Hur man bär scalloped shorts

Det är mycket vanligt att en kjol är mer elegant och ladylike medan shorts är mer avslappnade och snygga. Du behöver dock bara lägga till några smidiga detaljer i ett par shorts för att ge det en feminin touch. Skulpterade shorts är ett bra exempel på sådana shorts. De skulpterade shortsen är verkligen lätta att utforma. Du kan också bära dem med vad som helst, ungefär som denimshorts mångsidighet. För att göra stylingen ännu enklare och mer exakt för dig har jag sammanfattat några av de bästa outfitidéerna för korsade shorts. Låt oss titta på dem.

Svarta kammade shorts med långärmad randig T-shirt


källa

Det bästa med de kammade shortsen är att du enkelt kan bygga en avslappnad och feminin outfit runt dem. Som ett exempel på detta kan du bära ett par svarta kammade shorts med en svartvit randig långärmad T-shirt. Du kan till och med lägga till en extra feminin touch genom att para ihop dessa bitar med neonrosa mockaklackar.

Vit skjorta med knappar och halva ärmar och svarta shorts med kantad kant

vit skjorta med knappar och halva ärmar, svarta kortslutna shorts
källa

Det är ingen tvekan om att du kan bära ett par kammade shorts för jobbet. Allt du behöver göra är att byta ut den svarta pennkjolen i din arbetsdräkt med ett par svarta kortslutna shorts. Bär till exempel de svarta kammade shortsen, en vit knappad skjorta och loafers för att se elegant och professionell ut.

Vit t-shirt med halva ärmar och neonrosa kammade minishorts

vit halvärmad T-shirt neonrosa kammade minishorts
källa

Här är en mycket intressant outfit som försöker sätta ihop en skulpterad topp med scalloped shorts. Den vita, skulpterade t-skjortan med halva ärmar kombineras med de neonrosa skulpterade shortsen. Koppla ihop dem med rosa klackar och en rosa läderhandväska så att de ser vardagliga och damliga ut.

Ljusblå topp i boho-stil med svarta shorts med en kantad kant

ljusblå shorts i boho-stil med svarta vågor
källa

Boho-stilen är en mycket intressant och vacker stil. Du kan inte riktigt förklara det tydligt med ord, men du kan berätta när du ser det. Till exempel anses denna ljusblå topp som kommer med dessa små utskärningsdetaljer som en boho-topp. För att skapa en fin outfit, koppla bara ihop den med svarta shorts och svarta sandaler.

Vit mönstrad skjorta med rosa shorts

vit mönstrad skjorta rosa shorts
källa

För att uppnå ett mycket flickaktigt utseende kan du bära neonrosa. Du kan till exempel para ihop en vit nedskjortad skjorta med neonrosa shorts för att se super chic ut. Kombinera dem med rosa loafers med öppen tå och en brun läderhandväska för att se ännu mer elegant ut.

Chambray-skjorta med vita kammade shorts

Chambray skjorta vita kammade shorts
källa

För en avslappnad och uppfriskande look är det bra att ha på sig en chambray-pojkvänströja. Stoppa inte in skjortan och bär den med vita shorts för att se luftig ut. Ett par vita sandaler och en liten svart koppling är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Svarta shorts med en ljusgul chiffongblus

svarta shorts ljusgul chiffongblus
källa

För en bedårande outfit att ha på kontoret, koppla ihop svarta shorts med snäckskal och en ljusgul blus med chiffongknapp. Kombinera dem med svarta ballerinor och en liten och elegant guldplånbok för att göra outfit mer elegant.

Himmelblå kammade shorts med svart väst

himmelsblå kammade shorts svart väst
källa

Här är ett snyggt stilrent utseende med en väst med knappar. Bär i detalj en svart väst med knappar till toppen utan att ha på dig en skjorta eller skjorta under. Bär ljusblå shorts med snäckskal och ett par bruna remmar med sandaler för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Bär med en svartvit randig västtopp

svart och vit randig västtopp
källa

Om du vill se feminin och uppfriskande ut på sommaren eller våren, här är en outfit som kan göra just det. Bär en svart och vit horisontellt randig västtopp för toppen. Kombinera den med svarta korsade shorts och svarta klackar med öppen tå och ankelband. Avsluta med en rodnande läderhandväska för en magisk feminin touch.

Himmelblå bomullsskjorta med rosa kammade shorts

himmelblå bomullskjorta rosa kammade shorts
källa

Detta är en helt vacker och snygg lagerlagring. Det måste vara väldigt svårt att komma på denna outfitidé, men klädseln i sig är inte så svår att ta av. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en himmelblå knappskjorta med rosa korsade shorts. Kombinera dem med svarta knästrumpor och mörkgröna läderklackar. Du kan till och med bära en mörkgrön filthatt för att ge outfit en fin touch.

Mörk kricka och vit prickig skjorta med rosa shorts

mörk kricka vit prickig skjorta rosa shorts
källa

Det skulle vara väldigt intressant att se hur det kreativt designade skulle se ut om det matchades med ett annat intressant objekt som polka dot-skjortan. Bilden ovan har svaret och resultatet är helt fantastiskt. I detalj kan du kombinera en mörk, kricka skjorta med prickade knappar med rosa shorts och fotkängor för att skapa en feminin och vacker outfit.

Vit ärmlös skjorta med shorts i grönt siden och spets

vit ärmlös skjorta gröna siden shorts och spetsar i kupor
källa

För en lite unisex och snygg outfit kan du bära en vit ärmlös skjorta med halvblanka shorts i grönt siden och spets med vågor. Kombinera dem med nakna sandaler för ett uppfriskande och diskret utseende.

Himmelblå och vit prickig topp med vita shorts

himmelsblå och vit prickiga vita vita shorts
källa

Det här är en så snygg tjejdräkt som använder himmelblå och vita färger, himmelens och molnen. Bär en ärmlös crop top med himmelsblå och vita prickar för toppen. Koppla ihop den med vita shorts och vita sandaler för att se minimal och attraktiv ut.

Kort linne med vit tofs och grå shiffonshorts med hög midja

vit, beskuren linne med tofs, grå shiffonshorts med hög midja
källa

Nu kommer en unik kombination. Den består av en vit topp med tofsar och grå shorts med chiffong med hög midja. Färgerna och texturerna ser inte bara bra ut, tricket med att ha på sig en crop top med shorts i hög midja kan få dina ben att se mycket längre ut. Koppla ihop bitarna med vita sandaler för att se drömmande och uppfriskande ut.

Bär med en svart och vit randig mock neck långärmad t-shirt

svartvitt randig mock-neck långärmad T-shirt
källa

För en avslappnad sommar- eller vårdräkt kan du bära en vit och svart randig långärmad t-shirt med en mock-hals och svarta shorts med en skulpterad kant. Använd svarta klackar med öppen tå och en svart handväska för att se mer professionell ut.

Här är de skulpterade shorts outfit idéer som hjälper dig att utöka dina outfit spel. Det är ingen tvekan om att jeansshortsen är jättebra, men du går miste om mycket roligt om du håller fast vid samma sak hela tiden. Prova dessa kläder och ha kul med att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*