Hur man bär sammetjeans

Hur man bär sammetjeans

Om du letar efter fina och djupa sammet jeans outfit idéer, har du kommit till rätt ställe. Även om det tekniskt inte finns något sådant som sammetjeans, eftersom jeansen ska vara gjorda av denim, vet jag exakt vad du menar när du letar efter sammetjeans. Du letar sannolikt efter sammetbyxor med en viss tjocklek och en fin snitt, precis som de smala jeans eller flared jeans du brukade ha på dig. För att visa dig hur du utformar dem, har jag sammanställt några riktigt fina sammet jeans outfit idéer för dig. Låt oss dyka in.

Gul linne med scoop-urringning och svarta sammetjeans


källa

För att starta denna lista med djupa och eleganta outfitidéer kommer jag att överraska dig lite med en ganska glad gul look. För att slutföra denna outfit, använd en gul linne med fyrkantig hals och burgundy sammet skinny jeans. Använd leopardbalettskor och en mörkgrön rutig läderhandväska för ett mer mogen look.

Svart kavaj med vit spetsblus och smala jeans

svart kavaj med vit spetsblus och tunna sammetjeans
källa

Om du gillar att klä dig på jobbet är här en fin outfit som kan få dig att se lite kraftfull och elegant ut samtidigt. Bär en svart blazer med en vit spetsblus med knappar på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans gjorda av sammet och ljusrosa läderklackar med spetsiga tår. Lägg till en glam twist på din outfit med en rosa läderkoppling.

Dubbelknäppt kavaj i vinröd sladd med smala jeans i blå sammet

brun corduroy dubbelbredd kostym med blå sammet skinny jeans
källa

För att uppnå detta enkla och iögonfallande utseende måste du använda den vinröda och blå färgkombinationen. Till exempel kan du bära en burgundy dubbelknäppt kardborreblazer med en vit blus på toppen. Koppla ihop dem med smala byxor i blå sammet. Använd ett par vinröda spetsiga remmar för detta. Slutligen lägg till en snygg rosa läderhandväska för att slutföra kläderna.

Vit spetströja över tunikablus och svarta sammetbyxor

vit spetströja över tunikablus och svarta sammetbyxor
källa

För att forma denna stilrena och damliknande lagerlagring kan du bära en vit, stickad tröja över en vit knappblus. Se till att du låter kragen och fållen på blusen kika ut. Koppla ihop dessa bitar med svarta sammetjeans och balettskor med leopardtryck för att komplettera utseendet.

Svart dubbelknäppt långfodrad kavaj med mörkblå, utsvängda sammetjeans

svart dubbelknäppt långfodrad kavaj med mörkblå, fläckade sammetjeans
källa

För att forma det här coola och snygga utseendet kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt och toppa den med en svart, lång, dubbelbredd, slim fit blazerjacka. Kombinera dem med blå flared sammet jeans för att få dina ben att se långa och smala ut. Dölj slutligen ett par svarta ballerina-lägenheter för att avsluta klädseln snyggt.

Svart ullkavaj med mörkblå sammetbyxor

svart ullkavaj med mörkblå sammetbyxor
källa

Mycket av tiden kanske du bara vill se underskattad men smart på jobbet, och här är en perfekt outfit för dig om du tror det. För att forma denna outfit kan du bära en svart ullkavaj över en vit knäppt skjorta. Kombinera dem med slim fit jeans i mörkblå sammet. Ett par svarta utklippta höga klackar är ett enkelt och balanserat sätt att slutföra denna outfit.

Flared sammet jeans med brun mocka i mocka

flared sammet jeans med brun mocka mocka jacka
källa

För er som tycker att de utsvängda byxorna är svårast att ta av sig än de smala, argumenterar jag till viss del, men jag tycker att de utsvängda byxorna bör bäras då och då för att dina ben ska se extra långa ut. Till exempel kan du bära grå sammet flared jeans med en brun mocka mocka jacka och en svart och vit randig långärmad rund hals topp. Använd svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Vinröd blazer med vit blus och svart halsduk

Vinröd blazer med vit blus och svart halsduk
källa

Här är ett mycket enkelt och ganska mörkt utseende som kan få dig att se cool ut på jobbet. På toppen bär du en vit blus med en vinröd blazer och en svart stickad halsduk. Bär den med svarta sammet skinny jeans och svarta spetsiga tår för att komplettera utseendet.

Svart inredd skinnjacka med en grå, tjock tröja och flared sammet jeans

svart skinnjacka med grå, tjock tröja och flared sammet jeans
källa

För att uppnå detta snygga och snygga utseende kan du bära en svart beskuren och monterad läderjacka över en grå tröja med kåpan. Kombinera dem med svarta sammetflared jeans så att dina ben ser smala och långa ut. Bär ett par svarta balettlägenheter under dina jeans för att se ännu större och mer professionell ut.

Svart kavaj med vit tröja och sammet

svart kavaj med vit tröja och sammet
källa

För att uppnå detta minimalistiska och snygga utseende kan du bära en vit tröja med rund hals och en svart kavaj över den. Kombinera dem med mager svarta sammetbyxor. För resten av kläderna, använd ett par ljusrosa spetsiga läderklackar och en röd och rosa koppling för en feminin finish.

Vit och svart tryckt longline tröja kofta med sammet byxor

vit och svart tryckt longline kofta med sammet byxor
källa

Detta är en ganska kreativt designad outfit som är fylld med svarta och vita bitar. För att forma denna outfit kan du bära en svart stor v-ringad tröja och toppa den med en svartvitt tryckt lång kofta. Använd svarta sammet skinny jeans och ett par svarta loafers för skinkorna för att ge en snygg och elegant touch till utseendet.

Ljusgrön turtleneck med svart skinnjacka och utsvängda sammetjeans

Limegrön turtleneck med svart läderjacka och utsvängda sammetjeans
källa

Här är en ganska konstnärlig outfit som verkligen kan sticka ut från mängden. På toppen bör du ha en ljusgrön stickad tröja med en sköldpaddshals och en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med svarta, utsvängda sammetbyxor och ett par svarta läderstövlar. Slutligen bär en svart filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Hoppas att du tyckte om sammet jeans outfit idéer jag just pratade med ovan. Om du vill se snygg och smal ut ska den här listan vara en bra referens för dig. Prova dessa coola kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*