Hur man bär rygglösa loafers

Hur man bär rygglösa loafers

För dig som älskar att ha tofflor kommer det här blogginlägget att vara nöjd. Idag ska jag prata om hur man stylar de rygglösa tofflorna som får dig att se extra snygg ut. De kommer också med unik seghet och bris som du inte kan hitta i andra typer av skor. Ett enkelt sätt att utforma dem är att bära dem med rippade jeans och en skjorta. Denna enkla kombination kan få dig att se riktigt vacker ut. För att visa dig fler alternativ, låt mig visa dig listan över coola rygglösa tofflor-idéer som jag har samlat. Låt oss dyka in.

Grå longline-kavaj med vit t-shirt med scoop-halsringning och rygglösa tofflor


källa

För att uppnå denna något unisex-outfit är det nyckeln att ha på sig stora storlekar. En vit t-shirt med rund hals och en överdimensionerad grå longline-kavaj är det perfekta komplementet till denna outfit. Team dem med rippade ljusblå pojkvän jeans. Slutligen ha ett par svarta broderade rygglösa loafers för att se supercoola ut.

Kamel skinnjacka med randigt te & senapsgula rygglösa tofflor

Kamel läderjacka med randig T-shirt och senapsgula rygglösa tofflor
källa

Detta är en mycket mysigare outfit som kan få dig att se attraktiv och lättillgänglig ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en svartvit randig t-shirt med rund hals med en ljusbrun skinnjacka i lager. Bär den med vita skinny jeans och senapslösa rygglösa loafers för en snygg twist.

Blushrosa longline läderjacka med svart tröja med rund halsringning och rygglösa läderskor

rodnande rosa longline läderjacka med svart tröja med rund halsringning och rygglösa läderskor
källa

För att se snygg och feminin ut samtidigt kan du bara bära lite rosa med grå och svarta delar. Du kan till exempel ha på dig en svart stickad tröja med rund hals och mörkgrå byxor. Lägg till en lång rad med rodnadrosa läderjacka över dessa delar. Avrunda outfit med rygglösa svarta läderskor.

Vit knäppt skjorta med svarta leggings i beskuren läder och rygglösa tofflor

vit skjorta med knappar, svarta damaskar och rygglösa tofflor
källa

Detta är en mycket minimal outfit som ser unisex och snygg ut. För att uppnå det här coola utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit skjorta med knappar och svarta leggings. Bär en rosa elegant axelväska för att ge en feminin touch till kläderna. Slutligen ha ett par rygglösa loafers i svart läder för att se rena och snygga ut.

Blushrosa långärmad trenchcoat med grå utsvängda chinos & loafers

rodnande grön kappa med långa ränder med bälte och grå, utsvängda chinos och tofflor
källa

Detta är en mycket enkel outfit som du enkelt kan ta av. Det finns inget att göra med det här utseendet, så du behöver inte nödvändigtvis vara i bästa form för att se bra ut med din outfit. Bär bara en vit V-ringad t-shirt med en rodnande rosa trenchcoat med ett långt bälte och grå beskurna utsvängda chinos. Bär ett par svarta rygglösa läderskor för att göra utseendet komplett.

Blå och vit randig knapp-up skjorta med beskurna jeans

blå och vit randig skjorta med knappar och korta jeans
källa

För att skapa detta snygga pojkvänstil kan du börja med den ljusblå och vita vertikala randiga skjortan. Stoppa den i en slim fit jeans med blått snitt för att se snyggt och elegant ut. Lägg till en svart läderhandväska och ett par metalliska rygglösa tofflor för att se ännu mer attraktiva ut.

Svart ullkavaj med tryckt T-shirt och rygglösa tofflor i guld

svart ullkavaj med tryckt T-shirt och rygglösa tofflor i guld
källa

För att se mer ungdomlig ut kan du helt enkelt lägga till en tryckt t-shirt i mixen. Bär till exempel en svart eller blå t-shirt med en svart lång ullkavaj för att skapa snygga lager. Koppla ihop dem med blå manschetter med smal passform och mycket kreativt med ett par rygglösa loafers av guld för att komplettera detta stilrena, stilfulla utseende.

Brons Midi Shiny Flared Dress med rygglösa tofflor i svart läder

Brons midi glänsande klänning med rygglösa tofflor i svart läder
källa

För att forma denna snygga och mysiga outfit kan du bära en svart tätt passande stickad turtlenecketröja för att få dig att se tunn och lång ut. Kombinera toppen med en halvblank midiklänning i bronsfärgad metallic metallic för att se elegant ut. För resten av kläderna, använd bara ett par svarta läderskor för att se luftigare och svalare ut.

Ljusgrå midiklänning med rygglösa tofflor med spetsiga tår

Ljusgrå midiklänning med rygglösa tofflor med spetsiga tår
källa

Här är en helt minimalistisk outfit som kan få dig att se väldigt uppfriskande ut på jobbet. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusgrå midiklänning med en svart läderhandväska. Som du förmodligen kan gissa föreslår jag att du kan bära ett par rygglösa loafers i svart läder för att ersätta ditt typiska urval av klackar.

Lätt crepe longline-kavaj med blå jeans och läderskor

lätt crepe longline blazer med blå jeans och läderskor
källa

För att se uppfriskande och elegant ut samtidigt är här en affärsavslappnad outfit att tänka på. Bär bara en lätt crepe eller en ljusgul lång kavaj i ull med en svart tröja med rund hals. Kombinera dem med slim fit jeans med blå manschetter och svarta läderskor för ett snyggt utseende.

Vit chiffongavslappnad blus med rippade jeans och rygglösa tofflor i läder

vit chiffongblus med avslappnad passform, rippade jeans och rygglösa läderskor i läder
källa

För att se avslappnad och luftig ut är här en mycket enkel och attraktiv outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit skjorta med knappar. Kombinera den med svarta jeans med raka ben. Ett par svarta läderskor är ett utmärkt utseende för en snygg outfit.

Huvtröja med rött tryck och blå jeansjacka

röd tryckt huvtröja med blå snitt kort jeansjacka
källa

Här är ett mycket skarpt och attraktivt utseende som får dig att se extra ungdomlig ut. På toppen bär du en röd huvtröja med blått snitt och kort jeansjacka. Kombinera dessa bitar med ljusblå, rippade och beskurna pojkvänjeans. Använd svarta loafers för att göra utseendet komplett.

Blå och vit randig broderad skjorta med rygglösa tofflor i svart mocka

blå och vit randig broderad skjorta med rygglösa tofflor i svart mocka
källa

För att få denna uppfriskande och avslappnade outfit som kan användas både som en street outfit och som en business casual outfit, kan du bära en blå och vit vertikal randig knappad skjorta broderad med blommor. Kombinera den med blå skinny jeans och ett par svarta rygglösa loafers i mocka för ett snyggt och lättillgängligt sätt att komplettera utseendet.

Hoppas att du tyckte om de rygglösa idéerna om tofflor som jag just pratade med dig om. Du kommer att bli förvånad över hur mycket mer unikt du kan se bara genom att ersätta dina klackar med dessa snygga rygglösa tofflor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*