Hur man bär rutiga skinny byxor

Det råder ingen tvekan om att mörkblå skinny jeans kan få dig att se väldigt smal och vacker ut, men ibland är det för säkert och inte så kul att ha på sig något som alla andra på gatan har på sig. Om du vill bli mer kreativ är det bra att bära rutiga smala byxor som kan hjälpa dig att se smal och snygg ut samtidigt. Det är inte lika lätt att forma som jeans, men det är inte riktigt utmanande heller. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för rutiga smala byxor som referens. Låt oss nu dyka in.

Svart kort t-shirt med rutiga smala byxor och fotkängor


källa

För mig börjar den här listan med häftiga outfitidéer med en enkel och lågmäld sexig outfit att ha på sig för avslappnade fester och vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart, beskuren, slim fit t-shirt. Kombinera den med ett par svarta och vita rutiga smala byxor. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar för att komplettera detta eleganta utseende.

Vit knapp-up skjorta med svart tröja & marinblå och grå rutig avloppsbyxa

vit skjorta med knappar, svart tröja och mörkblå och grå rutig avloppsbyxa
källa

För att forma den här vackra och eleganta affärsavslappnade outfit kan du bära en vit skjorta med knappar och lägga en svart tröja över den och låta skjortans fåll kika ut. Kombinera dessa bitar med grå och mörkblå rutiga smala byxor. För skorna, ha på dig ett par svarta ankelstövlar i läder för att komplettera klädseln i stil.

Svart tröja med mörkblå och grå, smala byxor

svart tröja med mörkblå och grå rutig avloppsbyxa
källa

Det här är en mycket liknande outfit. Den här gången kombineras dock den svarta tröjan med en mörkblå chambray-skjorta med knappar, vilket gör outfit mer ungdomligt och avslappnat. Kombinera dem med grå och mörkblå, smala byxor så att de ser söta och smala ut. Bär ett par burgundy klackar med spetsiga läder för att göra ditt utseende komplett.

Svart kavaj med röda, rutiga, smala byxor

svart kavaj med röda, rutiga, smala byxor
källa

För att uppnå denna snygga och eleganta casual casual outfit kan du bära en svart slim fit-kavaj över en svart tröja ovanpå. Kombinera dem med röda och svarta rutiga slim fitbyxor med manschett. Bär ett par svarta spetsiga läderskor för skorna för att slutföra klädseln elegant och elegant.

Svart bekväm tröja med V-ringning och rutiga byxor

svart bekväm tröja med V-ringning och rutiga byxor
källa

Här är en vacker, avslappnad outfit som du kan ha på dig som både affärsavslappnad outfit och street outfit. För att uppnå detta utseende, lägg en bekväm svart stickad V-ringad tröja på toppen. Kombinera den med ett par svarta och vita rutiga smala byxor. För skorna, ha ett par svarta oxfordläderskor för att slutföra utseendet.

Svart skinnjacka med mörkblå och grå smala byxor

svart skinnjacka med mörkblå och grå rutig avloppsbyxa
källa

För att uppnå denna snygga och lite unisex-outfit kan du bära en svart motojacka med en grå långärmad t-shirt med rund hals och en silverfärgad kedja för toppen. Kombinera dem med ett par mörkblå och grå skinny byxor. Bär ett par svarta spetsiga mockaklackar för att göra skorna kompletta.

Svart motojacka med grå blus och rutiga byxor

svart motojacka med grå blus och rutiga byxor
källa

Här är en mycket enkel och ren outfit som kan få dig att se extra elegant ut. Bär en grå t-shirt med en svart slim fit skinnjacka som topp. Kombinera dem med grå och mörkblå rutiga smala byxor. Använd ett par svarta läderklackar för skorna. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för att se ännu smartare ut.

Gul tröja med svarta och vita smala rutiga byxor

gul tröja med svarta och vita, smala rutiga byxor
källa

För att se glad och lättillgänglig ut kan du ha en gul tröja ovanpå. Kombinera den med en svartvitt rutig, smal, beskuren byxa. Använd ett par svarta spetsiga läderskor för skorna. Använd en svart läderkoppling för att göra din outfit mer elegant och snygg.

Svart tröja med vit krage och skjorta avloppsbyxor

svart tröja med vit skjorta och rutiga avloppsbyxor
källa

Ibland kan du få extra smart och attraktiv med hjälp av några överläggstrick. Ett enkelt knep du kan använda är att bära en vit knapp-och-krage skjorta med en svart tröja över. För resten av kläderna kan du bära svarta och vita rutiga avloppsbyxor och ett par svarta läderskor.

V-ringad tröja och svartvita rutiga avloppsbyxor och Oxfordskor

V-ringad tröja, svartvita rutiga avloppsbyxor och Oxfordskor
källa

För att se enkelt och unisex ut, här är en business casual outfit som du kanske vill prova. För toppen, använd bara en lite överdimensionerad svart v-ringad tröja. Kombinera den med en svartvitt rutig, smal, beskuren byxa. För skorna, ha ett par svarta oxfordläderskor för att slutföra utseendet.

Vit knäppt skjorta med svart slim fit-tröja

vit skjorta med knapp och svart tröja med smal passform
källa

För att uppnå detta snygga och vackra affärsavslappnade utseende kan du bära en vit skjorta och en svart slim fit-tröja ovanpå. Kombinera dem med mörkblå och grå rutiga, smala, beskurna byxor. För skorna, ha på dig ett par svarta ankelstövlar i läder för att komplettera klädseln i stil.

Svart kortärmad tröja med mock-hals och röda rutiga byxor

svart kortärmad tröja med mock-hals och röd rutig byxa
källa

För att uppnå detta snygga och attraktiva utseende kan du bära en svart, kortärmad bodycon-tröja med en mock-hals och en uttalad kedja. Koppla ihop dem med röda och svarta, rutiga avloppsrör med hög midja. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att göra klädseln i stil.

Blå oversized denimjacka med svart linne

blå oversized denimjacka med svart linne
källa

För att se ungdomlig och elegant ut kan du bära en svart linne med en blå jeansjacka. Koppla ihop dem med röda och svarta beskurna rutiga smala byxor och ett par svarta ankelremklackar för att göra det här coola utseendet.

Hoppas att du gillade dessa rutiga smala byxor outfit idéer som kan få dig att se attraktiv och unik. Försök att ha på dig dessa byxor istället för att ha på dig smala jeans hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*