Hur man bär rutiga shorts

Det är ingen tvekan om att jeansshorts, linshorts och till och med lädershorts ser bra ut och är mångsidiga. Men om du redan är lite uttråkad och vill utöka ditt shorts-outfit-spel lite, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om de rutiga shortsen som får dig att se snygg och unik ut. De mest populära är förmodligen de svarta och vita och de röda och svarta. Det är nästan som att låna en sida från de superpopulära pojkvänströjorna. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för plädda shorts. Låt oss komma in direkt.

Svartvita rutiga shorts med lång kofta


källa

Medan det rutiga shortsämnet i detta blogginlägg låter väldigt specifikt eller för specifikt, vid första anblicken, är det faktiskt inte, och här är varför. De svartvita rutiga shortsen och den röda och svarta kan ge dig två helt olika känslor. Till exempel, för att bygga upp en elegant business-casual outfit kan du bära de svarta och vita rutiga shortsen med en svart tröja och svart kofta. Använd svart över knästövlarna för att avrunda ditt utseende.

Röda och svarta rutiga shorts med blazer & vit tryckt t-shirt

röda och svarta rutiga shorts med blazer och vit tryckt t-shirt
källa

Nu, med ett par röda och svarta rutiga shorts, ser outfit mycket mer avslappnad och street outfit-liknande ut. Du kan dock fortfarande bygga en affärsavslappnad outfit på den. Bär bara shortsen med en vit t-shirt och en svart kavaj. Använd svarta klackar för att göra din outfit elegant.

Svart t-shirt med flerfärgade rutiga shorts

svart t-shirt med flerfärgade rutiga shorts
källa

Ibland kan du använda fina tillbehör för att förvandla din casual outfit till en elegant casual outfit. Om du till exempel bär den svarta t-skjortan med de svarta, blåa och vita rutiga shortsna ser snygg och avslappnad ut. Kombinera den med en gul läderhandväska och svarta ballerina-lägenheter för att se till att se smart ut som en affärsavslappnad outfit.

Himmelblå ärmlös knäpptröja med mörkblå och grön rutig shorts

himmelblå ärmlös skjorta med knappar och mörkblå och gröna rutiga shorts
källa

Ett enkelt sätt att se mer feminint ut är att bära feminina färger som himmelblå och rosa. Till exempel har du en himmelblå ärmlös skjorta med knappar och mörkblå och gröna rutiga höghusar med bälte. Koppla ihop dem med svarta strumpor och ett par rosa fotkängor för att se ut både ladylike och snygga.

Vit kavaj med svart blus och rutiga shorts

vit kavaj med svart blus och rutiga shorts
källa

För att se snyggt och lite konstnärligt ut är en svartvit outfit vanligtvis ett mycket bra alternativ. Till exempel kan du ha en svart blus med en vit kavaj för toppen. Koppla ihop dem med svarta och vita rutiga minishorts och ett par svarta glada klackar med öppna tår för att se super chic ut.

Neonrosa stickad tröja med svarta och vita rutiga shorts

Neonrosa tröja med svarta och vita rutiga shorts
källa

Låt oss nu ta en 180 graders vändning och titta på en superavslappnad outfit som du kanske vill ha på dig när du shoppar eller stannar vid en väns hus. För att forma detta utseende kan du bära en neonrosa stickad tröja och para ihop den med svarta och vita rutiga shorts. Använd svarta sandaler för att se extra uppfriskande och avslappnad ut.

Stickad tröja med svarta och grå rutiga shorts

skräddarsydd stickad tröja med svarta och grå rutiga shorts
källa

Om du har lagt mycket ansträngningar för att få en smal midja är denna utebliven hud-off outfit ett utmärkt sätt att visa upp midjan lite. För att polera av det här utseendet, lägg en ljusgrå bodycon-kabeltröja med svarta och grå rutiga shorts. Använd svarta strumpor och svarta balettlägenheter för att komplettera detta minimalistiska och eleganta utseende.

Röda rutiga shorts med svart bomberjacka och beskuren t-shirt

röda rutiga shorts med svart bomberjacka och beskuren t-shirt
källa

Låt oss nu titta på ett snyggt och ungdomligt streetlook. Börja med en svart beskuren tee och svart bomberjacka. Använd röda och svarta rutiga minishorts för att se smala och långa ut. Bär ett par svarta strumpor och oxfordskor för att göra utseendet både snyggt och damligt.

Blå paljettröja med grå minishorts och strumpor

blå paljettröja med grå mini-shorts och strumpor
källa

För att uppnå detta glänsande affärsavslappnade utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och toppa den med en blå paljettröja. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart kappa. För resten av klädseln, använd grå rutiga minishorts, svarta strumpor och svarta spetsiga läderklackar för att komplettera utseendet.

Använd den med en vit blus och en svart kavaj

vit blus och svart kavaj
källa

Här är en annan svartvitt affärs casual outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende, använd en svart kavaj över en vit blus. Kombinera dem med svarta och vita rutiga shorts och ett par svarta ballerinor för att se snygga och eleganta ut samtidigt.

Vit spetsskuren camisole med marinblå och vit rutig mini-shorts

genomsnittshorts i vit spets med mörkblå och vit rutig minishorts
källa

Det här är den typ av outfit du kanske vill ha på dig för en strand-hangout när du inte vill simma och bära bikini. För att uppnå detta utseende kan du bära en lågmäld, sexig, beskuren kavaj med vit spets för toppen. Koppla ihop den med marinblå och vit min rutiga shorts och bara klackar för att se uppfriskande ut.

Vit t-shirt med V-ringning och ljusblå rutiga minishorts

vit V-ringad t-shirt och ljusblå rutig minishorts
källa

Om du vill sänka nivån på sexualitet för den tidigare klädseln kan du helt enkelt bära en vit V-ringad t-shirt för att ersätta kavajen. Kombinera den vita t-skjortan med ljusblå och ljusgula rutiga shorts. Använd vita sandaler för att se extra uppfriskande och avslappnad ut.

Vit kavaj med röda rutiga shorts

vit kavaj med röda rutiga shorts
källa

Här är en mycket unik eller till och med lekfull outfitidé. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus med en vit kavaj för toppen. Para ihop dem med röda och vita rutiga shorts som faktiskt ser ut som en duk. Använd rosa platåklackar med öppna tå för att ge en feminin touch till utseendet.

Svarta och svarta rutiga skyskrapashorts med vit ärmlös topp

svartvita rutiga skyskrapashorts med vit ärmlös topp
källa

För att se enkelt och vackert ut kan du bara bära en vit ärmlös t-shirt med röda och rutiga shorts. En svart läder tote och ett par svarta ballerina lägenheter är ett bra komplement till denna outfit.

Svart ärmlös topp med rund halsringning och rutiga minishorts

svart ärmlös topp med rund halsringning och rutiga minishorts
källa

För ett snyggt och enkelt utseende kan du helt enkelt ha på dig en ärmlös, figurkramande topp med svart rund hals och svarta och vita rutiga shorts. För skorna, använd rosa läderskor med spetsiga tår för att se ut damliknande.

Här är de rutiga shorts-outfitidéerna som ser snygga och unika ut. Att ha på sig jeansshorts är utan tvekan bra, men det är bara kul att lägga till några varianter i dina kläder. Prova dessa outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*