Hur man bär sammetoveraller

Hur man bär sammetoveraller

När det gäller overall kommer de flesta att tänka på denimoverallerna och vissa kanske tänka på corduroy-overallerna. Men idag ska jag prata om något som ser lite djupare och mer feminint ut, som är sammetoverallerna. Det är ingen tvekan om att det är så mycket lättare att forma denimoverallerna än att du i grunden måste para ihop dem med de t-shirts du planerar att ha på dig. Men styling av sammetoveraller är inte heller så svårt. För att göra det enklare för dig har jag sammanställt några riktigt bra sammet jumpsuit outfitidéer. Låt oss dyka in.

Svart sammetoveraller med en vit knapp upp linne skjorta


källa

För ett enkelt, konstnärligt och lite unisex svartvitt utseende kan du bära en vit linneskjorta med knappar för att ge utseendet lite seghet. Bär en svart sammet jumpsuit över skjortan. För skorna kan du bära svarta besättningsstrumpor med svarta oxfordskor för en snygg touch.

Marinblå sammetoveraller med svart knapp upp skjorta

Svart sammetskjorta i marinblå sammets med knappar
källa

Låt oss nu titta på denna outfit som är mycket mer märkbar. Använd en mörkblå sammet flared jumpsuit. Koppla ihop den med en svart sammetsknappskjorta för att skapa ett mycket intressant och djupt sammet-sammet-utseende. För skorna, ha på dig ett par svarta mockasko stövlar som passar perfekt till resten av kläderna.

Svart sammetoveraller med vit skjorta och stridsstövlar

svart sammet övergripande vit skjorta stridskor
källa

En av de mest märkbara karaktärerna i overaller är att de kan ge dig den lilla pojkaktiga känslan. Kombinationen av sammet och overall i ett stycke skapar därför en mycket intressant kontrast. Låt oss lägga lite seghet i denna outfit genom att bära svarta stridsstövlar som passar med den svarta sammetoverallerna och den vita skjortan.

Bär med en vit knappskjorta och lång kavaj

vit knapp-upp skjorta lång kavaj
källa

Detta är ett mycket intressant försök att införliva de svarta sammetdräkterna i en arbetsdräkt. Du kan också kombinera jumpsuiten med en vit skjorta med knappar och en lång vit kavaj. Bär vita slip-on sneakers med dina skor för ett enkelt och avslappnat utseende.

Mångfärgad stickad tröja med brun sammet jumpsuit med utsvängda ben

mångfärgad stickad tröja med brun sammetoverall
källa

Sammet skiljer sig mycket från denim och är ett mycket mjukt tyg som gör att du kan visa dina kurvor bättre. I det här fallet bärs ett par bruna, utsvängda sammet jumpsuits för att få benen att se längre och smalare ut. Du kan skapa en glad look genom att bära en flerfärgad randig stickad tröja och bruna läderstövlar.

Svart overall med vit t-shirt och sneakers

svarta overaller vita t-shirt sneakers
källa

För en extremt enkel men avslappnad och vacker look kan du bära en vit t-shirt med en kort svart sammet jumpsuit. Koppla ihop bitarna med vita sneakers för att se rena och avslappnade ut.

Burgundy sammetoveraller med vit spets långärmad blus

Bourgogne sammetoveraller vit spets långärmad blus
källa

Du kan enkelt bygga en feminin och sofistikerad outfit runt en sammet jumpsuit. Nyckeln är att välja rätt färg och topp. I det här fallet väljs en vit spets långärmad blus för att uppnå den feminina touchen. Kombinera den med en brun sammetdräkt och svarta spetsiga klackar för att komplettera det här fantastiska utseendet.

Vit halvtransparent trekvartärmtopp med svart overall

vita, halvtransparenta, tre fjärdedelar ärmar, svarta overall
källa

Det finns också en feminin outfit här, men den här är lite mer snygg och avslappnad. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit halv-ren trekvartärm topp med en svart sammet jumpsuit. Manschetten på jumpsuiten och bära svarta stridsstövlar för att ge lite seghet och göra outfit mer elegant.

Brun sammetoveraller med ljusrosa skjorta

ljusrosa skjorta gjord av brun sammetoverall
källa

För en djup och vacker look kan du välja en brun sammet jumpsuit. Kombinera den med en blekrosa knappblus och svarta ballerina-lägenheter för en elegant finish.

Svart Skinny Leg Velvet Overalls med en röd och vit randig T-shirt

svart, smal sammetoverall med röda och vita randiga t-shirts
källa

Detta par svarta sammetoveraller har ett smalt ben. Vid första anblicken ser denna overall nästan ut som en svart denim-overall, men den här har faktiskt lite mer djup. För en ungdomlig look, para ihop den med en röd och vit randig t-shirt och en lång svart och vit Converse.

Mörkblå sammetoveraller med grå topp

mörkblå sammetoverall och grå topp
källa

Som du kan se från föregående outfit kan de tunna byxdräkterna få dig att se tunn och lång ut. Denna mörkblå sammetoverall har å andra sidan en bred benklippning som gör outfit mer avslappnat och luftigt. Du kan para ihop jumpsuiten med en grå ribbad bodycon-tröja och rosa skor för att se vacker och unik ut.

Svart overaller med blå volangblus

svart jumpsuit blå volang axelblus
källa

Denna outfit är väldigt intressant och verkar inte fungera på papper, men i verkligheten fungerar den väldigt bra. Vem skulle ha trott att en svart sammet jumpsuit med en blå volang axelblus skulle se bra ut? Resultatet är förvånansvärt bra, som du kan se på bilden. Kombinera bara bitarna med svarta läderstövlar för att komplettera outfit.

Vit skjorta med korsad krage och utsvängda sammetoveraller

vit skjorta med korsad krage, flared sammet overall
källa

Att inte bara klippa med tunna ben får dig att se lång och smal ut, men att klippa med utsvängda ben kan faktiskt fördubbla den effekten. Här är till exempel ett par svarta, utsvängda sammetoveraller som gör att benen ser extra långa ut. Du kan till och med gömma ett par svarta klackar under kjolen. För toppen kan du bära en unik och damliknande skjorta med en kammad krage för att ge en uppfriskande touch.

Vit spets topp med overdel i bred sammet i svart sammet

vit spets topp svart sammet jumpsuit med vida ben
källa

För ett kausalt och snyggt utseende kan du bära en jumpsuit med bred sammet i bred sammet. Koppla ihop den med en vit spetsöverdel för att ge en feminin touch till kläderna. För skorna kan du bära ett par ljusrosa sandaler med ankelremmar för att göra kläderna mer uppfriskande.

Hoppas att du gillar idéerna om sammetdräkt som nämns ovan. Om du redan är ett fan av denimoverallerna bör du prova dessa kläder och se de intressanta skillnaderna mellan denimdräkterna och sammetdräkterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*