Hur man bär sammetskjolar

Sammet är ett mycket intressant tyg som kommer att ge lite mer djup till alla föremål du bär. I det här fallet kan en sammetskjol betraktas som en kjol som har en blank touch för att få extra uppmärksamhet. Det är inte så svårt att forma en sammet kjol trots allt. Du kan i princip utforma den som en denimkjol, men resultatet kommer ofta som en bra överraskning. För att få en bättre start har jag sammanfattat några av de bästa sätten att bära sammetskjolar. Låt oss titta på dem nu.

Krämfärgad stickad tröja med svart sammet kjol


källa

Om du gillar att ha den svarta kjolen bör du känna till stilen. För en svart sammet kjol, gör bara samma sak genom att bära den som en del av en minimal outfit. Använd till exempel den svarta sammetkjolen med en krämfärgad, grovkornad stickad tröja. Lägg till ett par strumpor och bruna ökenstövlar i ekvationen.

Vit och svart hjärtmönsterskjorta & gåvor Bourgogne sammet kjol


källa

För ett snyggt utseende kan du para i en vinröd sammetskjol med en vit och svart hjärtatrycksskjorta. Om du inte kan få en liknande skjorta passar en prickig skjorta underbart med kjolen också. Kombinera dessa föremål med strumpor och svarta ballerinor.

Grå t-shirt med midikjol med hög midja

grå t-shirt midikjol med hög midja
källa

Ett trevligt knep för att se längre ut är att visuellt flytta midjan uppåt genom att bära en midjekjol. Som ett exempel kan du ha en midjekjol med hög midja och en grå t-shirt. Avsluta din outfit med ljusrosa klackar. Ibland ser överkroppen lite obekväm ut när du bär en kjol med hög midja. För att åtgärda detta problem kan du bära ett långt halsband för att göra outfit mer balanserat.

Grå stickad tröja med hög urringning och midi sammet kjol

grå hög hals stickad tröja midi sammet kjol
källa

Detta är en bra demonstration av hur klädsel som minimalist ibland kan få dig att se vacker och feminin ut. För att uppnå detta fantastiska utseende, använd helt enkelt en grå stickad tröja med hög hals för toppen och para ihop den med en svart midjekjol med hög midja. Använd svarta mockasko stövlar för en extra touch av elegans.

Minikjol med röd sammet och svart kavaj

röd sammet mini kjol svart kavaj
källa

Här är en outfitidé som svarar på hur jacka du ska ha med en sammetkjol. Svaret är inte alls förvånande. Det är en mycket mångsidig typ av jacka, den svarta kavajen. Bär bara kavajen med en vit knappad skjorta för toppen. På golvet bär du den röda sammetskjolen med strumpor och svarta tofflor.

Navy Velvet Midi Pencil Kjol med T-shirt med tryck

Marinblå sammet midi penna kjol outfit
källa

För dig som gillar mer mogen känsla i en midikjol än den uppfriskande minikjolen, här är en outfitidé du kanske bara letar efter. Du kan bara ha en sammetslen midikjol med en grå tryckt t-shirt. Lägg till ett par gråspetsiga mockaskor i ekvationen.

Svart stickad tröja med röd sammet kjol med hög midja

grå stickad tröja, röd sammet kjol med hög midja
källa

Om du vill ha en elegant och lite aggressiv look att ha på dig på jobbet, överväga att bära en svart tröja med rund hals och en röd sammet kjol med hög midja. För att hålla utseendet snyggt och enkelt, rekommenderar jag att du bär ett par svarta klackar.

Vit chiffongblus med blå plädad kjol

vit chiffongblus blå plädad kjol
källa

Det är alltid intressant för mig att se om två specialtyger kan se bra ut tillsammans. Den här gången handlar experimentet om chiffong och sammet, och resultatet verkar ganska bra. Denna kreativa och feminina outfit består av en vit chiffongblus, en blå kjol, strumpor och svarta fotkängor.

Svart sammet hängslenskjol med vit blus

svart sammetstrumpa kjol vit blus
källa

Nu när vi har pratat om några mini- eller midisammetskjolar, låt oss prata om något mer unikt, hängslenskjolen. Du kan kombinera den här svarta sammetsträskanten med en vit blus och svarta ballerinor. Alternativt kan du byta ut de svarta lägenheterna med gepard ballerinor som visas på bilden för lite mer elegans. Om du vill lära dig mer om skorna, kolla in vårt blogginlägg om att ha cheetah-lägenheter.

Vit knäppt skjorta med röd sammetpennakjol

vit knapp upp skjorta röd sammet stift kjol
källa

Här är en väldigt enkel outfit som du kan ha på dig för att arbeta som en casual casual outfit. Det är en av dessa kläder när du vill vara lågmäld och ändå se tillräckligt bra ut. Bär bara en vit knäppt blus, röd sammetpennakjol och svarta klackar.

Marinblå tröja med burgundy sammet kjol

Marinblå tröja burgundy sammet kjol
källa

Jämfört med föregående outfit kan denna outfit få mer uppmärksamhet eftersom bitarna bara går ihop perfekt. Du kan uppnå detta enkla och underbara utseende genom att bära en bekväm marinblå tröja med en knälång kjol i vinröd sammet och sandaler i bohostil.

Svart ullrock med röd sammetskjol

svart ullrock, röd sammet kjol
källa

Ibland när du bär en svart ullrock på vintern ser outfit lite för seriöst ut. Detta är inte fallet när du parar ihop kappan med en vit tröja och röd sammetskjol för att balansera den svarta. Du kan mjuka upp klädseln ytterligare genom att bära ljusgrå mockaskor.

Använd den med en svart skinnjacka

svart läderjacka röd sammet kjol
källa

Förutom den ovan nämnda svarta kavajen kan du också bära en röd sammetskjol med en svart skinnjacka. Komplettera din outfit med en vit t-shirt, strumpor och svarta stridsstövlar.

Använd den med en grå stickad tröja och vita sneakers

grå stickad tröja, röd sammet kjol
källa

För en mysig och glad look som får dig att se ut som flickan bredvid kan du bära en grå stickad tröja med en röd sammet minikjol. Om du är på staketet om hur du ska gå till det klassiska skor, gå till ett par vita sneakers.

Så här är idéerna för sammetskjoldräkt som jag har satt ihop. Hoppas du tycker om det och tycker att det är användbart. Fortsätt och prova dem. Jag är säker på att du kommer att bli förvånad över hur lätt det är att dra av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*