Hur man bär sammet leggings

Hur man bär sammet leggings

Det finns en speciell kärlek mellan mig och sammetstyget. Det går långt tillbaka till den vinröda sammet som jag täckte mitt piano med när jag gick i skolan. Kort sagt, pianoet är inte längre med mig, men varje gång jag ser någon som bär sammet kan jag från minnet höra mig själv spela piano i mitt huvud. Det är bara en historia som kommer att tänka på när jag bestämmer mig för att skriva detta blogginlägg om sammet-leggings. På grund av sitt unika utseende är de förvånansvärt lätta att utforma. Jag har sammanställt några av de bästa sätten att bära sammet leggings åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Hel svart outfit med sammetslen leggings


källa

Jag vet att vissa människor inte är så bekanta med att bära sammet. Kanske är det det mjuka tyget som får dem att känna sig osäkra eller formen som visar benens kurvor för transparent. Så jag vill börja listan med en outfit som är extremt lätt att ta av sig, som om ni alla hade svarta jeans. Detta är en outfit som består av en svart långärmad topp, svarta sammet leggings, oxford skor och en stickad halsduk. Sammetskjortorna är inte särskilt märkbara i kläderna. De lägger bara till lite djup med sin unika struktur.

Chiffongblus med gröna sammet

gröna sammetspetsar från chiffongblus
källa

Låt oss nu komma till några kläder som faktiskt får sammet leggings att se mer uppenbara ut. Använd till exempel en lång chiffongblus med gröna sammet gamaschetter. Kombinera dessa bitar med ankelstövlar i mockamocka. Du kan föreställa dig att om sammet leggings hade ersatts med jeans, hade klädseln fortfarande sett bra ut, men stilen hade varit väldigt annorlunda.

Bär den med en vit ullrock och svart tröjaklänning

vit ullrock svart tröja klänning
källa

Ibland kan du bara behandla leggings i svart sammet som typiska leggings i bomull. Ibland märker du inte ens att de är gjorda av sammet om du inte tittar noga. Ändå tillför den slumpmässigt glänsande strukturen en extra dimension till alla kläder du bär. Till exempel kan du bära leggings med en svart tröja klänning, vit ullrock och svarta fotkängor för en elegant affärsavslappnad look.

Svarta leggings med vit spets

svarta leggings vit spets topp outfit
källa

För ett konstnärligt och elegant utseende kan du bära en vit spets topp med svarta sammet leggings och fotkängor. Att ha på sig en svart disketthatt ger outfit en extra konstnärlig touch.

Leggings i röd sammet med svart tröja och läderjacka

leggings i röd sammet, svart tröja med tryck
källa

När det gäller att utforma en svart skinnjacka verkar det säkraste och snyggaste valet vara att bära den med antingen skinny jeans eller läderbyxor. Som ett kreativt alternativ kan du bära de röda sammet-leggingsna. Du kan kombinera dessa bitar med en tröja med svart tryck och en skjorta med en vit krage.

Röda leggings och grå bekväm stickad tröja

vinröd leggings grå bekväm stickad tröja
källa

Som en avslappnad och bekväm look-outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en grå skön, överdimensionerad stickad tröja med röda sammet leggings. Lägg till några fina detaljer genom att bära en svart filthatt och svarta ankelstövlar med öppen tå.

Svarta leggings med armégrön militärjacka

svarta leggings armégrön militärjacka
källa

I likhet med andra typiska leggings kan du också utforma dem med en lång t-shirt eller till och med en skjortklänning. Bär till exempel en svart lång-t-shirt, svarta sammet leggings och fotkängor. Lägg lite grovhet i kläderna genom att bära en armégrön militärjacka.

Blå sammet leggings med vit skjorta och grå, beskuren tröja

blå sammet leggings och grå beskuren tröja
källa

Du kan se blå sammet leggings som en variation av de blåa skinny jeansen. Föreställ dig hur denna outfit skulle ha sett ut med skinny jeans. Det skulle ha varit en riktigt bra outfit också. Det beror bara på vilken stil du vill ha på dig. Om du vill gå med de blå sammet leggingsna, kombinera dem bara med en vit skjorta med knappar och en grå beskuren tröja. Bär ett par sandaler med klack i bohostil som passar resten av kläderna.

Leggings i röd sammet med en svart skinnjacka över axlarna

leggings i röd sammet, svart läder
källa

Användningen av lager för denna outfit är ganska fantastisk. För toppen, bära en svart lång t-shirt och drapera en svart skinnjacka över axlarna. Bär röda sammet-leggings och svarta mockasko stövlar under botten. Det är väldigt intressant att se hur sammet och mocka faktiskt ser ganska lika ut och går bra med varandra.

Bär den med en svart bomberjacka i läder

svart bomberjacka i läder
källa

Istället för att kombinera en svart läderbomberjacka med läderbyxor kan du bära de svarta sammet-leggingsna. Dräkten består också av en vit tryckt t-shirt och svarta läderstövlar.

Röda sammet gamacher med matchande sammetjacka

Röda sammet-damaskar som matchar sammetjackan
källa

Detta är en sällsynt men snygg tvådelad uppsättning som inkluderar den röda sammetjackan och leggings. Håll det enkelt genom att bara bära svarta föremål till uppsättningen, inklusive den svarta tryckta t-skjortan, svarta fotkängor och en svart halsduk.

Svart tröja över grå överdimensionerad t-shirt

svart tröja över grå överdimensionerad t-shirt
källa

För ett bedårande och ömtåligt utseende kan du bära en svart tröja med en grå överdimensionerad t-shirt som sticker ut. För golvet, bär svarta sammet leggings och läder ankel stövlar. Lägg till lite extra skönhet genom att bära en svart stickad hatt och grå stickad halsduk.

Använd den med en vit blus och en kort skinnjacka

kort skinnjacka med vit blus
källa

Det här är en intressant outfit som, för att vara ärlig, inte är så lätt att ta av. Det tar en frisk kropp att se bra ut med den. Bär en vit blus med en kort läderjacka på toppen. Istället för att bära jeans för att kombinera med läderjackan, bära de burgundy leggings för att bättre visa upp dina kurvor.

Bär med en svart linne och filthatt

svart tank top filthatt
källa

Denna outfit är en cool och minimalistisk hel svart outfit. Bär bara en svart linne med svarta sammet leggings och klackade sandaler. Lägg till den sista unika handen genom att bära en svart diskett hatt.

Lång vit chiffongskjorta med blå sammet leggings

lång vit chiffongskjorta blå sammet leggings
källa

Bär en vit lång chiffongkjol med blå sammet leggings som en konstnärlig casual outfit. Lägg till svarta höga klackar i denna outfit med en svart filthatt.

Reg leggings med vit tröja

röd leggings vit turtleneck tröja
källa

De röda sammet leggingsna kan se bedårande ut med en vit, överdimensionerad, tjock tröja. De svarta ankelstövlarna i mocka passar perfekt till skorna.

Jag har just delat med dig några outfitidéer för sammet leggings. Även om jag tycker att det kan vara lite för mycket att bära något speciellt varje dag, kan jag se att det att bära leggings ibland kan lägga mycket variation till din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*