Hur man bär sammetskjorta

Hur man bär sammetskjorta

Sammetstoppen kan få dig att se väldigt vacker och djup ut på ett mycket naturligt sätt. Vad jag menar med sammetskjortan är alla de knappade skjortorna, den knapplösa blusen och t-skjortan. De kan utformas på mycket olika sätt och alla kan ge mycket bra resultat. Att utforma dem är inte så svårt. Du kan behandla dem ungefär som en bomullstopp. Det är bara att resultatet blir lite mer unikt och djupare. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för sammetskjortaoutfit för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart sammet lång peplumskjorta med blå rippade jeans


källa

Låt mig börja den här listan med mogna och stiliga outfitidéer med en relativt avslappnad outfit. För att uppnå detta särskilt tilltalande utseende kan du bära en svart peplum-sammetskjorta med ljusblå skinny jeans. Bär svarta balettlägenheter med dina skor för ett snyggt och rent utseende.

Blush rosa sammet kortärmad t-shirt med svarta skinny jeans

rodnad rosa sammet kortärmad T-shirt med svarta skinny jeans
källa

För att skapa denna superminimala outfit som ser överraskande iögonfallande ut, kan du börja med den kortärmade sammetst-skjortan i rött eller rosaguld. Kombinera den med svarta smala jeans med hög midja. Lägg till en svart läder axelväska och ett par svarta läder ankelstövlar för att göra utseendet komplett.

Rosa vidärmad sammetskjorta med blå ribbade pojkvänjeans

rosa vidärmad sammetskjorta med blå sönderrivna pojkvänjeans
källa

Detta är en annan mycket minimalistisk outfit som kan få dig att se avslappnad och attraktiv ut. Det är en perfekt outfit för casual hangouts och casual dating. Bär en rosa guldfärgad sammet-t-shirt med en vid ärm med denna outfit. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans. Använd ljusrosa öppen tå remmar för att avsluta kläderna i klassen.

Silverfärgad sammet-t-shirt med mock-halsringning och svarta skinny jeans

silver sammet T-shirt med stand-up krage och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta glänsande och flickaktiga utseende är allt du behöver några enkla bitar, men de måste passa mycket bra för att uppnå ett så attraktivt utseende. För en topp, bära en silver sammet t-shirt med en uppstående krage. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär svarta snörning i ankelstövlar för att komplettera utseendet.

Blush Pink Mock Neck Långärmad blus med blå Slim Fit rippade jeans

rodnadslös rosa långärmad blus med uppstående krage och blå smala jeans
källa

För att skapa en enkel outfit som har lite djup och karaktär, här är en som du kanske vill prova. För toppen kan du bära en rodnad sammetströja i sammet. Koppla ihop den med blå höghus, slim-fit jeans. Bär rosa balettlägenheter för att slutföra utseendet.

Rosa guld sammetblus med ljusblå skinny jeans

rosa guld sammetblus med ljusblå skinny jeans
källa

Att se mer ladylike ut, att lägga till ett rosa element i din outfit är ett bra och logiskt steg. I det här fallet väljs en sammetblus av rosaguld eller glänsande rött guld som en kombination med ljusblå skinny jeans. Koppla ihop dem med en elegant grå crossbody-väska och vita sneakers för att göra din outfit komplett.

Vit och rodnad mönstrad sammetstopp med smala jeans med muddar

vit och rodnad mönstrad sammetstopp med smala jeans med muddar
källa

Detta är en mycket fin outfit som är en blandning av en damliknande outfit och en pojkaktig outfit. För att uppnå detta intressanta utseende kan du bära en vit och rosa mönstrad sammetstopp med en blå jeansjacka för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär grå ankelstövlar i mocka med öppen tå för att göra utseendet komplett.

Kungsblå sammet Relaxed Fit blus med svarta Slim Fit Chinos

Royal Blue Velvet Relaxed Fit-blus med chinos med smala passform
källa

För att uppnå detta mogna och djupa utseende använder vi färgen marinblå som primärfärg. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå sammetströja. Kombinera dem med svarta chinos. Lägg till en blå läderhandväska och ett par mörkblå balettlägenheter för att se ännu finare och djupare ut.

Blush Pink Velvet Shirt Dress med lårhöga stövlar

Blush rosa sammetskjorta klänning med över knä stövlar
källa

Låt oss nu titta på en mycket attraktiv variant. Klänningen här är en rosett eller roséguld sammet t-shirtklänning med korta ärmar som kan få dig att se dam- och ungdomlig ut samtidigt. Kombinera det med ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar och en vit snygg handväska för att komplettera detta damliknande utseende.

Grå sammetsknapp med knäppning och svarta jeans med smal passform

grå sammetskjorta med knappar och svarta slim fit-jeans
källa

I allmänhet ser dessa sammetskjortkläder naturligt ut för att du ska vara precis rätt på jobbet. Men om du vill se ännu mer naturlig ut kan du bära en nedskjortad skjorta som den här grå sammetskjortan här. Koppla ihop den med svarta slim fit-jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera denna eleganta outfit.

Grå kortärmad T-shirt med svarta, rippade ankeljeans

grå kortärmad T-shirt med svarta, rippade ankeljeans
källa

För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrå sammet-t-shirt med en silverkedja för att sparka igång outfit på ett elegant och elegant sätt. Kombinera toppen med svarta, lätt rippade skinny jeans. Lägg till en svart axelväska och ett par ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Blushrosa sammetskjorta med svart kavaj

Blushrosa sammetskjorta med svart kavaj
källa

Det finns inget enklare sätt att få dig att se mer damaktig ut än att lägga till ett rosa element i din outfit. Om du till exempel bär en rodnande rosa sammet-t-shirt så ser du mer feminin ut än en svart eller vit t-shirt. Kombinera den med svarta smala jeans med hög midja. Använd en svart kavaj och svarta klackar för att se smal och unik ut.

Ribbad crepe longline-kofta med en sammetskjortklänning

Ribbad crepe longline-kofta med en sammetskjortklänning
källa

Låt oss titta igen på hur man utformar en skjortklänning. Här kan du bära en burgundy sammet t-shirt klänning med en crepe longline ribbad tröja kofta. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta mockaskor för att se bra ut.

Här är idéerna för sammetskjortoutfit som kan hjälpa dig att se lite mer feminin och mogen ut. Testa dem och se om du gillar det när den mogna sidan av din karaktär spelar in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*