Hur man bär rutig veckad kjol

För att se smal, attraktiv och flickaktig ut, finns det en artikel som kan hjälpa dig med detta, den här burken är ganska lätt att ta bort. Det snygga magiska föremålet är den rutiga veckade kjolen. Vanligtvis kommer det i form av en miniraterad kjol med hög midja. Ibland kommer den i form av en luftig midikjol med en avslappnad passform. Du kan helt enkelt para ihop den med en monterad topp, oavsett om det är en passformströja eller skjorta, så får du troligen ett bra resultat. För att visa dig fler sätt att utforma det vackert har jag sammanställt en lista över de bästa rutiga plisserade kjoldräktidéerna. Låt oss nu dyka in.

Svart kort t-shirt med veckad mini veckad kjol i marinblå och marinblå


källa

För att starta den här listan över outfitidéer som i allmänhet är väldigt enkla att göra, börjar jag med en liten överraskning genom att visa dig en lågmäld sexig outfit som kräver att du är i ganska bra form. För att forma det här utseendet kan du bära en svart beskuren, monterad t-shirt med en grön och marinblå mini-veckad kjol. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för ett snyggt utseende.

Grå mock neck tröja med röd och blå rutig veckad minikjol

grå tröja med stand-up krage och röd och blå rutig veckad kjol
källa

Nu kommer vi till en outfit som är väldigt lätt att ta av och som gör att du ser vacker och unik ut. För att uppnå detta utseende, slå ihop en grå tjock stickad tröja med en röd och blå rutig mini veckad kjol. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar. Lägg till en röd målarhatt i mixen för att se extra fin ut.

Vit grafisk t-shirt med grön och svart mini veckad kjol

vit grafisk t-shirt med grön och svart rutig mini veckad kjol
källa

Här är en avslappnad och flickaktig outfit som är perfekt för hangouts och avslappnade datum. För toppen, använd bara en vit grafisk t-shirt. Kombinera det med en grön, rutig, veckad minirater kjol. Kombinera dessa bitar med vita besättningsstrumpor och ett par vita plattformssneakers för att lägga till några centimeter till din höjd.

Röd rund halsringning Lämplig för långärmad T-shirt och knälång veckad kjol

röd ubåt med scoop halsringning och knälång veckad kjol
källa

För att forma detta söta och skarpa utseende är användningen av den röda färgen nyckeln. För toppen bör du ha en långärmad röd långärmad t-shirt för att visa upp några kurvor. Koppla ihop den med en marinblå och röd rutig midikjol för att se luftig och avslappnad ut. Bär svarta strumpor och ett par guld loafers för att slutföra kläderna på ett slående sätt.

Vit grafisk tröja med en mörkblå rutig veckad minikjol

vit grafisk tröja med mörkblå rutig veckad minikjol
källa

Här är ett ungdomligt sätt att klä på en avslappnad fredag. För toppen kan du bara ta på dig en vit klumpig grafisk tröja. Kombinera den med en skyskrapa mini marinblå och en grön rutig veckad kjol så att dina ben ser extra långa och smala ut. Bär ett par svarta ankelband med öppen tå för att se ännu smalare ut.

Svart skinnjacka med kort vit T-shirt och minikjol

svart skinnjacka med beskuren T-shirt och minikjol
källa

Det här är en snygg och sexig svartvit outfit. För att utforma denna outfit klär du toppen med en vit beskuren t-shirt med smal passform och en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med en djupblå och grön rutig miniskridskjol. För skorna, ha ett par vita utskurna plattformsskor för en lätt uppfriskning.

Vit knappblus med avslappnad, rutig kjol

vit blus med knapplås och rutig kjol med en avslappnad passform
källa

För att se elegant och professionell ut samtidigt som du ser avslappnad och luftig ut, här är en outfit som du kanske vill prova. För toppen är det bara att ta på en vit skjorta med en avslappnad passform. Koppla ihop den med en knälång veckad kjol med rak skärning och grönt och vitt rutigt. Bär vita klackar och en handväska för att göra en smart affärsavslappnad outfit.

Rosa veckad rutig kjol med vit vidärmad t-shirt

rosa veckad rutig kjol med vit t-shirt med vida ärmar
källa

Ett mycket enkelt sätt att se vackert och tillgängligt ut är att lägga lite rosa till din outfit. Gör det rosa föremålet i fokus ännu bättre. Till exempel kan du bära en rodnadrosa veckad rutig minikjol med en vit vidärmad T-shirt som kärnan i outfit. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers för att se vardagliga och ungdomliga ut.

Grön tröja med scoop halsringning och veckad midi rutig kjol

grön tröja med scoop halsringning och midi rutig veckad kjol
källa

För att se uppfriskande och lite mjuk ut, kan du bära en grön, tunn tröja med scoop-hals. Kombinera den med en midi-rutig veckad marinblå kjol med en avslappnad passform och en grå kjol. För resten av kläderna kan du bära ett par gråa stövlar i matt läder för att ge stil till kläderna.

Svart tröja med blå chambrayskjorta och mini veckad kjol

svart tröja med blå chambrayskjorta och mini veckad kjol
källa

För att forma denna attraktiva och unika outfit som är perfekt för dejting kan du bära en chambray-skjorta med blå knapp och en svart stickad tröja till toppen. Kombinera dem med en grön och mörkblå, uppdragen, veckad, rutig skater minikjol. Använd prickstrumpor och svarta läderlägenheter med rundade tår för att göra utseendet komplett.

Grå tröja med röd flanell veckad minikjol

grå tröja med röd flanell veckad minikjol
källa

För att forma detta mysiga och iögonfallande utseende är den subtila användningen av färgen röd den magiska touchen. För en detalj, bära en grå, figur-kramar stickad tröja för toppen. Kombinera den med en hög midja, röd rutig, veckad flanell minikjol. Använd svarta strumpor och svarta läderstövlar för att göra klädseln snygg och feminin.

Vit beskuren tröja med en midjekavaj med hög midja

vit, förkortad tröja med en midjekjol med hög midja
källa

För att uppnå det lågmälda sexiga och minimalistiska utseendet kan du behöva några enkla bitar. Bär en vit tröja med kant i stickad tröja för att visa lite hud i midjan. Kombinera det med en svartvit rutig skyskrapa. För skorna kan du bära svarta läderstövlar eller vita sneakers för att komplettera den attraktiva och minimala klädseln.

Svart mock-neck tröja med mini-skater kjol

svart mock neck tröja med minirater kjol
källa

För att se balanserad och elegant ut kan du helt enkelt ha på dig en svart stickad tröja med siffra och en mock hals i toppen. Kombinera den med en grå och vit rutig veckad minikjol. Bär svarta strumpor och ett par svarta läderstövlar med knähöga för att se snygga och eleganta ut.

Hoppas att du gillade de rutiga plisserade kjoldräktidéerna som jag just utforskade med dig i manuset ovan. Testa några av dessa kläder och se om de får dig att se så tunn och vacker ut som de var designade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*