Hur man bär rynkad klänning

Hur man bär rynkad klänning

För de av er som inte redan vet är den rynkiga klänningen faktiskt en sak. Det är så intressant att den rynkade designen gör att en klänning ser mer feminin och iögonfallande ut. Du måste dock vara mycket försiktig när du väljer en rynkad klänning. Det är inte bra att överdriva det. Att veta att några av er kanske inte är så bekanta med detta, jag har sammanställt en lista över de bästa rynkade klädesdräktidéerna för att ge dig några stylingtips. Låt oss nu titta på listan.

Grön samlad, kortärmad, figur-kramande klänning


källa

Denna gröna, rynkade, kortärmade, kroppskramande klänning har en klassisk och signaturdesign. Det är ett bra ställe att börja innan vi tittar på andra mer kreativa mönster. För att utforma den här vackra klänningen kan du bära sandaler som har exakt samma färg som klänningen för att skapa en feminin outfit.

Mörkgrön, samlad, figurkramande tankklänning

mörkgrön, samlad, figurkramande tankklänning
källa

En rynkad klänning är bäst för cocktailfester och barnvagnar. Här är en enkel men sexig klänning som kan få dig att lysa vid evenemangen. Det är en mörkgrön, samlad, figurkramande midiklänning. Koppla ihop den med ljusrosa klackar för en sexig och elegant look.

Bodycon miniklänning med djup V-ringning och svart krage

djup V-ringad bodycon miniklänning svart choker
källa

Låt oss fortsätta titta på några underbara cocktailklänningar som hjälper dig att sticka ut från mängden. Detta är en svart djup rynkad bodycon miniklänning med V-ringning. Du kan bara bära den med svarta ankelband i öppen tå. För att ge outfit en särskilt snygg touch kan du bära ett svart chokerhalsband.

Ljusrosa, djupt samlad, figurkramande klänning med V-ringning

Ljusrosa, djupt samlad, figurkramande klänning med V-ringning
källa

Som du kan se från de tidigare kläderna är en rynkad bodycon-klänning en feminin och elegant snygg klänning. Om du vill ta det till en annan nivå kan du välja en rosa klänning för att se ännu mer damlik ut. Den här ljusrosa klänningen med V-ringning är ett bra exempel. Du kan para ihop den med svarta öppna tåklackar med ankelband för att skapa en enkel men extremt sexig och feminin outfit.

Ljusrosa klänning med en grön knapp-up skjorta

ljusrosa klänninggrön skjorta med knappar
källa

Om du vill att en rynkad klänning ska vara mer avslappnad, säg att du vill ha den för dejting eller hangouts, kan du tona ner den lite genom att para ihop den med rätt bitar. Till exempel kan du bära den här ljusrosa rynkade klänningen med en grön kortärmad skjorta som ett överlägg för att göra outfiten mer avslappnad och snygg. Ett par nakna sandaler och en brun läderhandväska är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Svart rufsig klänning med remmar i sandaler

svarta volangsandaler med volangklänningar
källa

För dig som föredrar att vara lågmäld på cocktailparty och barnvagnar, här är en outfit du kanske letar efter. Outfiten består av en svart, rufsig, figur-kramande klänning och svarta remmar sandaler. Trots att kläderna verkar iögonfallande ser det fortfarande fantastiskt ut på grund av de vackra detaljerna som de snygga sandalerna och de samlade detaljerna.

Blush Pink Ruffle Wrap Maxi Dress

rodnad rosa volang maxi klänning
källa

Låt oss nu titta på en mer bekant klänning med en mer kreativ design. Det är en rodnande rosa rufsig maxiklänning som har en faux varpklänning. Klänningen i sig är så attraktiv och vacker att du verkligen inte har så mycket att göra med den. Koppla ihop den med ljusrosa fotledsremmar med klackar med öppen tå så ser du fantastiskt ut.

Ljusrosa samlad skjortklänning

blekrosa samlad skjortklänning
källa

Här är en annan mycket kreativt designad klänning. Den här gången är det en blekrosa samlad skjortklänning. Den övre halvan av klänningen är som en knäppt skjorta som bärs som en djup V-ringad topp. Den nedre halvan är som en rynkig, figur-kramande minikjol. Med slips-midjedesign ser den här klänningen bara unik och elegant ut. Bär kläderna med klackar med öppet silver för att lysa upp på proms och cocktailparty.

Blush Pink Ruched Waist V-Neck Ruched Dress

rodnadrosa rynkad midja v-ringad rynkad klänning
källa

Här är en sexig klänning som inte nödvändigtvis kräver att du visar mycket hud. Det är en rodnad bodycon-klänning med en rynkad midja och rynkad midja som är perfekt för att visa upp dina kurvor. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för skorna för att hålla den feminina känslan konstant.

Vit Tube Ruffle Bodycon klänning

vit, kramande klänning samlad från axeln
källa

Detta är en mycket ikonisk design för en rynkad klänning. Det är en vit tubular bodycon-klänning som bara ser vacker och tidlös ut. Jag rekommenderar att du bär ankelband i silver med öppen tå för att matcha klänningen. Om du vill se fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling silverklackar.

Grå t-shirtklänning med platt keps

grå t-shirt klänning platt mössa
källa

Det är ganska sällsynt att en samlad klänning kommer i form av en skjortklänning. Det ser bara avslappnat och unikt ut. Du bör ta en när du får chansen att verkligen krydda din avslappnade street outfit. Tillbaka till denna outfit kan du bära den här grå rynkade t-shirtklänningen med svarta ankelbandsklackar för en avslappnad och feminin look. Använd den med en grå platt keps för att göra outfit mer unikt och snyggt.

Burgundy Criss Cross Strap Velvet Dress

Burgundy Criss Cross Strap Velvet Dress
källa

Här är en extremt sexig och elegant klänning som du kan bära för barnvagnar och formella evenemang. Det är en burgundy röd sammet maxiklänning med korsrem. Kombinera den med remmar i guld för att skapa ett iögonfallande och elegant utseende.

Guld Paljett Bodycon Mini Klänning

Bodycon miniklänning i guld med paljetter
källa

Här är en glittrande klänning som är nästan säker på att fånga all cocktailpartys uppmärksamhet, och det är en bodycon-klänning med guldpalletter. Koppla ihop den med vita sandaler för häl för ett slående och glänsande utseende.

Grå bodycon midiklänning med sandaler

grå, figurkramande midiklacksandaler
källa

För en vår-hangout, här är en feminin och mjuk outfit att överväga. Bär en grå bodycon miniklänning med vita sandaler för att se vardagligt och damligt ut.

Blå prickiga skridskoåkare

blå prickiga skater klänning
källa

Här är en vacker blå prickiga skaterklänning med subtila volangdetaljer i bröstområdet. Kombinera den vackra klänningen med bruna, öppna tåklackar för att göra en charmig outfit.

Hoppas du tycker om de rynkade klädesdräktidéerna som nämns ovan. Jag tror att de samlade kläderna allvarligt underskattas. Försök att välja en outfit från listan ovan som du vill ha på dig till ditt cocktailparty. Se bra ut i en rynkad klänning innan den blir mainstream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*