Hur man bär sammetlägenheter

Hur man bär sammetlägenheter

Innan det pratade jag om hur balettlägenheterna kan få dig att se elegant och minimalistisk ut samtidigt. Idag ska jag gräva djupare i sammetskikten, en djupare och mer feminin version av platta skor. Liksom andra platta skor är sammetskikten mycket lätta att forma. Du kan ganska mycket behandla dem som höga klackar. Det är bara att det resulterande utseendet gör att du ser mycket mer tillgänglig och minimal ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem, låt mig visa dig några av de bästa idéerna till sammetslägenheter som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med blå utsvängda, beskurna jeans och ballerinor gjorda av vinröd röd sammet


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en liten överraskning. Istället för att visa dig en minimal outfit, här är en ganska lekfull. Bär en vit t-shirt med rund hals och en svart jacka i läderjacka. Kombinera dem med blåklippta, utsvängda jeans. Bär svarta ballerinaskor med dina skor för en snygg och ren finish.

Ljusrosa ärmlös tröja med mock halsringning, blåklippta jeans och vinrött sammet

Ljusrosa ärmlös tröja med mock-hals, jeans i blått och burgundy sammet
källa

För att forma det uppfriskande och reserverade sexiga utseendet kan du bära en ljusrosa ärmlös, figur-kramad stickad tröja med en mock hals med ljusblå, beskurna slim fit jeans. Bär en brun stor läderhandväska för att se mer damaktig ut. För skorna, ha ett par burgundy sammetskikt för att se djupt och vackert ut.

Grå rutig kavaj med smala jeans och ballerinor i lila sammet

grå rutig kavaj med smala jeans och ballerinor i lila sammet
källa

För att forma det snygga och lite unisexa ​​affärsavslappnade utseendet kan du bära en ljusgrå rutig kavaj över en vit t-shirt med rund hals för toppen. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Bär ett par lila sammet ballerina läder för skorna för att göra outfit på ett unikt och damligt sätt.

Svart kavaj med randig T-shirt och dåligt rippade pojkvänjeans

svart kavaj med randig T-shirt och dåligt sönderrivna pojkvänjeans
källa

Det här är en ganska snygg men ändå snygg skiktad outfit. Det är inte lätt att se bra ut med sådan komplexitet. För att uppnå detta utseende, bär en svartvit randig t-shirt med en svart kavaj och en grå och vit rutig halsduk för toppen. Koppla ihop dem med rippade pojkvän jeans och svarta spetsiga balettlägenheter.

Ljusgrå tröja med rund halsringning, rippade jeans och mörkblå sammet

Ljusgrå tröja med rund halsringning, rippade jeans och mörkblå sammet
källa

Detta är en väldigt enkel och mysig outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret som en affärsavslappnad look. Bär en ljusgrå tjock rund tröja för toppen. Koppla ihop den med blå jeans och en marinblå sammetsballett för att se enkel och attraktiv ut.

Svart tröja med smala jeans och bandlägenheter

svart tröja med smala jeans och band
källa

Här är en helt svart outfit som överraskande inte ser mörk och seriös ut. Istället kan det få dig att se ganska smal och smal ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart tröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta sammetballetlägenheter för skorna för att ge en sofistikerad och vacker touch till det helt svarta utseendet.

Svart kavaj med vinröd miniskridskjol och sammet

svart kavaj med vinröd minirater kjol och sammet lägenheter
källa

Detta är en outfit som använder en mycket fin färgkombination. I detalj ligger den svarta kavajen över en ljusgul blus med knappar. Kombinera dessa bitar med en burgundy minirater kjol som får dig att se lång och smal ut. För resten av kläderna, bär svarta leggings och svarta sammetskikt för att komplettera det fantastiska utseendet.

Senapgult midijacka i läder med svart midiklänning i chiffong och sammet

Senapgult midijacka i läder med svart midiklänning i chiffong och sammet
källa

För att sticka ut från mängden kan den här snygga gatutrustningen hjälpa dig med det. Bär en svart och blå kortärmad midi chiffongklänning med blommigt tryck. Bär en senapgult midijacka i läder för att skapa de snygga lagren. Använd svarta ballerina-lägenheter för att avrunda din outfit.

Svart skjorta med ljusblå skinny jeans och ballerinor

svart skjorta med ljusblå skinny jeans och ballerinor
källa

För att se riktigt enkelt ut men elegant och smal kan du bära en smal skjorta med knappar och ljusblå skinny jeans. Bär ett par svarta sammetbalettlägenheter till dina skor. Lägg till en stor mörkgrå handväska som liknar en portfölj så att du ser smartare och mer professionell ut.

Svart, tjock V-ringad tröja, jeans med smal passform och remmar i sammet

svart, tjock V-ringad tröja, jeans med smal passform och remmar i sammet
källa

Här är en annan helt svart outfit. Den här gången ger det dig verkligen det mörka och coola utseendet som är kul då och då. Använd en svart stickad V-ringad tröja för toppen. Koppla ihop den med svarta läderbyxor. Lägg nu till en stor svart läderhandväska och ett par svarta sammet ballerinor för att komplettera outfit i stil.

Ärmlös vit chiffong crop top med blå mini-jeansshorts

ärmlös crop topp i vit chiffong med blå mini-jeansshorts
källa

För att skapa en sexig och uppfriskande look med låg nyckel kan du bära en vit ärmlös crop top med en blå höghöjd mini-jeansshorts för att se tunn ut och visa upp ungefär en halv tum av din smala midja. Koppla ihop dessa ungdomliga bitar med ett par svarta sammetbalettlägenheter för att se lite mer mogna ut.

Grå tröja med mörkblå ankelbyxor

grå tröja med mörkblå ankelbyxor
källa

För dig som gillar att vara diskret och mysig, här är en härlig outfit för dig. Bär en vit blus med en rund krage och en grå, tjock tröja för toppen och låt blusens krage kika ut. Kombinera dem med marinblå byxor och svarta sammetbalettlägenheter för ett enkelt utseende.

Vit knapp-up skjorta med gröna skinny jeans och svarta sammet lägenheter

vit skjorta med knappar, gröna skinny jeans och svarta sammetskikt
källa

För att skapa det avslappnade och luftiga, eleganta utseendet kan du bära en vit skjorta med knappar och ljusgröna skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par svarta balettlägenheter. Lägg till en stor brun läderhandväska i mixen för att se mer professionell och elegant ut.

Svart knapp-up skjorta med vit halsduk och roséguld sammet lägenheter

svart skjorta med knappar, vit halsduk och roséguld sammet lager
källa

För att uppnå denna avslappnade klädsel kan du bära en svart skjorta med knappar och en vit halsduk. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och roséguld sammet lager för att se rena och ladylike ut.

Här är idéerna till sammetslägenhetsutrustning jag vill prata med dig om. För dig som gillar att se lågmäld men djupt vacker, bör listan ovan vara ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*