad spets-t-shirt med en kantad kant. Koppla ihop den med svarta mini-shorts med en kammad fåll. Bär ett par grå ankelstövlar med öppen tå för att se snygga och ladylike ut samtidigt.

Grå kammad utslagsplats över vit skjorta med knappar

grå kammad t-shirt över vit skjorta med knappar
källa

Här är en mycket kreativt utformad lagerlagring som du definitivt kan ha på dig som en affärsavslappnad outfit. För att forma det här utseendet, använd en vit slim fit-skjorta och en grå kammad t-shirt. Kombinera dessa bitar med mörkblå skinny jeans och rosa spetsiga klackar för att se attraktiva och eleganta ut.

Vit t-shirt med kantad fåll och svart midikjol

vit t-shirt med kantad fåll och svart midikjol
källa

Denna vita t-shirt har en mycket stor, cool och överdriven detalj med en kammad fåll. Du kan helt enkelt kombinera den med en svart midi-denimskärning för att mjuka upp det unika. För skorna kan du till och med bära vita sneakers för att förvandla denna outfit till en avslappnad och bekväm look.

Svart t-shirt med scoop-hals, vingehals och rippade jeans

svart t-shirt med scoop-halsringning och rippade och rippade jeans
källa

Om du har lagt ned mycket ansträngningar för att komma i form kanske du vill ha en slimmad outfit som den här för att visa upp ditt resultat lite. Till exempel kan du bära en svart, figur-kramande T-shirt med kepsärmar och en vingehals, samt rippade skinny jeans. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Vit och rodnande rosa blommig kort T-shirt med ljusblå jeans

vit och rodnande rosa blommig kort t-shirt och ljusblå jeans
källa

Denna outfit är en mycket vacker och reserverad sexig tjej bredvid. För att forma detta utseende kan du bära en vit beskuren t-shirt som har några fina detaljer tryckta med rosa blommiga tryck. Kombinera t-shirt med ljusblå skinny jeans. Använd nakna sandaler för att skorna ska se ännu mer uppfriskande och lättillgänglig ut.

Vit t-shirt med kappade ärmslut och mörkblå skinny jeans

vit t-shirt med kepsärmar och mörkblå skinny jeans
källa

Medan kombinationen av t-shirt och sneakers vanligtvis fungerar väldigt bra, är det bra att bära klackar om du letar efter en elegant och elegant outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med en kammad fåll och kepsärmar med mörkblå skinny jeans. Bär rosa plattformsklackar med öppet tå för att se super chic och smal ut.

Marinblå tappad t-shirt med rosa smala byxor

Marinblå kammad T-shirt med rosa avloppsbyxor
källa

Här är en mycket enkel kombination av en t-shirt och smala byxor. Men tack vare den vackra färganvändningen ser outfit enkelt ut, men ändå väldigt attraktivt. För toppen, använd bara en marinblå kammad ärm och en t-shirt med ringning. Koppla ihop den med rosa smala byxor och ett par rosa klackar med öppen tå för att slutföra detta minimala utseende.

Vit tribal präglad från axeln med rippade jeans

vit stam tryckt på axeln med rippade jeans
källa

Den skulpterade detaljen kan visas i olika positioner på din t-shirt. Till exempel kan det till och med visas i axelområdet för den vita stam som skrivs ut av axelt-skjortan. Kombinera t-skjortan med rippade blåa skinny jeans och nakna sandaler för att slutföra detta attraktiva och reserverade sexiga utseende.

Svart ärmlös kammad t-shirt med smala jeans

svart ärmlös kammad t-shirt med smala jeans
källa

För att skapa en sval och mörk hel svart outfit kan du bära en svart ärmlös kammad t-shirt med svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta ballerinor för att ge utseendet en lite elegant touch. För att se ännu snyggare ut kan du byta ut de svarta jeansen med svarta läderbyxor.

Hoppas att du tycker om de kammade t-shirt outfit idéerna som jag just visade dig ovan. Som du kan se är det här några mycket lätta att ta av sig kläder som ser unika, snygga och vackra ut. Testa dem och utvidga ditt outfit-spel lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*